Karlstad!

Jag kom åt en dator nu i några minuter. Vi har det gött här i Karlstad idag bowlade och jag kom nog sist men det var kul ändå. Hörs imorgon
Väldigt fokuserad! haha

Fredag!

Nu ska jag snart sticka till skolan. Idag ska jag gå hem en timme tidigare från skolan :p för att vi ska åka iväg. Jag har packat och så allt är klart. Försesten så har jag köpt lite grejer till mitt rum för jag vill ändra stilen på det, men jag har inte hunnit fixa till det så det gör jag nästa vecka. Jag kommer nog inte kunna blogga i helgen men har jag tillfälle så ska jag självklart göra det. Så det här blir nog det sista bloggandet för vi åker ju direkt efter skolan. Hörs sen! Ha en trevlig helg allihopa!

Kanot!

Idag ska vi åka och paddla med skolan. Jag har packat matsäck och det blev en baguette med köttbullar och rödbetssallad. Hörs sen
PS: Jag lägger även in outfiten från igår, som jag inte hann igår,

Skolan!

Nu ska jag dra iväg till skolan. Min outfit kommer in sen. Hörs sen!

Förlåt!

Förlåt att jag inte har bloggat på några dagar nu men jag har haft helt fullt. Nu har skolan kommit igång och den verkar vara bra. Jag har ju bytt skola och går nu på Hc education. Men ska försöka att blogga mer. Vi ska snart få våran dator i skolan. Hörs sen

Helgen!

Förlåt att jag inte har bloggat något under helgen men vi var borta så jag inte haft tid eller internet. Men vi har i alla fall varit i Älmhult. Min morbror bor där och vi har haft en släkt tävling med golen. Och vinnaren blev min morbror. Sen idag var vi och plockade svamp och b´vi som alldrig hittar något, vi hittade säkert mer än 1 kg kantareller. Mm då har vi en smaskig måltid att se fram emot. Bilder på svampen kommer sen. kram

Hål!

Min tröja som jag köpte i veckan såg jag att det var ett hål i. Jag upptäckte det i skolan och man ser att det inte är något som har hänt idag, men jag får ta med den till stan i morgon så får vi fixa den.
Om inte annat kan man se ut som ett monster med den!

Dagens outfit!

Här kommer dagens outfit!
Dagens outfit består av:
jeans tights från Gina Tricot
pösig tunika från Gina Tricot
halsband- vet ej
klocka Ur & Penn
Till detta passar det bra med ett par höga vita converse

Gårdagens outfit!

Här kommer gårdagens outfit som jag lovade!
jeans tights från Kapphal
Tröja från Gina Tricot
Väska - Converse
Till detta blir det mkt snyggt med ett par låga röda converse.

Hemma från skola

Nu är jag hemma från andra skoldagen. Idag hade vi något som hette Workshops, typ nån tema-dag där man var indelade i grupper och gick till olika stationer. Jag tycker kanske inte att det är det roligaste som finns men men, jag överlevde. Jag har inget att göra så jag tänkte att jag kunde göra amerikanska pannkakor, det blir nog roligt och gott även fast vi gjorde det igår också.

MacBook Air

Sitter här framför datorn och dregglar. Känner att nu skulle jag vilja byta dator. Det är bara att börja spara. MacBook Air. Så cool den är! Världens tunnaste dator!

Tv!

Nu är jag slö efter första skoldagen, vi sitter här och kollar på Miss Marple. Jag tycker inte att det är så där bra, lite för gammalt. Morden i Midsommer tycker jag är bättre. Men det har vi spelat in så det kollar vi på imorgon. Ha det bra! Dagens outfit kommer imorgon. Jag lovar!

Amerikanska plättar!

I slutet av skoldagen spelade vi brännboll då det ösregnade. Vi fick gå hem lite tidigare och då gick jag, Anna och Natalie hem till Anna som inte bodde så långt ifrån där vi spelade brännboll. När vi var hemma hoss Anna bakade vi Amerikanska plättar.

Hc education!

Idag var det första dagen i skolan. Jag tycker att det verkar bra, men vi får ju se hur det blir efter några dagar. Hörs senare!

Garderoben färdig!

Nu är jag färdig med garderoben och så här blev det, Nu får jag plats med mycket mer kläder. Jag passade även på att sortera bort lite kläder som jag växt ur eller som jag inte använder längre. Så nu är garderoben redo för nya höst kläder.
Det blev väldigt bra tycker jag!

Garderob rensning!

Nu håller jag på att städa min garderob, vi hade beställt lite fler korgar som pappa hämtade igår. JAg tänkte att nu kan det ju vara lika bra att rensa ut sommar kläderna och sånt som jag inte vill ha längre. Här kommer lite bilder!
Jag har allt lite att göra.

Frukost!

Nu sitter jag framför tv:n och äter frukost. Idag tog jag bara en skorpa och lite te. Gott!

Godmorgon!

Idag vaknade jag så tidigt, jag vaknade vid sju och jag kunde inte heller somna om men men, jag ska snart ta mig lite te tror jag jag kände mig sugen på det så. Hörs senare.

Thomas sabo

Jag måste ut och handla lite fler thomas sabo berlocker, men jag har inte haft tid för det men vet inte vilka jag vill ha för det finns ju så många fina. Men jag vet i alla fall att blomman som är orange och lila ska jag ha. Jag tror att den kostar 399.

Dagens köp!

Här kommer bilder från dagens shopping. Väldigt nöjd!
Kavaj från H&M
Kofta H&M
Pösig tröja från Gina Tricot, fel vänd men orkade inte vända den rätt.
Askar till pärlor från Panduro hobby

Stan med bästisen!

Idag var Natalie och jag intill stan och shoppade det blev en lyckad shoppingtur med lite inköp. Kommer med bilder senare. Efter att pappa skutsade oss hem skulle jag på golf träning, vi spelade 9 hål och det gick inte så bra :( men det är ju bra att jag inte sänker mig i och med att vi ska ha släkt tävling nästa helg och då vill man ju gärna vinna.

Godmorgon!

Idag hade jag tänkt ta kontakt med Natalie att vi kan åka till stan. Men hon sover ju så länge så det är bäst att hon ringer. Hörs sen

Söndag!

Förlåt att jag inte bloggade igår men jag var på golfbanan hela dagen. Först så hjälpte vi till på golfbanan och körde golfbil och sålde bollar och så. Sen så gick mamma och pappa ut med mig och spelade 9 hål. Det gick sådär jag fick 17 poäng men det var ändå bra med tanke på att jag inte spelade helt bra. Nästa helg är det släktgolf så då får man hålla sig i form tills dess.

God morgon!

Nu har jag vaknat och det var väldigt skönt att sova i egen säng. Mamma och pappa är ute och springer så jag kanske också ska ge mig ut och springa. Hörs senare

God natt!

Efter att ha varit borta några dagar ska det bli skönt att sova i egen säng och inte behöva gå upp tidigt. Så det ska väl inte bli så länge till idag. Hörs imorgon.

Göteborg golf cup!

Nu är vi hemma från Göteborg. Jag har varit på golf cup och det har varit jätteroligt, det gick väl inte så jättebra 1:a i D slutspel men det var ändå väldigt roligt. Här är länk till golfcupen. Kolla in Liseberg filmen där vårat lag är med i.
http://www.goteborggolfcup.se/

Britt & Benny!

Idag kom Britt och Benny, min moster och morbror. Vi ska äta fiskspett. Ska bli gott eftersom jag är ganska hungrig.

Romeleåsen

Idag har jag varit och spelat golf i rommelåsen. Det gick väl sådär men det var kul i alla falla. På måndag ska vi gå 36 hål där. Ska bli kul! (men jobbigt)

Semester bilder!


Hemma!

Nu har vi kommit hem efter en underbar semester. Sista veckan av semestern hade vi inget internet så därför har jag inte hunnit att blogga. Förlåt! Bilder från semestern kommer snart. Vi har precis ätit. Idag hade vi grillade hamburgare. Det är alltid gott!

RSS 2.0