@espressohouse

Hoppas ni haft en bra fredag :) vi har haft 2 prov som jag tror gick bra, sen nu sitter jag och Natalie på espressohous och fikar :)


Nyheter vickivicki design

Här kommer lite nya fjäder smycken. Det blev tyvärr inga direkt fjäder extensions, fjädern är för stum för att man ska kunna kalla det de, men det finns en fjäder med en klämma som man kan sätta i håret och så blir det väldigt snyggt! Men jag ska göra mitt yttersta för att hitta fjädrar som mer passar som fjäderextensions!
- Hårklämma med fjäder
- Örhänge med fjäder
- Hänge med fjäder och berlock
(Såhär ser klämman med fjäder ut på)
Här har ni ett tips på hur man kan ha hänget med berlocken :)

Torsdag

Sitter hemma och kollar på top model medan jag kollar elle och äter fruktsallad.

Är helt slut efter en lång skoldag. Idag har jag inget planerat vilket är väldigt skönt men imorgon har vi spanska så jag måste snart ta tag i det. Jag kommer senare också lägga upp fjäderextensions på vickivickidesign för nu har jag mtrl. Puss!


Dagens outfit

Godmorgon! Vi har precis haft bild och ska nu ha språk. Här har ni en snabb dagens outfit bild. (så glad jag är över att man nu kan blogga från mobilen)

Jacka - New Yorker
Stickad tröja - Gina
Tights - lager 157?
Skor - Vagabond
Väska - Zara
Armband - mammas


Idol

Nu sitter jag i soffan med en kanelbulle och mjölk och kollar på idol. Tyvärr så är det roliga i idol slut :(

Min favorit är nog helt klart Amanda, 15 år och så duktig!!


Första mobil inlägget!

Fy vad jag är glad att blogg.se har skaffat en app. Tack äntligen! Lite sent men bättre sent än aldrig:)

Skolan idag var bra, inget speciellt som hände faktiskt. Natalie var här precis då vi kollade på svenska Hollywood fruar och hon Gunilla fy att ha henne som mamma! Stackars unge!


Äntligen!!!

Ååå det va på tiden blogg.se! Äntligen!!!

Godmorgon

Vaknade för en och en halv timme sen och ska nu snart börja ta på mig för att sen sticka till gymnastiken som vi har första lektionen. Väldigt skönt med sovmorgon, inte världens längsta 20 i 9 hehe. Men bättre än ingenting.
Här har ni förresten en bild på min halsduk som jag stickar i slöjden. Nu börjar det ju faktiskt likna nåt..

Elle

Nu ska jag ta och borsta tänderna och sen krypa ner i min säng med ELLE som jag köpte idag. Puss!

Barbour

Äntligen har jag bestämt vilken höstjacka jag ska köpa :) Det blir en barbour, jättesnygg!! Men ska beställa den från Storbritannien för det var lite bättre pris där.
Modellen heter Ladies International Jacket

Cheap Monday

Denna snygga kasse från Cheap Monday fick följa med mig hem idag.

Stan med Anna

Nu har jag precis kommit hem från en runda i stan med Anna. Jag fick med mig några enstaka grejor hem, (ska försöka spara mina pengar till en marc by marc jabobs väska)
Nu ska jag kolla på modelljacken. Såg imorse när jag gick in på kanal5play att det hade börjat vilket jag hade missat så jag såg ett avsnitt då och ska se det andra nu.

Fjäderextensions

Tänkte bara berätta att nu har jag beställt material så innom kort kommer det förmodligen komma in fjäderextensions hos vickivicki design! :) Men lovar säga till, skulle tro på att de kommer denna vecka.


Golf

Nu har har jag precis kommit hem från en golfrunda, gick skit men var ändå kul. Nu ska jag bara ta det lugnt för snart ska jag iväg och spinna! Jobbigt haha!
Visste inte vad jag skulle ta för bild...

Nytt

Detta fick följa med mig hem idag.

Lördag

Idag har jag shoppat med Natalie :D Hittade lite fina saker som jag visar er i nästa inlägg. Kollade lite smått på jackor men hittade inte direkt nån.
Sen har jag och mamma varit en sväng på gymmet och tränat och sen nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Till efterrätt blir det cream bruleé :p

Orange

Målade mina naglar snabbt medan jag kollade på tv. Det fick bli samma färg som innan, men gillar denna orangea väldigt mycket.

Zumba

Hemma från Zumba! Askul :D
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen äta god mat.

Kuvert väska

Har typ inget att göra så sitter och kollar på datan, bloggar osv. Gick också in på hm för att leta efter en tröja jag sett på några bloggar och istället hittade jag denna snygga kuvertväska!
Från h&m 199 kr

Efterlängtade helg!

Såå nu äntligen är det helg! fast veckan har ändå gått snabbt. Jag tyckte det nyss var måndag men det är ju bara bra! Idag ska jag på zumba som ska bli väldigt kul för idag är det med Yanne eller nåt sånt. Hon är verkligen grym! Man blir så peppad av henne!

Idag blir det tyvärr ingen outfitbild för jag hade inte på mig något speciellt, bara min älskade USA tröja och ett par jeans :) Hoppas ni får en bra fredag! Men det kommer nog fler inlägg!

Zumba

Var lite sent ute så jag fick inte med mig någon på zumba idag och för sent för att avboka passet, men aja det ska bli kul ändå!

Kuvert väska

Häromdagen fann jag denna underbara kuvertväska i vårt förråd. Älskar den! Men har tyvärr aldrig använt den, men det ska jag ändra på.  Jag tror mamma har köpt den utomlands men är ej säker.

Donut

Såhär blir det med hårmunken i, denna är väldigt spretig som ni ser men det blåste ju väldans ute så därför är den så. Men hann inte visa igår så det fick bli idag istället.

Onsdag 21/9

Dagen har faktiskt gått rätt snabbt, hände ingen speciellt i skolan. Nu har jag precis ätit pastasallad :D Jag har också hunnit sticka lite på min halsduk som jag gör på slöjden. Nu ska jag sätta igång med läxorna, men vi har faktiskt inte så många som tur va. Hörs sen!

Hårmunk

Jag har letat efter en hårmunk ett tag, sen igår såg jag på internet att de hade fått in på glitter så idag direkt efter skolan stack Natalie och jag till centan.
Hur den blev på får ni se imorgon ;)

Dagens outfit

Det blev en väldans snabb outfit bild, för snart ska jag sticka och möta Natalie

Harems byxor - cubus
Jacka - New Yorker
Topp - JC
Skor - Vagabond
Örhänge - vickivicki design

vickivickidesign.jetshopfree.se

Jag har hållit på med det här ett tag, har bara inte berättat. Tänkte att det är bättre att det kommer som en surprise:)
Jag har nämligen gjort en webshop för min smyckes tillverkning där ni nu kan köpa de enkelt. Man betalar direkt med kontokort. Det har tagit mycket tid att göra den men nu äntligen! :D Ska bli jättekul! Har inte hunnit lägga upp så många smycken än men det kommer, det lovar jag! Tänkte också göra en liten tävling, för er här! Kommer förmodligen i veckan :D
http://vickivickidesign.jetshopfree.se -- Här har ni länken, ni kan också klicka på texten nedan.

Red riding hood

Nu ska vi äta nybakade bullar medan vi ska se på Red riding hood :D

Spinning

Jag och pappa var innan iväg på ett spinningpass, mitt första spinningpass faktiskt. Skit vad man svettades! haha, kanske inte världens roligaste träning men jag tror det är väldigt bra träning så ska försöka med typ 1 pass i veckan.

Macarones

Idag bakade jag Macarones, men det var nog lite komplicerat för mig, det tog typ 4 timmar och resultatet blev inte speciellt bra haha! Men jag ger inte upp, ska göra de en annan gång och försöka att få de lite bättre.

Godmorgon

Sov till halv 10 vilken är rätt så länge för att vara mig Vet inte riktigt vad som händer idag, är sugen på att shoppa idag men vi får se.
Glömde förresten berätta att igår köpte vi en moppe (En lite tidig födelsedagspresent) :D Så nu väntar man bara på att fylla år så man kan börja köra, moppen är en röd Peugeot.

Vanilj "hjärtan"

Jag har haft en mysig dag, Anna och hennes familj var hemma hos oss igår och sen sov Anna också här, i morse tog vi det lugnt och sen bestämde vi oss för att baka. Det blev en komplicerad historia, vanilj hjärtan men eftersom vi inte hade hjärtformar så tog vi några andra. Jag måste säga att vi blev väldigt nöjda. Det var vissa moment som var lite krångliga där det var väldigt stressigt men resultatet blev väldigt bra! De smakade nöstan likadant som de man köper, om inte godare :)

Zumbaa

Nu ska jag byta om sen sticka på Zumba! :)

Body shop

Detta fann jag i brevlådan nör jag kom hem :)
Body butter, body shower and lip balm.

SO arbete check!

Äntligen!! Nu har jag och Natalie lämnat in vårt SO arbete! Så himla skönt att ha det gjort. Nu kan man njuta av helgen och inte tänka ett skit på SO.


Dagens outfit


Stor stickad tröja - DryLake, Tights - lager 157, skor - Vagabond, Nagellack - Depend #
Idag kände jag för att ha något väldigt enkelt, men älskar verkligen denna stickade tröja, så himla skön :)

Godmorgon

Igår hade jag en liten bloggpaus, men det var för det hände en del. Ska bli så skönt att lämna in Natalies och mitt arbete idag, så har man det ur vägen. Också skönt att vi har sovmorgon idag, inte världens längsta men i alla fall till 9. Sen är det fredag alltså snart heelg!
Dagens kommer alldeles strax :)

Annas place

Just nu sitter jag hemma hos Anna, vi nördar oss med wordfued haha! Innan var jag till en garnaffär för att jag skulle ha garn till en halsduk jag gör på syslöjden, allt sammanlagt kostade 400 spänn! haha onödigt att sösa det i en garnaffär, men för de 400 fick jag faktiskt också mönster och garn till ett par shorts som min mamma ska virka :)

Friluftsdag

Har varit hemma snart 1 timme. Vi hade en skoljogg, där man skulle springa så många varv man kunde i slingan på en och enhalv timme, jag och Natalie sprang 10 v :D Nu sitter jag här hemma och gör läxa. Vi har fysik prov och engelska tills imorgon, sen har vi också inlämning av vår SO uppg till fredag samt spanska och bokcirkel sak!! Jobbigt. men vill få det gjort nu för halv 3 ska jag vara med på en anställnings intevju på vår skola, ?? haha!
Just det idag har jag ocksp inbokat ett core pass! Jobbigt, det var det jag var på sist som var så jobbigt! Vill egentligen inte men pappa tvinga mig! haha nädå men han säger att det kan vara bra för golfen.

Zumba!!

Kom precis hem från ett zumba pass. Det var väldigt roligt! och ledaren var vädligt peppad och glad :D Egentligen var det ett afro pass vi skulle köra idag men ledaren var sjuk så det blev zumba istället. Afro passet var 30 minuter så det var lite kort till zumba för tiden rusade iväg eftersom det var så kul!

11/9 2001

Då hände det 11/9 2001. 10 år sen. Då hände det overkliga, då väldigt många förlorade sina liv eller förlorade någon nära. En dag som alla kommer minnas. Jag känner hur tårarna kommer ju mer man tänker på det. Det tragiska som hände. Min tanke idag har gått åt de drabbade ♥

Världens bästa mamma

ÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!! SKREV PRECIS SÅÅÅ MYCKET TEXT OCH NU RADERADES ALLT!! BLIR GALEN! AJA JAG FÅR VÄL SKRIVA OM.

Jag har suttit här de senaste timmarna framför datan och hållt på med vårt SO arbete. Men har inte kommit nån stans utan har mest suttit och diskuterat med mamma för jag förstår verkligen ingenting. Vill helst bara ta och skita i alla historia och fokusera på nuet!! Men som tur var har jag världens bästa mamma som lägger ner all energi i att hjälpa och förklara för mig. Älskar henne!

Innan idag var också jag och Natalie och testade på gym, jag har ju gått på gym innan men har haft uppehåll nu under sommaren (men ska börja igen) och nu ville jag också testa ett annat gym som alla säger är mycket bättre. Vi testade i alla fall på ett core pass. Och skit vad jobbigt det var!! Lär ha träningsverk imorgon.

Elle

Igår fick jag också med mig denna hem :) Så nu ska jag krypa ner med min mysiga filt och kolla igenom den. Förresten jag måste bara berätta en rolig sak som hände igår. Jo det var som såhär att mamma och jag skulle ta tåget hem från stan men såklart strömavbrott!

Uppdate: Oj jag berättade inte ens halva historien. Ja men i alla fall så skulle mamma och jag hem med tåget och så blev det ju strömavbrott. Så då ringde vi pappa för att komma och hämta oss och samtidigt som vi ringde pappa pratade han med en som skulle köpa en motionscykel vi lagt upp på blocket. Och han bodde i malmö och skulle pre4cis komma och hämta den. Så då sa pappa att han kunde pruta 100 kr om han kom och hämta mig och mamma. Så vi åkte med en helt främmande hem! haha ändå rätt sjukt! Desutom så när vi stog och väntade på att han skulle komma och hämta oss såg vi Shean Banan :D


Orange nails

Igår målade jag mina naglar orangea. Min favoritfärg just nu på naglar.

Hahaha

Sitter och kollar igenom alla mina kort på photo booth. Jag säger bara hahahaa! :D

Stickad tröja

Har letat efter en mysig stickad tröja, såg bland annat en i STYLEBY från topman (herr, hehe) som var sådär mysig och stor, ganska perfekt enligt mig. Så jag gick in och kollade på deras hemsida men den fanns tyvärr inte där. Men då igår när mamma och jag var i stan hittade jag en ännu bättre! Perfekt längd och lagom stor, sen är den också så himla skön! Min nya favorittröja tror jag.

Godmorgon

Godmorgon! Eller inte precis godmorgon, jag har og varit vaken ett par timmar hehe. Idag ska jag ska se till att få mitt rum städat, måste också tyvärr jobba på Natalies och mitt SO arbete för vi har inlämning på fredag!! Men sen i eftermiddag ska vi också och gymma för de har öppet hus idag och eftersom vi hade tänkt skaffa gymkort där kan det ju vara bra att prova det innan.

Lördag

Hej på er, min dag har sett ut som så att jag har haft en mysig dag med mamma på stan. Jättemysigt har vi haft. Vi kollade desperat efter en höstjacka till mig. Jag har kollat pp allt från off Billys jacka till jofama by kenza och en inne på Zara. Åå jag vet verkligen inte vad jag vill ha för jacka. Har ingen aning ?? Ni får gärna ge förslag:) ska jag sattas på en skin jacka elr nån annan?:) jag hittade i alla fall en jättefin stickad tröja på stan som jag får visa imorgon.
Sen nu sitter jag hemma hos ett par kompisar till vår familj och ska ha kräftskiva.(därför är det tyvärr inga bilder till det här inlägget eftersom blogg.se har ju inte skaffat en app än som de lovat för 1 år sen!!)

Fredagsmys

Nu sitter jag framför tvn och vi ska precis börja titta på idol, sen blir det nog också nån film. Har laddat med nybakta muffins och popcorn :) Gott
Bilden blev röd ?? men ja bättre än ingenting :)

Heeelg!

Såå skönt med helg! :) Denna vecka i skolan klar då. Nu tänkte jag att jag skulle baka några sportmuffins. Sen ska jag ta en kort springrunda. Har bestämt mig för att springa 5 ggr/vecka och denna vecka har jag bara sprungit 2 så då måste jag springa idag, imorgon och på söndag. Men som sagt det blir en mycket kort runda idag.

Dagens outfit

Här kommer en väldigt dålig outfit bild! En sak på mitt stativ är typ paj så då går det inte att sätta fast kameran där.
Blus - Zara
Kofta - Cubus
Halsduk - h&m
Jeans - Dr.denim

Dagens outfit

Här kommer en väldigt dålig outfit bild! En sak på mitt stativ är typ paj så då går det inte att sätta fast kameran där.
Blus - Zara
Kofta - Cubus
Halsduk - h&m
Jeans - Dr.denim

Godmorgon

Skönt att ha sovmorgon idag, inte världens längsta men i alla fall till 9 :) Igår kväll tog jag upp all min stickning :( haha. Nä men den blev alldeles för bred så jag har gjort om den så den är lite smalare nu.  Skönt också att det är fredag idag! Ska bli så skönt med helg. Imorgon ska mamma och jag in till stan fr jag måste verkligen ha en höstjacka :) Har kollat på lite jackor på datan som jag ska kika på.

Topp hälsa

Igår kom det hem en tidning i brevlådan, nämligen topphälsa. Kanske inte världens roligaste tidning en man får lite bra tips så helt dum är den inte. Såg också ett recept på några sportmuffins som jag ska testa göra imorgon.

En-dags bloggpaus

Har haft en dag paus från bloggen, men har inte haft något intressant att skriva. Idag har jag tagit det lugnt inte gjort så mycket.
Skolan gick bra. På slöjden började vi sticka och jag ska göra en stor mysig halsduk. Tror det blir jättefint! Tyckte också att det var väldigt roligt så det ska nog inte bli den sista gången! :) Det blir ju lite roligare att göra sina egna också för då är den unik, man är den ända som har den. Sen på idrotten sprang vi och det tyckte jag gick bra, förutom att jag var så kissig så jag trodde jag skulle behöva kissa i skogen haha! :D

Musli

Just nu sitter jag och äter fil med musli och en macka med ost, medan jag kollar på Svenska Hollywood fruar. Det är så himla bra! Det är så roligt att se så dumma folk kan vara haha :D

Dagens outfit




T-shirt - lager 157
Jeans - Cubus
Jeans väst - h&m
Fjäderhalsband - Accecorize
Skor - Nilson shoes
Jacka - New Yorker

Cupcakes

Jag och Natalie gjorde ett nytt försök med cupcakes idag och det går verkligen inte att jämföra från igår haha!






Större rubrik text

Som ni kanske ser så har jag ändrat några små saker, band annat så har jag flyttat cocoo bannern längst ner och sen har jag också förstorat inläggs rubriken till en större storlek. Blev nöjd ;)

Höstoutfit

Har inget att göra, har kollat massa bloggar. Gjorde ett collage förra veckan med en fin outfit som jag tänkte att ni kunde få nu.
Welcome to Polyvore!

Bakat

Natalie är här och vi har bakat muffins, som inte blev speciellt bra :( haha, vi försökte göra en frosting men jag brände den så den blev inte så god.

Höstjacka

Denna jacka från Acne är så himelens snygg! Den perfekta höstjackan enligt mig, tyvärr så talar ju plånboken emot haha :D Acne jacket

Acne jacket (see more zip jackets)

Home

Nu är jag hemma från golf lägret, det har varit en väldigt bra helg men mycket golf. Jag är faktiskt nöjd med mitt golfspel, sänkte mig till och med i fredags också. När jag kommer hem hade mamma gjort god äppelpaj och just nu sitter jag och kollar på Idol.
Imorgon är det skola vilket är jobbigt men vi slutar halv 2 imorgon så det är ända ganska skön dag. Imorgon bitti har jag planerat att gå upp klockan 6 och springa på springbandet, hehe får se hur länge det blir men tänkte ta det väldigt lätt typ 20 minuter, för jag brukar inte vara den som orkar springa på morgonen men vi får se hur det går! Puss

Wallander

Just nu sitter jag och kollar på den engelska Wallander, faktiskt bra tycker jag bättre än den svenska i alla fall :)
Innan sprang jag också lite på springbandet och sen gjorde jag också lite styrketräning :)

Packa

Sen jag kom hem från skolan typ halv 4 har jag bara suttit vid tvn och ätit nektarin och degestivekex. Nä nu ska jag ta tag i och packa eftersom imorgon ska jag iväg på ett läger med golfen. Jag berättar mer sen ikväll. Sen tänkte jag också träna lite, vet inte om jag orkar springa ute så jag kanske bara springer en halvtimme på springbandet. en halvitmme ör ju bättre än ingeting :) Men hörs sen! puss

Dagens outfit

Jeans - Dr.denim
Väst - h&m
Skjorta cubus
Örhängen - Kina

RSS 2.0