Torsdag

Idag är jag hemma från skolan. Jag känner mig lite bättre än vad jag var igår men fortfarande inte bra. Vi får hoppas att jag blir frisk så jag kan gå till skolan imorgon.

Glass!

Nu ska jag och pappa äta glass och kolla på idol. När man är lite sjuk och har ont i halsen är det väldigt gott md glass.

Sjuk!

Nu sitter jag sjuk i soffan, jag var i skolan idag men sen gick jag hem för att jag inte mådde så bra. Man får ju hoppas man inte blir sjuk nu.

Handboll

Nu ska jag packa min väska och byta om till handbollen. Efter handbollen ska jag plugga, plugga och ytterligare plugga! (SO)

Chockladbollar

Jag var sugen på något gott men hade inte så mycket tid eftersom jag ska snart på handboll. Så det fick bli lite chokladbollar
Recept
Ingredienser:
smör 100 g
strösocker 4 msk
vanilinsocker 1/2 tsk
kakao 1 msk
havregryn 3 dl
pärlsocker
Så här gör du:
1. Blanda alla ingredienser i en bunke.
2. Rulla till jämnstora bollar.
3. Strö på pärlsocker, strössel eller cocos. Vad man önskar!
4. Smaklig måltid!

Ring!

Idag fick jag min ring som jag längtat efter. Jag har beställt den från style by Tyra. Jag beställde den i Söndags och den kom nu idag, tisdag. Jättebra måste jag säga. Tack till style by Tyra.

Idag

Idag har vi haft svenska prov, det gick bra tror jag. Sen idag så ska jag plugga, mycket för imorgon har vi SO. Men jag ska också träna handboll om jag inte fått mer halsont då.

Halsont

Idag vaknade jag med halsont. Jag fick några halstabbletter av mamma att ta med mig till skolan men såklart så glömmde jag ju det. Men på rasten gick jag och köpte ett lite lekerol. De hjälper inte sådär jättemycket, är mest goda.

God natt <3

Nu ska jag ta och gå och lägga mig! Så är jag pigg inför Svenska provet imorgon. Ses imorgon!

Tv time

Nu ska vi ta och kolla på idol. Vi hade tänkt kolla på superstars efter men det bli nog lite sent. Vi får ta det imorgon. Yes Madelen var den som gick vidare såg jag precis. Det var hon jag tyckte. Hon var så himla glad hela tiden :)

Ring!

Nu är jag inne i en period av ringar. Jag har beställt en skit cool ring från style by Tyra. Riddar ring. Jag hade sån tur och beställde den sista. Jag längtar!

Det är denna jag har beställt!


Plugga

Nu ska jag ta och börja plugga. Vi har Svenska prov till imorgon och SO prov till på onsdag.
Massor!
Äta mycket med energi så går det lite lättare.

Shopping

Nu har jag kommit hem från shoppingturen. Det blev några köp. Men jag var väldigt besviken för att de jeansen som jag tittat på datorn fanns inte, så jag ska ta en tur nästa helg till någon annan affär där de har dem.
En jättefin ring från Accent
En annan jättefin ring som också är från Accent.
Båda ringarna tillsammans!
Ett par jeans som var ganska fina. Köpte dem nu så kan jag kolla på fler jeans sen i lugn och ro.

Tandborstning

Nu håller jag på att borsta mina tänder för att sedan gå och lägga mig. Jag vill ju inte vara trött imorgon på shopping turen.
God natt!

Scones

Nu har jag gjort scones som vi ska äta framför. Vi ska kolla på ett pogram som har spelats in här. Starke man heter det och börjar kl 20.00


Jeans!

Imorgn när vi ska shoppa behöver jag kolla på jeans. Jag har kollat lite på datan i förväg och hittade några mycket fina.
1.

2.
 
3.

Vilken är din favorit!


Imorgon

Imorgon har vi studiedag. Jätteskönt. Jag ska fömodligen shoppa och plugga mycket i och med att vi har två prov och en uppsatts till tisdag och onsdag.

Handboll

Nu har jag kommit hem från handbollen som jag var på idag. :P Matchen gick inte sådär jättebra men vi spelade lika. Nu ska några kompisar komma över på fika.

Hemma och trött

Nu är jag hemma och helt slut. Jag gick upp halv sju idag och kom hem från golfen för ungefär 1 timme sen. Golfen gick inte alls bra idag. Men det är väl bara att släppa det. I morgon har jag också fullt upp för jag ska på handboll och sen ska vi ha några kompisar på fika och om jag har någon tid över ska jag plugga. Suck allt är roligt förutom läxa haha.

Fredagskväll

Nu sitter jag här och skulle varit mysigt med en fredagskväll framför tvn. Men jag måste göra läxa, göra i ordning inför golf tävlingen imorgon. Sen ska man försöka komma i säng tidigt. Imrogon hinner jag inte blogga så mycket men bloggar mer när jag kommer hem från golfen.

Golf

Nu ska jag snart dra och träna golf. Ha det bra. Hörs sen.

Internet shopping

Nu sitter jag på dtan och kollar på massa fina saker. Här kommer några fina,


Ring Uggla: Style by Tyra 149 kr

Halsband: Cocoo 295 kr

Rast

Vi har rast i nästan en timme till. det är ganska drygt men jag sitter och kollar lite på Nelly. Lägger upp lite nya saker som jag tycker är fina sen om jag hittar något.


Klippt mig

Nu har jag kommit hem från frisören, innan hade jag inte lugg men jag var lite sugen på det igen, det andra klippte hon bara topparna på.

Dagens outfit!

Såhär ser dagens oufit ut!


Tröja: Gina tricot
Linne: Bik bok
Tub sjal: Gina tricot
Leggins
Smycken:
Armband: vickivicki design
Ringar: Glitter

Godmorgon!

Nu har jag vaknat, är jättetrött. Igår hann jag inte blogga, men vi spelade golf, jag fick sluta skolan två lektioner tidigare för att vi hade inspel för golftävlingen på Lördag. Golfen gick sådär, idag ska jag träna och så tänktre jag åka och träna lite golf imorgon också. Sen har vi massa med läxor som vi ska göra.


Hemma!

Nu ar jag kommit hem. Natalie är här och vi ska göra lite smycken. Vi får hoppas att det går bra. Sen ska jag på handboll. Hörs sen.

Rast

Nu sitter vi i skolan och har rast. Jag sitter som vanligt och kollar på fina ringar. Haha
Detta får bli dagens ring. Jätte fräck ring från Style by Tyra. Endast 99 kr

Godmorgon

Nu är jag jättetröttt, har vaknat och klätt på mig. Vi har typ gympa andra lektionen så jag brukar ta på mig gympakläder och så några overallsbyxor utanpå och en hood. Jag har varit dålig på att lägga in dagens outfit den senaste tiden, men ska bli bättre.


Läxa!

Nu sitter jag och gör läxa, vi har ett arbete om miljöpartiet och en sammanfattning av en historia på engalska. Så jag har lite att göra.

Måndag!

Som vanligt har det varit en full måndag. Det har varit bra i skolan. Jag har också varit på golf och det var pisseväder, jag fick cykla till golfbanan och det var svinkallt men hem blev jag skjussad av pappa. Hoppas ni har haf en bra dag.

God natt!

Nu är jag helt slut efter en helt full dag. Jag har tränat handboll, haft en golf lektion. Tänkte följa med mamma och pappa för att rösta men jag var helt slut när jag kom hem från golf lektionen så det blev inte av. Men i alla fall så kommer jag nog att sova gott i natt. Gog nattt!


Clash of the titans

Idag såg vi även Clash of the Titans. Jag tyckte att den var mycket bra.

Handling: Den handlar om en kille som hittas i en kista på havet av en fiskargubbe. Fiskargubben tog hand om han och det blev hans pappa. Mäniskor börjar strida mot Gudarna. Gudarna vill att mäniskorna ska lyda så Zeus säger åt sin bror att göra något för att mäniskorna ska börja lyda igen.




Tröja!

Jag har glömt lägga upp bild på den här fina tröjan som jag har fått av pappa. Tack pappa! Så denna hade jag på mig idag när jag spelade golf.

Äpplepaj!

När jag och pappa kom hem från golfen hade mamma gjort äpplepaj, jättegott! Tyvvärr hade vi ingen vaniljsås men det var gott ändå.



Mums!

Golfträning!

Nu har jag varit på golfträning. Jag hade en privat lektion och jag tyckte om man tänker på hur det har gått de senaste gångerna jag spelat så gick det nu väldigt bra. Jag känner att jag börjar få tillbaka de fina slagen :D

Handboll och golf

Nu har jag kommit hem från handbolls träningen och ska nu duscha för att sedan åka till en gol lektion. Ha en skön söndag.

Hemma!

Nu har jag varit på handboll och nu är jag hemma och har duschat och gjort mig i ordning, vi ska ha några gäster. Ha en bra lördagskväll!

Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat. Idag bli det som vanligt en fullpackad dag. Jag ska på träning och match med handbollen. Sen ska vi också ha gäster i kväll.

Myskväll!

Just nu sitter vi i soffan och myser framför tv:n och ska kolla på idol. 

Till en myskväll så måste man ju såklart ha lite chips.

Sushi!

Idag hade mamma och jag bestämt att vi skulle äta sushi. Det är jättegott tycker jag. Mina favoriter är dem som har räkor i.
Bilden blev upp och ned men jag visste inte hur man gjorde för att rätta till den.

Dagens köp

Här kommer bilder på ringarna jag köpte idag. Det var synd att den andra inte kommit in men man får vara glad för dessa fina.
Glitter 49 kr
Glitter 89 kr

Hemma!

Nu har Natalie och jag varit på centan, vi hade det stressigt var typ där i 25 minuter men jag bytte min sjal till en ny och så var jag inne på glitter för att jag skulle få min ring som jag längtat så efter men då hade den inte kommit. Suck.. Jag som hade längtat så. Men den kanske skulle komma in nästa vecka. Som tröst köpte jag två andra ringar, dem var faktiskt snygga dem med. Lägger in bild sen.

IDOL!

Nu är aduition slut, det har varit jättemånga bra men min favorit hittils är nog Alice som Bagge hittade på sin turné. Hon hade sån speciell röst.

Rast

Nu har vi en lång rast så jag är inne på internet och kollar på ringar, style by Tyra har lagt in en ny ring som var gör snygg!


Jätte snygg!

Skolan!

Förlåt att jag inte bloggade i går eftermiddag. Jag mådded inte så bra så jag var inte heller på handboll. Jag var hemma och sov och drack te. Det var nog att jag inte hade druckit något på hela dagen, men nu mår jag mycket bättre.


Frukost!

Idag försökte jag dricka mycket till frukost för jag har varit väldigt dålig på det. Men man blir ju så mätt, men man får dricka så mycket man kan.


Hemma!

Nu har jag kommit hem från skolan. Jag ska först ta mig lite mellanmål och kolla på skånska hemmafruar som jag spelade in i förrgår. Sen ska jag göra lite läxa och sen har jag också handboll.

Skolan

Nu sitter vi i kapprummet med datorerna, jag sitter och läser bloggar och lyssnar på Waka waka med Shakira.

Gaffiti nail

När jag kom hem var jag så ivrig att prova Isa Doras graffiti nail. Jag blev jättenöjd med resultatet.
Dessa två nagellacken använde jag. Svart graffiti och typ lys rosa.
Slutresultat! Jättecoolt tycker jag
Matcha med de rätta accessoarerna till så blir det extra piff.

Centan

Idag hade jag och mamma tänkt åka och träna lite golf men det var sånt piss väder så vi tog en tur till centan. Jag hittade jättemånga fina ringar på glitter men många var inte i min storlek. Det var en gör snygg ring som skulle komma in och så jag frågade kassörskan om hon kunde reservera en sån till mig när den kommit in och det gick jättebra! Jag köpte även en annan jätte fin ring. Och nu hade de Isa doras grafitti nail på h&m i svart som jag har letat efter så det köpte jag också.
Gaffiti nagelack Isa Dora från H&M
Ring från Glitter

Klar

Mums!

Amerikanska pannkakor

Nu är jag hemma från skolan och har varit på fiol. Nu ska jag göra lite amerikanska plättar. Jag älskar faktiskt dem, speciellt med sirap på :p haha

Ringar

Nu sitter jag och kollar på massa snygga ringar som jag jättegärna skulle vilja beställa men jag vet inte riktigt om dem passa så det är lite dumt för vissa märken som man skickar efter på internet får man inte prova och sen lämna tillbaka om de inte passar.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1. Style by Tyra
2. - ll -
3. - ll -
4. - ll -
5. Cocoo
6. - ll -
Vilken är din favorit?

KEMI!

Nu har jag precis gjort ett kemi prov, (eller kanske mer ett läxförhör men sak samma) och jag tyckte att det gick bra jag har ju övat mycket så då är det ju lätt. Nästa lektion är engelska sen slutar vi!


Datan

Nu sitter jag och pillar på våran dator som vi har fått i skolan. Det som är jättebra är att nu kan jag blogga på rasterna. Det ända som är dumt är att min iphone är ju kopplad till min andra dator så jag kan inte lägga in bilder från denna data men jag får lägga in dem när jag kommer hem.

Hemma!

Nu har jag kommit hem från skolan, hade lite problem med datorn men jag tror att det är fixat nu. Snart ska jag på handboll. Men innan ska jag försöka läsa lite på en läxa som vi har till imorgon.

Skolfoto

I morgon ska vi ha skolfoto. Det ska bli kul och jag hade fortfarande tänkt mig kläderna som jag visade igår.

Dagens outfit!

Här kommer dagens outfit!

Kofta: JC
Tröja: H&M
Byxor: Kappahl
Smycken:
Klocka: Ur&Penn
Armband: vickivicki design
Armband: Thomas sabo
Ringar: Blandat

Läxa

Just nu sitter jag och pluggar på kemi. Vi ska ha prov på onsdag på ett helt kapitel och man vill ju gärna att det ska gå bra.

Måndag!

Måndag är helt fulla så det är därför jag inte har tid att blogga så mycket. För att direkt efter skolan cyklar jag till golfen och där är jag inte klar förns vid typ halv sju. Idag i skolan så hade vi hemkunskap, vi lagade pannkakor, min blev kanske inte den bästa hehe, men den var i alla fall god, eller nej det var den nog inte det var bara jag som öste på med vaniljsocker och socker. Hahahaha!! Golfen gick väl sådär men helt okej om man tänker på vad jag går igenom med min golf karriär just nu, det är bara lite tungt eftersom jag håller på att ändra min swing typ. Hoppas ni har haft en bra dag! I morgon ska vi förmodligen få våra datorer.

Skolfoto

Idag var jag som sagt ute och köpte kläder till skolfotografering som vi har på tisdag. Jag hade först tänkt ha en annan tröja men sen ändrade jag mig.
Detta tänkte jag ha först, blusen kommer från Vero Moda.
Detta ändrade jag mig till.

Söndags mys

Nu är golfen klar och idag ska Natalie sova över. Mamma och pappa skulle på någon konsert så dem kommer hem lite senare. Vi har gjort pizza som blev jätte god och kollat på fångarna på fortet. Sen har vi faktiskt också läst lite läxa eftersom vi har ett prov på tisdag.

Golf tävling

Nu ska jag på en golf tävling, hoppas att det går bra. Hörs sen

Dagens shopping

Idag han jag också med en sväng förbi Centan. Behövde kolla på något att ha på mig på skolfotograferingen.
Linne från Gina Tricot
Tub scarf från Gina Tricot

Panduro outlet

Här kommer bild på allt jag köpte på panduro.
Bilden är på fel håll men visste inte hur man ändra det. Men i alla fall så fick jag allt det här för 300 kr, rätt så dyrt för att vara en outlet tycker jag.

Dansuppvisning

Igår kväll var på en dansuppvisning. Det var vissa sener som var väldigt häftiga men ibland blev det lite drygt.
Väldigt suddiga bilder, men man ser kanske lite.

Panduro outlet

Nu är vi hemma och vi har varit på panduro outlet. Men även fast det är en outlet får man en liten chock när man kommer till kassan. Men det kommer ju bli många fina smycken av det så det är det väl kanske värt. Lägger in bild sen. Vi var även förbi en cykelaffär för att kolla på en cykel till mamma, och det blev en fin cykel. Nu ringde en kompis till mig och frågade om jag ville följa med till en dansuppvisning på vatten och lite sånt, det verkar jättekul. Så jag tänkte ta med min kamera och ta lite bilder.

Gårdagens shopping!

Som sakt så blev det bara en snabbis in på Centan typ en kvart elr så men ändå så kommer man inte hem helt tomhänt.
Allt är från H&M och alla bikinisar kostade 10 kr och nagelacket också 10 och legginsen 30 kr!

Godmorgon!

Jag har precis ätit frukost, idag ska jag och träna golf och sen så ska vi till panduro outlet. De har jättemycket saker till halva priset från panduro. Natalie skulle också följa med!

Signs

Nu sitter jag framför tv:n med mamma och kollar på Signs. Det är en film som handlar om typ rymdvarelser och så. Såg inte ända från början men den verkar bra av det jag har sett. I filmen spelar bland annat Mel Gibson.

Fredag!

Förlåt att jag inte har hunnit blogga så mycket idag men jag har shoppat en pytteliten sväng och hittade jag bikini för 10 kr styck! på H&M. Visar bild imorgon, även på min oufit. Efter den lilla shopping turen med Natalie hjälpte jag mamma med att handla för tapas som vi skulle äta idag. Det är jättegott! Natalie åt också hos oss och sen så kollade vi på idol. Idag var de ju i Karlstad!

Godmorgon

Nu har jag vaknat och klätt på mig. Har också hunnit övat på mina läxor. Snart ska jag gå till skolan. Men jag hinner kanske lägga in dagens oufit först.

Hemma

Nu har jag kommit hem från handbollen, duschat och ätit. Idag åt vi kycklingsallad, det var jättegott! Jag som älskar kycklingsallad. Mums. Nu ska jag plugga läxa. Ha det bra!

Handboll

Nu ska jag på handboll. Fast först ska jag bara ta något att äta och om jag hinner lite läxa.

Dagens outfit!

Här kommer dagens outfit!
Tröja: H&M
Byxor: H&M
Armband: vickivickidesign

Slöjdpåse

På slöjden i skolan håller vi på att göra slöjdpåsar för att ha våra arbeten i och min har precis blivit klar. Så här blev den.
Sä här gör du en påse:
1. Klipp ut 30x40 i dubbelvikt typ, det är bra om tyget är lite starkt.
2. Vik ut och inn och sicksacka längs med kanterna. Sy sedan ihop sidorna utom längs upp.
3. Vik ner kanten längs upp och sy en gång att dra igenom snoddar till att öppna och stänga din påse.
4. Vik ut och in så att du har den fina sidan ut och sprätta sedan upp i kanten för att sedan kunna trä in snoddarna.
5. Om du vill göra din påse lite mer personlig kan du dekorera den, eller bara låter du den vara neutral.
6. Nu har du en jättefin påse!

Hemma

Nu har jag kommit hem från skolan. Jag ska göra lite läxor och sen ska jag till handboll. Natalie ska också följa med på handbollen för att kolla på mig. Lägger in dagens outfit sen.

IDOL!

Igår började idol. Jag tyckte att det var roligt, idol tycker jag är bäst i början när de väljer ut folk för det är så roligt att lyssna på de som sjunger så dåligt, haha. Kanske lite taskigt men men

Onsdag!

Idag är det onsdag. Jag är ganska trött efter en jobbig skoldag. Jag ska kanske åka och träna lite golf sen med pappa. Jag är lite lat så jag orkar nog inte lägga in dagens outfit, vi får se. Men nu ska jag slänga mig framför tvn. Ha det bra!

Hemma!

Nu är jag hemma från skolan och ingen adtor idag heller. Nu ska jag dra till handbollen, ha det bra!

Dagens outfit!

Här kommer dagens outfit.
Kavaj: H&M
Jeans: Kappahl
Linne: Bik Bok
Smycken:
Halsband: vickivicki design
Klocka: Ur&Pen
Armband: Thomas sabo

Gårdagens outfit!

Här kommer gårdagens outfit som jag lovade.
Tröja: Gina Tricot
Byxor: H&M
Linne: Bik Bok
Smycken:
Klocka: Ur&Penn
Armband: Thomas abo

Måndag

Idag har det varit fullt upp jag har varit i skolan och direkt efter hade jag golf så det är därför jag inte har hunnit blogga. Förlåt! jag håller på plugga läxa men nu ska jag kolla på tv. Jag såg inte fångarna på fortet förra veckan så då får man väl se det nu. Jag lägger in dagens outfit imorgon. Ha det bra!

Dagens shopping

Nu har vi kommit hem från shoppingen. Det blev några köp idag också såklart.
Tröja från H&M
Byxor från H&M
Läppstift från Lumene, köpt på Lindex
Jättebra sminkborttagning från Apoteket, märket heter visibly clear och det finns massa olika rengörings krämer i samma märke som ör jättebra, har nog alla.

Mitt rum!

Nu är jag i stort sett färdig med mitt rum, bara lite små detaljer som behövs fixas. Så här blev det, blev väldigt fint faktiskt.
Det belv mycket bra tycker jag. Sen ska jag köpa lite tavlor också att hänga upp och så ska jag be min mamma måla lite tavlor också. Hon är lika bra som en riktig konstnär!

Dagens outfit!

Såhär är jag klädd idag:
Jeans: JC
Väst: Gina Tricot
Kofta: Zara
Linne: Bik Bok
Smycken: Thomas sabo, vet inte ringarna och klocka från Ur&Penn

Shoppa!

Idag ska jag och en kompis shoppa. Det ska bli jättekul. Vi får se om jag kommer hem med några fynd.

Kräftskiva!

Vi har ätit kräfter och det var jättegott. Vi har också haft våran kubbturnering och vi vann! tredje året vi vann. Nästa år är det tio års jubeleum.

Målare!

Nu håller jag på att måla. Jag har målat med en griffel färg, som man kan sen skriva på med krita, hoppas det blir bra. Lägger upp bild sen när det är klart. Färgen kan du köpa på Granit, 0,5 liter för 149 kr och det räker gott och väl.
Som ni ser så är det en vit prick där jag målat, det var något konstigt så när man målade där blev det ingen färg, vi får hoppas det blir bättre efter andra påstrykningen.

Shoppingturen!

Här kommer lite bilder på vad jag köpte igår.
Väst från gina 299 kr
Kavaj från H&M 199 kr
Sjal från H&M rea 30 kr!
Linne från Bik Bok 149 kr för 3
Linne från Bik Bok -
Linne från Bik Bok -

Godmorgon!

Idag är det vårmarknad. Jag och Natalie hade tänkt att gå på den. Sen ikväll ska vi ha kräft skiva på gatan. Som tradition har vi alltid en kubbturering där vinnarna får ett vandringspris och som också får anordna kräftskivan nästa år. Vi vann förra året så då är det våran tur att anordna det hela. Så det ör lite förberedelser som måste fixas.

Galen dag!

Jag har så mycket knasigt att berätta som har hänt idag! Haha ja Natalie var ska man börja.
Det började med att jag och Natalie cyklade hem från skolan, när vi var påväg ner i en backe pratade vi och skratta och för en liten stund blundade jag och när jag tittade upp igen såg jag en lyckstolpe rakt framför mig, och cyklade rakt in i den. HAHAHAHA vi bara skrattade och. Vi hade också planerat så väl att vi ska ta tåget in till stan och hinna vara i en pärlaffär, för att sen bli hämtade av min pappa som skulle skjussa oss in till ett shoppingcenter. Så vi var tvungna att hinna med ett visst tåg. Men i alla fall så efter att vi skrattat lite och så bestämde vi att Natalie skulle komma till mig för att sen gå till tågstationen. När jag kom hem hittade jag inte mina nycklar. Jag hade det väldigt strässigt men kom på att jag kan ha tappat dem när jag cyklade in i lyckstolpen. Så jag cyklade till stället där olyckan skett och hittade mina nycklar. Sen cyklade jag hem i en väldig stress. Kom hem gjorde mig i ordning och så kom Natalie. Sen fick vi halvt springa till tågstationen. Men vi hann i alla fall med tåget. Det gick i alla fall bra på shoppingturen. Jag gjorde ett par väldigt bra köp. En väst från Gina 299, Kavaj från H&M 199 och en sjal från H&M rea 30! 3 linnen från Bik Bok 149 för 3 och till sist en blus från vero Moda för 199. Jag köpte även såklart lite pärlor från pärlaffären vi var inne i. Nu ska jag göra lite smycken! Lovar att lägga in lite bilder från shoppingturen imorgon.

Fredag!

Skönt att det är fredag idag, så är det sen helg. Har övat mycket på våran spanska läxa och känner mig redo att bli förhörd. Efter skolan ska Natalie och jag in till stan för en liten shoppingtur. Ha en bra dag!

Godnatt!

Godnatt allihopa! Nu sitter jag i sängen och är trött efter ännu en dag full av massa saker, jag har varit på handboll också idag och det gick bra! Hörs imorgon
Sov gott!

Inslagning!

Nu har ju skolan börjat och så klart så får man ju alltid lite böcker. De ska alla slåss in i vitt presentpapper som du kan köpa på Granit för 39 kr. Tur att jag har en så snäll mamma som slår in alla till mig.

Smyckestillverkning

Nu håller jag på att göra lite skyddsänglar som jag sen ska skicka. Jag har även några beställningar som jag måste göra.

Dagens outfit!

Så här såg dagens outfit ut. Orkade faktiskt inte vara så fin idag, förlåt men ibland måste man ha rätt att vara lite slappig.
Tröja: Gina Tricot
Linne under: Bik Bok
Leggins: JC
Klocka: Ur & Penn
Armband: Thomas sabo och vickivicki design

Grattis farmor!

Idag fyller min farmor år! Så grattis till henne.
Här ser ni en mörk bild på mina bakelser jag gjorde igår! De blev väldigt goda!

Mobil blogg!

Hej! nu sitter vi i skolan. Vi har rast i en timme så det är lite rastlöst. Tur att man har sin älskade iPhone att pilla med. Hoppas vi får våran dator här i skolan snart för då kan man sitta med den istället. Hörs sen.

Kvällen!

Nu sitter jag i soffan och är utmattad. Jag har bakat mina prinsess bakelser, städat rummet och slått in paket till farmor. Jag hinner inte lägga in bilder men det kommer i morgon. Kollar på time out.

Prinsesstårtor!

I morgon fyller min farmor år och är nu hemma hos oss denna vecka så jag ska ta och baka några supergoda bakelser. Mini prinsess tårtor. Hoppas de blir goda! Kommer bild sen.

Inventering på Willys!

Igår kom jag och en kompis till handbollen och ingen var där. Vi undrade var alla var, så vi ringde våran tränare och fick då reda på att vi skulle inventera på willys. Vi visste inte vad det var men tänkte lite å orientering. Men inventera visade sig vara att räkna varor. Det var helt sjukt man skulle räkna alla varorna! Jag ska alldrig börja jobba på en mataffär, om inte vara sjuk den dagen man har detta! Haha
Jag och min kompis räknade varenda juice paket här!
När vi var klara, trodde vi att de skämtade när de sa att vi skulle räkna alla paket här, VAR FÖR SIG! Men nej nej, det  var bara att börja jobba! suck

Förlåt!

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men det har varit så himla mycket att jag inte har haft en chans att hinna med allt. Nu har skolan börjat och alla aktiviteter. Sen ska vi få en dator från skolan, och då lovar jag att det kommer bli mycket bättre med bloggandet. Ha det så bra! Jag håller föresten på att byta ut lite saker i rummet. Och få en liten stil av kontor och så där när skolan nu har börjat! Kommer med bilder när det är klart!

RSS 2.0