Jul!

Imorgon är det första december! Så mysigt att det är jul. Jätteroligt! Men jag vet inte riktigt vad jag ska önska mig eftersom att jag ganska nyss fyllde år. I söndes bakade vi också lussbullar, mums och till veckan tror jag att vi ska börja julpynta lite. :D

iPad

Nu har apple äntligen släppt iPad i Sverige. Jippie!


Julmarknad

Idag är det första advent! Tänkt att det snart är jul, idag hade vi tänkt åka till en julmarknad och sedan baka lussekatter som jag älskar, det och hembakade kanelbullar är nog det godaste som finns och det hör ju absolut till julen att ha lussekatter. Ska även försöka att julpynta lite i mitt rum.

Målat naglarna

Jag kände mig lite bättre nu, så jag bestämde mig för att måla mina naglar lite extra snyggt. Jag fick ett nagels dekorations kit typ igår på min födelsedag av mamma och pappa så jag använde lite grejer från det.
Snyggt! Jag lägger sedan upp vad jag använde för nagellack.

Present i brevlådan

Idag kom min ring! Lite tröst nu när jag inte kände mig så bra. Den var jättefin. Den var bara lite stor men det är ju bättre med för stor än för liten tycker jag. Tack cocoo! att ni har så bra varor med snabb leverans och allt! Jag lägger upp bild sen!

Sjuk :(

Idag gick jag hem från skolan för att jag inte kände mig så bra, nu känner jag mig lite bättre men inte alls helt bra än. Jag hoppas att det blir bättre tills i morgon. Jag får ta det lugnt idag, krypa ner i soffan med lite varm oboy.

Lanvin for H&M

Nu har Lanvin släppt sin kollektion. Jag tycket att vissa delar av kollektionen är toksnygga medans andra inte är så speciella. Tyvärr så såldes ju nästan allt slut typ på en gång. Men det var väl ganska väntat!
Jättefin kjol tycker jag, funderar på att köpa en till julafton. Vad tycker ni?
Både snygg och mycket häftig klänning.
Denna är också mycket mycket snygg!
dessa tre plagg tycker jag om starkt! :)

Natalie & Viktoria design

Jag och min kompis har skapat ett företag där vi säljer smycken. De är jättesnygga och till bra priser. Vi har börjat med att göra macramé armband och ska nu börja göra ringar, bland annat kors ringar. Kolla in på våran blogg http://natalieviktoriadesign.blogg.se/ och om ni har några frågor eller något annat kontaktar ni oss via våran mail [email protected] Gå in och kolla, vi har jättefina smycken!
Detta är ett av våra fina smycken som vi har gjort ;)

Beställt ring

Idag beställde jag en jättefin ring från cocoo. Längtar tills den kommer!
195 kr på cocoo.se

14 år idag

Idag fyller jag 14 år! Hurra för mig! Hahah. Jag har fått massa presenter och har blivit gratulerad med många gratulationer, en toppendag! Lägger upp lite bilder sen. Denna vevka har jag inte bloggat alls ´, det har varit sjukt mycket och ska verkligen skärpa mig!

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit!
En liten närbild på mitt nya ugglehalsband, älskar det, jag har letat ett tag efter ett men nu behöver jag inte leta mer
Dagens outfit består av:
Skjorta - Gina Tricot
Svart linne - Bikbok
Stickade strumpbyxor - Bikbok
Ugglehalsband - Kicks

Ringar

Jag hade tänkt att beställa lite dubbelringar men jag hade nog tänkt vänta eftersom att jag fyller år om mindre än en vecka. Det har kommit in utsnygga ringar på cocoo.se!
Ring från cocoo
Ring från cocoo.
Dubbelring från cocoo.
Dubbelring från cocoo.
Ring från JFR

Snart fredag

Så sjukt skönt att det snart är fredag. Denna vecka har som vanligt också gått fort. Bara en skoldag kvar, sen helg!

New shoes

Här kommr äntligen bilderna på skorna som jag köpte i förra veckan, det har varit mycket med skolan och så, därför jag inte har bloggat.

Snygga va? :D

Måndag morgon

Idag är det ju skola som vanligt på måndagar. Jobbigt, hade gärna varit hemma idag. Hörs sen! :D

Golf

Idag var jag mamma och pappa ute och tränade lite golf. Vi spelade bara 3 hål eftersom att det bli ju så snabbt mörkt ute nu men de 3 hålen gick i alla fall mycket bra ;)

Lördag

Idag hade jag tänkt lägga in lite bilder men såklart så hade ju batteriet tagit slut i kameran så ni får tyvärr vänta lite till. Men ska ladda den så jag kan lägga in imorgon.

Plugga

Imorgon har vi ett stort prov i SO. Det är därför jag inte har bloggat alls mycket. Idag har jag också pluggat jättemycket och det ska bli skönt när det är över imorgon. Imorgon ska jag också på en tjejmiddag, jättekul. Så igår var jag och köpte present och kläder tills imorgon. Jag köpte också VÄRLDENS SNYGGASTE SKOR! Jätte läcka, lägger såklart upp bild sen. Puss!

Rings

Här kommer lite bilder på ringarna som jag köpte i måndags. Lite sent , men som jag brukar säga bättre sent än aldrig.

Ring från H&M

Ring från Kappahl

Skolan

Tyvärr så började skolan idag, det var ganska svårt att ta sig upp från sängen idag. Ska blogga lite mer när jag kommer hem. Puss

Shoppingdag

Idag har det varit en hel dag full med shopping, vi åkte in till stan för att det var en pärlaffär som har halva priset på allt i butiken, jag hittade mycket där sen shoppade vi också lite på entré hittade faktiskt inget där, åkte till sist till centan, där hittade jag bara en jättefin och mysig kofta som det kommer bild på sen :)

Panduro

Igår shoppade jag, jag handlade inte så mkt, men jag handlade lite pyssel bland annat detta.
Dessa fleece tyger köpte jag på Panduro för att jag ska göra ett par vantar som vi ska göra på slöjden i skolan.
Älskar detta lilla ur. Köpes också på Panduro.
Tips: Köpt till en fin kedja som man har lite längre, sen sätter på denna och halsbandet är klart. Jättefint!

Shitdålig på att uppdatera

Jag är så ledsen för att jag har varis sämst igen på att uppdatera, men har som sagt haft lov och hare bara orkat slappa (med lite undantag till shopping :p) Dagen har i alla fall varit bra. Inte hänt så mkt.

Onsdag!

Förlåt jag har varit jättedålig på att skriva. Men jag har inte riktigt orkat :( Jag har ju lov! Men jag ska ta tag i det nu. Igår shoppade jag med Rebecka. Det var jättekul. Som jag sa så letade jag ju efter lite ringar. Hittade inte så många men det blev i alla fall två, lägger upp bild sen. Försöker också att inte köpa så mycket nu heller för snart fylller jag ju också år. Hörs sen

Godmorgon

Jag tänkte starta dagen med att ta en springtur. Har bestämt mig för att jag ska springa varannan dag nu på höstlovet. Varje dag ska man helst inte springa för kroppen måste hinna återhämta sig. Efter min springtur ska jag och en kompis shoppa :) Jag tänkte kolla lite på ringar. Sen annat såklart men jag ska hålla ett extra utkik efter ringar.

RSS 2.0