Godmorgon!

Idag ska vi till ett shoppingcenter! skoj! har inte hunnit lägga in bilder men det kommer. Hörs sen.

Goddag!

Idag har vi varit på ett wisky desteleri. Inte så kul, men det var för mamma och pappa. Sen åkte vi till en smyckes fabrik som gjorde nån slags smycken. Inte så fina men det var kul ändån, köpte två ringar där. I morse så var vi föresten i en butik där vi köpte lyle & scott tröjor som var jättefina. Det kommer bilder sen. Nu ska vi äta lite grillat. I morgon ska vi till ett shoppingcenter! Kul. Hörs sen.

Bilder från dagens golf!

Här kommer lite bilder från London Links. Det var en jättefin bana.
Banans första 5 hål låg precis intill havet, jättefint. Synd bara att det var lite dåligt väder.

Golfdag!

Idag har vi varit på en golfbana och spelat golf. Den hette London Links och det var en links bana så det var lite kul att spela en sån. Bilder kommer senare. Det enda negativa var vädret, eftersom det regnade lite men det gick ändån. Idag vann pappa. Så nu är ställningen:
Jag 5 poäng
Pappa 5 poäng
Mamma 2 poäng.
Vi har inte bestämt priset än men vi kommer säkert på något bra!

Goddag!

Idag var sista dagen på the open. Oosthuizen vann ganska stort men Henrik Stensson kom faktisk 4:a. Jättekul! Vi såg när Oosthuizen gjorde en eagle. Jag fick också 4 autografer. Stensson, Karlsson från igår, Rock och en till men vet inte vem det var. Haha. Idag var det den finaste dagen vi slapp regn. I morgon ska vi själva spela, nu har vi ju sett hur det går till så nu ska vi göra lika dant. Hörs imorgon.

The open

Idag ska vi till St Andrews också. Tiger Woods går ut klockan 15.05 och då ska vi se till att vara där. Alla svenskar klarade cutten, tummen upp för det. Det blir nog en lång dag idag för jag vill vara kvar ända till Tiger har kommit in. Så vi kommer nog inte komma tillbaka förns 9. Jag kanske inte bloggar mera idag men får jag tid så ska jag så klart försöka. Ha det bra!

The open

Idag blir det The open också. Tiger Woods går ut 14.20 så då ska vi vara där. Men nu ska vi snart äta frukost. Hörs senare.
Såhär ser min frukost ut idag. Frallor med Nutella :p

Tiger Woods

Idag har vi varit på THE OPEN och sett Tiger Woods spela golf. Jag var typ 1,5 meter från han! Jättekul. Imorgon blir det samma sak :) Lägger upp lite bilder på vad jag har köpt senare. Ha det bra! Glöm inte att titta på The open om ni har golf kanal.

Bilder Crieff

Här kommer lite bilder från igår när vi spelade på Crieff Golf Club.

Godmorgon!

Godmorgon golfdag! Idag ska vi dra oss in till centrum i St Andrew. Vi ska även kolla till på träningen inför The Open som är i morgon. Idag fick man ha med kamera, det får man inte ha torsdag, fredag, lördag och söndag. Så vi får se till att ta mycket bilder. Hörs senare.

Crieff golfbana

Idag har vi spelat på en bana som hette Crieff. Den var jättefin. Mamma, pappa och jag ska ha en liten golfturnering på dem banor vi spelade. Vinnaren får 3 poäng och 2an får 2 poäng och då får 3an 1 poäng. Idag vann jag! Så nu är ställningen:
Jag 3 p
Pappa 2 p
Mamma 1 p
Ser ju bra ut för mig efter första tävlingen.

Godmorgon!

Idag väntar en dag på en fin golfbana. Så hinner inte skriva så mycket mer men jag  hör av mig i kvällningen. Här är man ju en timme tidigare så nu är klockan 7.45 Såhär ser den banan jag ska spela ut.

St Andrews

Nu sitter jag på en campingplats i St: Andrews. Igår vad vi på en båt som gick över natten så man sov alltså där. Mysigt var det och det guppade ingenting så det var topp! Nu ska vi grilla lite korv. I morgon ska vi spela golf. Föresten vi var inne i en butik för att köpa internet så nu kan jag blogga nu när vi är borta. Men i alla fall här har dem ju släppt Iphone 4 så jag såg den! Snygg men jag tyckte faktiskt att den såg lite klumpigare ut än den andra. Hörs senare. Ha det bra!

Semester!

Idag ska vi åka! Vi ska vara borta i ca 3 veckor. Det ska bli jättekul! Nu håller vi på att packa. Jag kommer nog inte ha tid att blogga så mycket och så vet jag inte riktigt om vi har internet. Hoppas att vi har det. Ha en super skön semester och jag ska försöka blogga!

Tv time!

Nu är jag helt slut efter en pack dag! Nu ska jag krypa upp vid teven.

Armband!

Här kommer bilder på mina armband. I sommar kommer jag ha tid att göra många såna här. Det är mycket roligt. Prova! Makrame heter tekniken. Det vita fick mamma och det gröna behöll jag själv.

Ica+biblan

Nu har jag kommit hem från Ica och biblan. Hittade inte mitt biblioteks kort men man kunde köpa ett nytt för 10 kr. Det tyckte jag var jätte bra för att min signatur blev så ful på det förra så jag blev så glad att jag fick skriva om det. Men den här blev inte så mycket bättre den heller. Jag ska lägga upp bilder på mina armband men jag gav ett till mamma och det har hon på sig idag. Men lägger upp bilder sen. Hörs senare.

Tack mamma!

Min bästa mamma hade en överraskning åt mig när jag kom hem från grillkvällen. Hon hade hittat min ring som jag hade tappat bort. Tack så jätte mycket mamma! :p

Godmorgon!

Jag har precis ätit frukost. Vaknade ungefär vid 9 idag. Idag blir det packning packning packning. Men jag ska även cykla ner till Ica för jag behövde en sak där och så ska jag också cykla till biblan för att låna en bok. Hörs senare.

Golfdag!

Nu är jag på en grill kväll med vårat juniorlag. Så jag bloggar från mobilen. Hörs imorgon.

Godmorgon golfdag!

Idag ska jag och pappa vara med i en golftävling. Jag tror att vi ska spela slaggolf. Det ska bli jättekul! Hoppas det går bra. Nu ska vi nog snart äta frukost. Men först ska nog jag göra några armband. Föresten jag kommer lägga upp bild på ett armband som jag gjorde igår. Ha en bra dag. Jag hör av mig åt kvällningen för efter golfen skulle vi till en grillkväll.

Dagens köp!

Här kommer bilder på dagens köp.
Accesoarer från Kappahl sammanlagt ca 30 kr.
Pärlor från Panduro Hobby. Sammanlagt ca 70 kr

Mario kart!

Nu ska Natalie och jag spela Mario kart och jag kommer att vinna! haha

Centan!

Idag har Natalie och jag varit på centan. Det var kul, Jag hittade några fynd som jag kommer att lägga upp bilder på senare. Hörs senare.

Frukost!

Så här blev min frukost idag. Gott!


Godmorgon!

Har precis vaknat. Eller kanske för en halvtimme sen. Idag hade jag tänkt börja packa och sen ska jag ta en ring till Natalie. Vi kanske kan hitta på något. Nu känner jag att jag börjar bli lite hungrig. Så jag ska nog ta mig lite frukost.

Golf kläderna!

Här är mina kläder som jag köpte i golfshopen idag!

Finfint!

Nelly.com!

Nu har jag fått min beställning från Nelly.com Jag beställde två par skor och några dekorationer till naglar men skorna var lite för små så jag ska byta dem till en storlek större.

Jordgubbar!

Här är våra fina jordgubbar det fanns många fler men det var lite svårt att ta en bild innuti magen.
Mums!

Pärlor!

Nu sitter jag här vid datorn och funderar på vilka pärlor jag ska handla. Men jag tror att jag har bestämt mig nu. Det fick bli dessa. Inte så många men behövde bara några med lite större hål för att kunna trä dem på tråden som jag köpte igår.

Fina!

Packa!

Nu ska jag packa! Tråkigt tycker jag, fast först ska jag nog beställa några pärlor här på internet. Läger in bilder på vad jag ska beställa.

Hemma!

Nu är jag hemma efter att ha spelat flaggtävlingen och det gick sådär. Jag fick sätta ner flaggan efter 17 hålet, hålade ut där. Men när jag var klar tog jag mig en macka i restaurangen. Den var god. Sen gick jag in i shopen. Och där hittade jag några saker. Så min dag har varit mycket rolig.

Godmorgon!

Idag ska jag spela i en golftävling. VI ska spela flaggtävling. Jag har aldrig spelat det förut men det ska vara jättekul. Jag är ganska trött efter som jag fick gå upp tidigt eftersom jag ska spela klockan 10.25. Nu ska jag ta mig lite frukost.

Hemma!

Nu är vi hemma och vi hade sån tur eftersom just det vi skulle ha var på rea utan att vi visste om det. Så jag köpte många band i olika färger. Här kommer bilder på vad jag köpte.
Köpte två sånna här. För jag tyckte att det var sån fin färg .
Väldigt bra! Belv jättenöjd fick allt för 150 kr!

Panduro!

Nu ska jag och en kompis ta sommarbussen till Centersyd för att gå till panduro, vi ska köpa tillbehör för att göra armband.


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade ungefär klockan 9 idag, det är så varmt så jag gick ut och la mig i vår hängmatta ute, det var superskönt! Hörs senare.

Lördag!

Förlåt att jag inte bloggade i lördags, jag hade en skön dag på golfbanan, På kvällen var vi hem bjudna till några kompisar, Där hade vi det trevligt och vi badade i deras pool som var typ 29 grader en lite kylig kväll. Asskönt! Hörs imorgon!
Kvälls outfiten!

Badat klart!

Nu har vi badat  klart det var jätteskönt. Jag var lite klumpig och simmade men kollade inte och simmade rätt in i väggen av poolen. Klumpiga mig. Natalie var också lite klumpig eftersom hon skadade sin tå så att det blödde lie. Men får nog säga att simma in i poolens kant är oslagbart. :p


Natalie!

Natalie kunde va. Så jag bytte om till badkläder för att sedan hoppa på cykeln till natalie. Ska bli så skönt att bada. Jag har varit så svett idag när vi spelade golf. Hörs sen


Golftävling!

Idag var jag och mamma med i en golftävling. Vi spelade i ett par. Vi vann! Det var ca 25 par med så vi blev jätteglada. men jag vile inte vinna för jag ville inte hålla tal :p Sen fick jag en klubba, en hybrid av mamma och pappa. Och då var jag ju tvungen att slå några slag på ranchen med den och den funkade jättebra! Nu ska jag ringa till Natalie!
Bilder från golfen idag!

Godnatt!

Efter 2 timmars bad före och 2 timmars bad efter maten kommer jag nog att sova gott. Godnatt! Hörs imorgon.

Sushi!

Idag bestämde mamma och jag oss för att äta sushi, och det var jättegott. :p Det är ju lite konstigt med rå fisk och sjögräd eller vad det nu ärmen jag tycker faktiskt att det är gott. Men jag har ju bara ätit det två gånger förut.
Mm!

Bada!

Nu har Natalie och jag badat. Mamma och jag har bestämt oss för att äta sushi idag. Så nu måste jag hem och äta, men Natalie och jag ville så gärna bada mer så vi bestämde oss för att jag skulle komma till dem efter att vi har ätit. Bilder kommer senare.

Natalie!

Natalie kände sig mycket bättre nu. Så nu ska vi till bibblan. Innan vi skulle åka gjorde jag pizzor som jag också bjöd Natalie på. De blev faktiskt mycket goda.
Mums!

Jogga!

Nu när jag har suttit här ett tag bestämde jag mig för att ta en liten springtur. Då brukar man ju alltid få lite nya tag :) plus till springning

Hemma

Jag sittre här hemma och gör typ ingenting. Det ända jag gör är att sitta framför dataskärmen och kolla på bilder. Snart får jag faktiskt gå ut och göra någonting.

Krya på dig!

Natalie hade ont i huvudet och mådde inte så bra när hon vaknade. Det är inte alls roligt. Vi får verkligen hoppas att det blir bättre! Krya på dig Natalie!

Vaken!

Godmorgon alla! Jag har precis vaknat. Idag hade Natalie och jag tänkt cykla till biblioteket för jag har en bok som måste lämnas idag. Sen hade jag tänkt att ta en springtur. Hörs sen

Dagens köp!

Här kommer dagens köp från när vi var på Centan.
Byxor från Cubus och papper från Panduro.

Cupcakes!

Vi har nu gjort muffins. Vi kunde inte bestämma vilken sorts så vi gjorde en original deg och sen lät vi våran fantasi flöda. De blev faktiskt riktigt coola. Undrar om de är lika goda som de ser ut :)
De rädda muffisarna innan de skulle in och stekas! :p haha
Slutresultat!
Viktoria the cupcake monster!
Mums!

Baka!

Nu har Natalie och jag bestämmt oss för att baka, vi håller på att tänka ut vad vi ska baka. Det blir nog muffins som vi ska baka.

Hemma!

Nu är vi hemma från Centan. Min Mamma kom och hämtade oss. Jag lägger in en bild på mina fynd sen. Nu ska jag och Natalie hitta på något att göra. Krams

Dagens outfit!

Detta är vad jag har på mig i dag.
Kavaj, h&m
Linne, Bik Bok
Shorts, Gina tricot
Skor, Ellos
Halsband, Brasilien
Ringar, Guldfynd

Natalie!

Nu kommer Natalie. Vi hade tänkt att vi skulle va innan vi ska åka till Centan. Vi har inte kommit på något att göra än. Men det gör vi säkert snart.

Godmorgon!

Godmorgon!
Jag sitter och kollar på tv just nu. Idag ska Natalie och jag åka till Centan. Det är mycket rea på panduro nu så jag tänkte hoppa in där. Jag kommer med ett inlägg på dagens outfit sen. Kram

RSS 2.0