spring// white // light









Idag var det faktiskt lite vårväder i luften! Härligt att det iaf går åt rätt håll. Måste ändå ge lite cred till mig själv och säga att jag faktiskt blivit bra på att lägga upp dagens outfit rätt ofta. Vilket jag tycker är roligt! Nu ser jag vad som fattas,, lite färg hehe! Så japp lite färg finns på min inköpslista här näst.

PW



Jag och Rebecka drog ut på en liten PW, eller jag kanske inte ska säga liten, 1,1 mil! Nu har vi gjort oss en god drink och sitter och väntar på att tacos ska bli klart. Ha en fin fredag!

Med ett leende på läpparna



//Herregud vad jag verkligen behöver långhelg!! Ska bli så himla skönt,, dock har jag ett arbete som måste kompleteras vilket ska vara inne på tisdag.. kul då går en del av min helg åt det. Aja idag ska jag iaf inte plugga har jag bestämt mig för. Sen på måndag är det valborg! och sen 1 maj och sen juni och sen sommarlov! herregud vad tiden går snabbt!

Breakfast



// Har ni inte läst Hungerspelen "spring och köp, låna vad som helst bara ni läser den för den är så sjukt bra! Jag är absolut ingen läslus precis, men denna fastnade jag för och har nu typ bara 30 sidor kvar. Om jag ska ge någon kritik så lär det vara att den tappade lite grann på slutet men boken är fortfarande så jäkla bra! LÄS!

Nog om det,, och godmorgon! Förlår för den dåliga bloggningen men alltså åhh min tid räcker inte till.. Mycket golf, massa läxor och sen vill man ändå hinna umgås med vänner osv. Min dag ser ut som så att jag slutar runt 3 sen måste jag hem snabbt, ut och springa (som jag har så dåligt samvete för att jag tagit uppehåll ifrån i 1,5 veckor!) sen hem äta duscha och sen direkt iväg på golf. Nu måste jag byta om för att sen sticka till skolan, ha en bra dag allesammans!

Monday



// Måndag igen... riktigt drygt! Men får se fram emot nästa måndag och tisdag för då är man ledigt eftersom det är valborg och första maj. Tänk att det snart är maj! och snart juni! och i juni så slutar vi ju skolan! herregud!!
Imorse försov jag mig en timme senare än vad jag skulle, så jag hade inte jättemycket tid på morgonen men faktum var att jag nog stressade mindre nu än vanligt.. konstigt?

Skön söndag



Ja då var det söndag och slut på veckan! Åh så drygt och tråkigt med skola imorgon! Jag har haft en mysig dag på stan med min fina Rebecka, dock var alla affärer ej öppna men ändå tillräkligt. Jag kom endast hem med ett par vita jeans och ett värmeskydds spray. Testade även jackan på bilden ovan, Blick har den och jag har verkligen alltid tyckt den var så fin på alla blicks bilder så var tvungen att testa den! Vädligt fin! men väldigt udda så skulle nog aldrig använda den om jag så köpte den. Sen tog vi också en powerwalk, vi hann dock inte så långt men bättre det än inget. Hoppas alla haft en skön helg!

Roadtripp

Jag och finaste har idag varit iväg på en roadtripp med våra moppar. Blev en tur till Nova då vi åkte på 100 väg! haha! Men det gick finfint. Nu sitter jag här och gör lite plugg (på en lördag!) ska läsa igenom israel palestina konflikten, ush. Aja ikväll blir det nog att träffa mina fina vänner!

Weekend!



Yeh äntligen helg! Jag har haft en underbar dag men pappa. Vi har spelat en 18 håls runda på masters på Barsebäck. Så himla härligt! Snart blir det mat sen ikväll ska jag förmodligen träffa natalie och se en film. En vanlig fredagskväll, mysigt!


Simple and classic







// Såhär såg jag ut idag, simple and classic som sagt. Sen har jag även gjort denna enkla frisyr! som jag fick inspiration ab Blick såklart! och jädrar vad sugen jag är på att färga mitt hår!! Åh vad ska jag göra alltså! Herregud jag vet inte hur många gånger jag sagt att jag ska ändra det och jag vet inte hur många gånger jag ändrat mig!

Dagen idag gick iaf bra! Vi hade nationella i engelska så skönt att ha det gjort! Nu är det bara SO prov kvar imorgon som jag inte vet hur det kommer gå! Har nog övat lite för lite på... wish me luck!

cake









// Här har ni bilder på tårtan jag gjorde igår! Ni måste erkänna att lite god ser den allt ut att vara!

Godmorgon!



//God frukost! Godmorgon! Jag har precis käkat frukost sen idag är det som sagt orientering, skönt med inga vanliga lektioner. Efter skolan har jag golf, natalie och jag ska även va för vi har en uppgift från hemkunskapet där man ska komponera en egen maträtt så då måste vi testa lite olika idag. Hoppas alla får en fin dag!

Chocolate monster!



Hahaha! Jag bakade tårta innan eftersom det är pappas födelsedag och ja jag hade lite tråkigt så resterande choklad blev mitt läppstift haha!! Precis ätit tårtan också mums! Men det får jag se till att träna bort hehe. Jag måste verkligen sticka till gymmet någon dag för känns så dumt att betala 400 i månaden och typ träna 2 ggr. Så det ska det bli bättring på! Imorgon har vi orientering i skolan som faktiskt ska bli kul! Bara det blir lite bättre väder..

Grattis världens bästa pappa!



"Så himla glad jag är att jag har en pappa som du! Världens bästa pappa har jag!! Grattis på födelsedagen och ha en underbar dag!! Puss!"

Dagen i skolan gick väl som vanligt, inget speciellt som hände. Bara att det haglade + snöade! Alltså åhh ska det inte vara 15 grader ute nu!?

Tisdag



//Bild på några flätade armband jag köpt, har letat efter liknande och hittade precis som jag ville ha. Bärs ofta rut min handled. Jag måste ta och fota lite bilder till helgen!!
Jag vet min uppdatering har sugit de senaste dagarna! Men jag har helt enkelt inte tid.. Nu när golfsäsongen dragit igång är det det som gäller. Sitter i skolan nu och ska snart ha matte. Fy fasen vad jag längtar till sommaren! Speciellt när det är sånt här kallt väder i April dessutom!!


Calippo shots

Ny favvo glass! Har velat äta den ända sen den kom ut för man har så mycket minnen från när man var barn med den! Jättegod var den dessutom! Jag och Natalie drog med mopparna till centan efter skolan då vi slutade 12 idag! Hoppas alla får en fin fredag!

Torsdag



Mums! Min måltid idag! Jag sitter just nu och kollar på topmodel, finalen! dock vet jag vem som kommer vinna. Jag måste bara berätta att jag kommit in preliminärt på International baccalaureate!! Åh så skönt!! Var väldigt nervös över provet men ja det gick ju bra! Nu är det bara att öva engelska hela sommaren haha! Nu ska jag titta vidare på topmodel, puss!

Perfekta kavajen







// sista bilden blev grå men ja i verkligheten är den svart, fast skulle nog inte säga svart svart utan kanske svart med lite lite mörkgrått. Denna köpte jag iaf i köpenhamn och den är helt perfekt! Jag är ingen kavaj älskare men har letat efter en lagom som inte blir för uppklädd.. och ja denna var perfa! från hm.

Mycket tankar i huvudet



//bild från köpenhamn, Just nu är det så jädrans mycket tankar som snurrar i huvudet.. Tid som jag behöver men inte har, saker som jag vill göra men inte har tid till, saker som måste göras men som jag inte har tid till. Åhh vad jag längtar till sommarlovet!!  Ska bli så himelens skönt! Imorgon får vi även reda på vårt gymnasieval.. ÅH GUD SÅ FORT JAG BÖRJAR PRATA OM DET BRYTER JAG TYP IHOP!! är så satans nervös och tror jag inte kommer in.. Åh jag vill inte få reda på det men ja samtidigt vill jag.. ja som ni kanske läser är det kanske inte den bästa tiden nu. Men något som gör att jag kommer ifrån är min springning!! Igår sprang jag 1 mil gick helt ok men var såklart tungt. Imorgon har jag 8 km intervall på schemat. Men springningen är så himla skönt! Man kopplar liksom bort alltid och bara fokuserar på en sak! Sen känner man sig som en Gud när man sprungit!

Tisdag

Blir ett snabbt inlägg eftersom jag snart sticker iväg på golf och måste hinna duscha. Jag ska bli bättre på uppd! för den har varit lite sådär nu de senaste dagarna. Idag sprang jag 1 mil! Gick tungt men jag klarade det så jag är nöjd! Sen började skolan idag igen vilket inte precis var så kul... Vi hörs sen, puss!

US masters

Nu sitter jag spikad framför viasat golf och kommer fortsätta va några timmar.. Det är US Masters och något som är speciellt roligt det är att en svensk är 2a!! Stolt haha!
Haha titta denna bild!! Haha gud!! från Dubai när vi var och spelade på Montgomerie! Vilka minnen!

1,3 mil!!

Jag sprang 1,3 mil idag!! NÖJD! Haha! Det är nog det längsta jag sprungit för innan låg mitt längsta på 1,2 så det var ju super. Haha sköt att springa bort lite kalorier från allt godis man ätit! Måste bara säga att herregud vad mycket godis jag ätit!! Sjukt, men trots allt det är ju påsk så ja då får man väl lov att njuta lite extra med godis. Just nu sitter jag hemma hos Natalie och kollar på 90210 som Natalie ät beroende av hehe. Ni får en bild som jag redan haft på mig och Natalie eftersom jag bloggar från n mobil så ja då funkar det inte att ladda upp en bild förutom de man använt senast. Puss'

Långfredag







Titta vilka söta cupcakes jag och min kusin Anton bakade! Blev desutom supergoda!! Idag har jag mina söta kusiner här hemma, vi har varit iväg och spelat laserdome och ja man blir allt ett barn igen ibland haha!

Torsdag





Två bilder på några inredning favpriter jag hittade i en inredningstiding, hade lite dåligt med bilder så.

Varför jag inte bloggat har varit för jag inte haft tid, måndag, tisdag, onsdag och idag har jag tillbringat mesta delen på golfbanan haha! Idag och igår var vi tränare för småttingar och ja man är ganska slut efter det haha! Sen har jag varit ute och sprungit, i söndes 1 mil, i måndes 4 km (typ), i tisdes 6 km och idag drygt 8 km! Herregud haha! Men känns inte som jag sprungit så himla mycket, aja nu har jag iaf lite paus några dagar för nästa springpass är på söndag. Sen den tiden jag haft över har jag umgåtts med vänner. Ja så har mitt påsklov sett ut. Nu snart kommer mina kusiner som ska vara här över påsken. Puss!

From Beyond retro



Denna snyggingen hittade jag inne på beyond retro! Kan bli väldigt fin till sommaren! + ska även fixa lång rem till den.

Måndag



Kom hem från golfträning för drygt en timme sen, gick kanske inte superbra men roligt ändå, sen var ju kanske inte vädret det bästa! Det snöade!! Det minsta man vill ha nu är väl snö!? Det är ju fasen april.. Som ni ser till vänster har jag ändrat några bilder, några få inte så många, tänkte jag ska ändra bilderna där lite oftare så det blir lite variation eller vad tycks? Sen måste jag flytta mina inlägg åt höger för som ni kanske ser så sitter de för nära bilderna till vänster som gör att det ser helt konstigt ut, men det får jag ta när mamma kommer hem för jag behöver hennes hjälp till det.  Snart sticker jag till gymmet, min kväll blir nog lugn känner jag behöver ta det lugnt för jag är helt slut! nu funderar jag bara på vilka pass jag ska gå på? Hade velat zumba men fick inte anna med mig och jag vet inte om jag vill gå själv men ja vi får se. Ha en bra dag alla!


Dagens





Som lovat ska jag bli bättre på att ta outfit bilder, både roligt för er + att jag sen i framtiden vill se tillbaka på vilken klädstil man hade osv.

Dagen har jag iaf tillbringat med mina fina vänner! Först var vi och såg på Ullrik Munter, jag Hanna, Sandra, Sabina, Ida och Natalie och ja jag är väl inget Munter fan men ja det var roligt att se honom iaf! Sen är det ju 1:a April idag vilket betyder skämt dag hahah! Sen stack jag lite tidigare för jag skulle springa 1 mil ja milen gick bra! och sen senare på kvällen stack jag till Rebecka där jag hade det roligt som alltid! Imorgon har vi lov vilket är såååå skönt! Gud vad jag behöver det nu!

Indian





Denna finingen köpte jag i Göteborg i en affäre med massa fint! Raglady tror jag den hette. Ska försöka ta bättre bilder när jag har den på men ja dessa får duga hittills.

RSS 2.0