Lördag

Jag hann inte blogga något efter springturen för efter att jag kom hem var jag tvungen att äta, duscha och göra mig i ordning därför att vi skulle bort och nu sitter jag på tåget. Springningen gick bra ;) jag sprang drygt 1,2 mil så jag är jättenöjd. Idag hade jag egentligen tänkt att va med lite kompisar och åka in till stan och sen grilla i och med att det är Valborg. Men sen fick jag reda på att vår familj skulle till några. Men hoppas att alla får en trevlig Valborg. Jag tror inte att jag kommer blogga något mer men vem vet det kanske blir ett litet inlägg sen. Puss <33

Springtur


Nyttig dag 2

Igår gjorde jag ju inget inlägg på kvällen heller om vad gjort av min nyttigvecka. Gjort inte så jättemycket men lite i alla fall:
- Jag åt inget godis :)
- Jag gjorde 100 sit-ups (orkade inte 200 hehe latis nä men jag kom på det precis innan jag skulle lägga mig så det blev bara 100)
- Jag tvättade mig med Visibly clear
- Jag drack 5 glas vatten (tror det var 5 glas, och av de var det några glas med saft men jag räknar med dem, hehe)
Ja detta var nog allt, inte precis enligt schemat men jag måste ju mjukstarta lite nu ibörjan. Hahahahah :)

Gårdagens shopping

Det blev inte så mycket shopping igår men det var ju roligt ändå ;) Men fick i alla fall med mig detta hem. puss
Nagellack från Kicks
Och ett jättesött fodral till mitt jojo kort, från bokia :)

Yesterday

Hejsan och förlåt för den dåliga uppdateringen igår, men jag hade inte riktigt tid till det, men ska absolut berätta om dagen igår ändå ;)
Igår var jag med Becka och vi hade jätteroligt ;) Det hände också massa roliga saker haha men orkar faktiskt inte skriva ner allt för det var ganska många roliga saker som hände haha :) men ni kan läsa på Beckas blogg om ni vill här ;) Men tack så mycket Becka för en jätterolig dag med dig! <333
Sen när jag kom hem åt vi Sushi! :) Som jag tycker är jättegott, hihi ;) Kommer bilder ;)
Sen hade också jag och Natalie pratat om att vi skulle se en film så hon kom hit och så fixade vi med lite frukt som vi skärde upp och lite godis och sånt, men jag tog faktiskt inte en ända godis bit! De ni ;) Vi hade först tänkt se The tourist, även fast jag redan sett den men sen hade vi en annan film som varken jag eller Natalie hade sett Law abiding citizen. Den var faktiskt riktigt bra. Så det är verkligen ett tips att se!! Den handlade om en man vars fru och barn blivit dödade framför ögonen på han som sen gjorde att han blev lite psykisk sjuk, och som sen dödade de som hade dödat frun och barnen. Och sen fortsätter han också att döda lite andra, så jag ganska sorglig och läskig men väldigt väldigt bra :) Vi hade det i alla fall väldigt mysigt och tack Natalie för film kvällen, puss

Snabbt inlägg

Detta blir som rubriken säger ett snabbt inlägg därför att klockan är typ halv åtta och 10 i åtta ska jag nog möta Natalie ;) eller 5 i men då behöver jag ju åka 10 i. Jag har inte heller klätt på mig, hehe och jag vet inte alls vad jag ska ha. För det har ju varit lite kallare nu de två senaste dagarna så jag vet inte riktigt om jag ska ha shorts. Kanske mina bikershorts?? ;)
Förresten så ska jag träffa Beckis idag:) Vi ska shoppa såklart, hehe ;) Så det ska bli jättekul! Nä nu måste jag verkligen säätta igång och göra mig klar, puss <33

Nyttig dag 1

Idag var ju en liten mjukstart eller vad man ska säga hehe ;) jag har ju inte precis följt att jag inte har ätit något godis men detta bestämde jag ju efter :) Mne nu på kvällen har jag i alla fall;
- druckit 2 glas vatten
- gjort 100 sit-ups
- gjort ansiktsmask
Jag har en handduk på mig, om ni undrar hehe :)

Nyttig

Nä nu ska det vara slut med godis och onyttigeter, haha jag får typ alltid ångest när man ätit godis på en vardag eller så. Hehe men bra för då överdriver man ju det och säger sen att man inte ska äta något godis alls eller något annat onyttigt, hehe :) Och jag brukar inte bara få liksom såhär ångest över att jag inte ska äta så onyttigt utan jag får att jag typ ska ha ansiktsmask 1 gång per dag och sånt, hihi :)
Såhär tänkte jag att jag ska ha det kanske typ 3 veckor? eller 1 månad blir nog bra ;) Eller nä vi säger 3 veckor, latis ;) Det är liksom lättare om man har ett datum att hålla, så idag är det den 28 April, då ska jag försöka ha det här till typ 20 Maj? Nåt sånt ;)
- Inget godis
- 200 sit-ups/dag (men inte samtidigt, kanske 100 på morgon och 100 på kvällen) eller 50 st andra övning för magen med sån sak ;)
- dricka mycket vatten, typ 5 glas/dag
- Ta visibly clear varje dag
- Göra ansiktsmask 1 gång/vecka
Ja det är nog bra såhär ;) Men jag ska inte vara stenhård men ska absolut försöka hålla det för det mesta ;) Vi kan säga så att jag skriver varje kväll vad jag gjort för då blir man mer motiverad :)

Sorry

förlåt för att jag inte bloggat något idag men internetet har inte funkat ;) Pappa hade tydligen stängt av det eller nåt sånt, men nu är det tillbaks :)

Dagen såg ut som så att i skolan badade vi och det var ändå roligt. Lite skönt också för att vi missade två lektioner pga att vi var och badade ist ;) Sen efter skolan solade jag lite, somnade faktiskt också medan jag solade. Skönt hehe ;) Men man blir helt trött och så efter, åt lite godis, hihi eller jag ska nog gå rak på sak jag åt mycket godis. Haha :D Så nu är jag helt ledsen för det men nä då blir det inget godis imrogon ist har jag bestämt, hehe. Sen har jag också varit på handboll, den sista träningen också :) Det är ju både bra och dåligt för det är ju bra på det sättet att man får mer tid till läxor och sånt och att allt inte blir så stressigt men sen är det ju också jättesynd såklart ;)
Visste inte vad jag skulle ha för bild så det fick bli en bild på godis, hehe :) Frästar jag er kanske. Min favorit godis är nog lakrits, men jag älskar ju allt godis. Hahaha

The event

Nu ska jag kolla på event för det har precis börjat på 1an ;) Kolla på det om ni inte har något annat för er för det är ganska bra tcker jag. Men kanske lite svårt att komma in i det nu, hehe :)

Duscha

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska kanske också göra en ansikts mask. Eller när jag tänker efter orkar jag nog inte det ;) hehe. Imorgon ska vi bada med klassen, åå så jobbigt för jag har världens fulast streck efter mina shorts för att jag ha rju mest varit och spelat golf och inte hunnit sola så mycket i bikini. Gillar inte att bada med klassen, men jaja.
Sen ikväll är det också the event som jag brukar koll på ;)

Kock

Idag var det faktiskt jag som lagade maten:) Men det smakade bra ändå, hehe. Det var därför pappa var ute och sprang och för att vi skulle hinna träna golf så gjorde jag maten medan pappa var ute, Kycklingsallad blev det. Jag har nog aldrig stekt kyckling eller nåt liknande innan men nu var första gången ;)
Gott ;)

Solar

Just nu ligger jag i en solstol här hemma och solar. Så himla skönt ät det. Men nu hinner jag tyvärr bara sola i typ 40 min. Pappa och jag ska också sen kanske sticka till golfbanan ;) vi får se hur det blir. Men bloggar nog mer sen. Puss

Dagens outfit


T-shirt - Gina tricot
Shorts - Gina tricot
Sjal - Mammas ;)
Örhängen - Gjort själv
Solglasögon - Cubus

Godmorgon

Idag har vi ju sovmorgon, så himla skönt hehe :) Jag har hunnit städa mitt rum och det behövdes verkligen. Jag han faktiskt till och med dammsuga ;) Sen nu snart ska jag sticka och möta Natalie. Men tog en snabb dagens outfit för det var ju ett tag sen så den får ni jättesnart :)

Badat idag

Idag har jag haft en jättemysig eftermiddag med min söta bästis :) Vi var först en snabbis till centan, sen efter det var vi lite hemma hos Natalie. Sen stack jag hem och bytte om till bikini och stack tillbaka för att vi sen skulle bada där, det var askallt så det blev bara ett snabbt dopp. Sen åt jag också jättegod mat där och sen var klockan typ 9 så då cyklade jag hem. Tack så jättemycket Natalie för en supermysig "sommarkväll" hehe :)
eftersom att jag tog bilderna från Natalies blogg blev de i en mindre storlek än vad jag brukar ha här på bloggen men jag hopppas det går bra ändå ;)

Dagens shopping

Här kommer bilder på vad jag köpte idag på centan, var inte där så länge typ en halvtimme hehe ;)
Bikerpants - Gina tricot
Solglasögon - Cubus
Jag hoppas att ni nöjer er idag med så suddiga bilder :)

Tjena snyggisar

Har precis varit på centan och innan dess hos frisören och klippt mig, blev nöjd, inte supernöjd och inte besviken utan det blev helt ok. Visar mera tydliga bilder sen. Detta blir ett snabbt inlägg eftersom jag nu ska byta om snabbt till bikini och sen sticka till Natalie igen för att sola och kanske bada ;)

Tillbaka i skolan

Idag var första dagen i skolan efter påsklovet. Åå jag hade gärna varit ledig lite mer. Men man får ju se det positivt istället för snart är det ju sommarlov! :) längtar. Idag ska jag klippa mig. Kom gärna med förslag på hur jag ska klippa mig ;) nu ska jag fortsätta sola här på skolgården så jag bloggar mer sen. Puss

Klippa mig

Jag kom på nu när jag skulle sms Natalie att jag har klipptid imorgon. Hehe det hade jag helt glömt bort ;) Men bra fr det behövs. Jag vet bara inte hur jag ska klippa mig??
Såhär ser mitt hår ut nu ;) Har typ ingen frisyr nu förutom en ful lugg som jag verkligen ångrar att jag klippte.
Älskar verkligen Ashleys hår här! Gemig, gemig!! Men vet inte riktigt om jag har samma lockar som henne? ;)
Tyckte att luggen var väldigt snygg här ;) Tyvärr så är ju inte min lugg rak och jag orkar inte platta min lugg hela tiden + att man lugg när man plattar den står rakt ut :(
Också väldigt fint hår :) Mitt hår blir nog också lite ljusare till sommaren vilket jag vill :)

Dagen

Idag var det bestämt att jag skulle stå i nån kiosk och sälja för handbollen eftersom att de haft en cup denna helg och idag. Jag och Becka hade samma tid så vi åkte dit tsm. Becka frågade också om jag ville följa med dem lite tidigare för hennes syster skulle dit då och för då kunde vi gå på centan innan som jag självklart ville ;) hehe.
Jag hade kollat lite på hm innan och på deras hemsida och det finns en jättefin bandeau bikinitopp i typ korall men som inte finns nån stans. Men i alla fall så har jag också kollat på den fast i svart, den fanns ;) Så jag provade den och bestämde mig för att köpa den och då sen såg jag också att det stog något på prislappen så jag läste och där stod det: Fattas Halterneckband. Rabatt dras av i kassan. Den här bikinin har sånna band som man ska kunna ta av och jag hade liksom inte tänkt ha banden så det gjorde ingenting att banden var borta, jagblev bara väldigt glad för att jag skulle få rabatt. Halva priset fick jag på den ;) Jättebra, hihi
Bandeau bh - 129 kr ordinarie pris, jag fick den för typ 65 ;)
Bikini underdel - 99 kr
Jag har inte hunnit ta bild så jag snodde från hm´s hemsida :)

mini bloggpaus

Idag hade jag en "mini" bloggpaus för jag har ju inte bloggat något sen i igår morse, så det var ju ett tag sen. Hehe :) Jag har inte orkat blogga och har känt att det bara skulle bli tråkiga inlägg eftersom att jag inte kände för att blogga och så men jag hoppas ni förstår mig och nu ska det bli bättre. Jag diggar verkligen vädret, så himla skönt! Synd bara att jag inte hunnit sola utan den färg jag har är efter att jag spelat golf så jag har rand efter mina shorts, efter strumpor, efter ärmar och vid halsen, riktig golfbränna heheh :) Så jag tänkte nog ta och lägga mig och sola imorgon.

Godmorgon

Jag har precis ätit färdigt och är också klar för att åka. Jag mamma och pappa ska spela golf idag, hoppas det går bra. hehe :) Så jag kommer inte att blogga något nu på förmiddagen men det får ni stå ut med.
Här är en liten bild på min frukost, fast jag åt också en macka ;)

Film

Nu ska jag titta på film med familjen. Vi ska se nån svensk komedi, vilket jag inte tycker låter jättekul. Svenska filmer är ju inte precis samma sak som engelska, men den kanske är bra ändå, man vet ju inte förns man sett den ;) Ha en fin påskaftons kväll så hörs vi imorgon. Puss

Färjestad

Såhär ser färjestads tröjan ut som jag fick idag, fick också mycket godis som jag ska njuta av nu under kvällen, hehe :)
Dessa togs i morse, min ursäkt för varför jag inte kanske är precis så snygg hehe :) Men tröjan gör ju så att jag blir över snygg hehe :)

Tårtan

Jaghar inte hunnit lägga upp bild på tårtan som jag bakade till pappa ;) Förlåt, men här kommer dem. Bättre sent än aldrig ;)
Ganska fin?;)

lunch

Nu har jag kommit hem efter springturen, jag har också hunnit med att ta det lugnt och äta lite. Springturen gick bra men jag var jättetrött. Kan nog mycket bero på att jag varit på läger och inte sovit så mycket. Men jag stannade efter typ 5 km för det fanns en bänk i solen ledig och jag kunde inte motstå att sätta mig där en liten stund. Jätteskönt var det. Sen fortsatte jag att springa hemmåt.

Såhär blev min lunch idag. 2 knäckebröd med kalkon och keso och en banan :)

Springtur i det fina vädret

Nu ska jag ut och springa. Så skönt i detta vädret. Har också hänt lite saker som är lite jobbigt som gör att det ska bli jätteskönt att bara släppa allt och gå ut och springa. Puss
Ser man att jag fått lite färg i ansiktet. Hehe, hoppas det ;) Förresten ser ni att jag har mina nya springshorts? :)

Glad påsk!!

Påskafton idag ;) Den börjades med att jag vaknade och gick öpp och då fick ett stort påskägg av mamma och pappa med massa godis i och en färgestad sm-guld 2011 tröja :) Blev jätteglad. Tyvärr hade jag inget att ge till mamma och pappa eftersom att jag ju varit på läger och innan det har jag inte hunnit köpt nåt, men de får ett försenat påskägg istället.

Springshorts

Pappa sa för ungefär en månad sen att när jag sprungit 3 mil skulle jag få ett par sånna här springshorts för jag frågade då om vi inte kunde köpa det, och nu har jag sprungit 3 mil till och med kanske 4? ;) Så när jag var och shoppade sist hittade jag ett par fina nike på stadium som jag köpte.
Hade tyvärr bara suddiga bilder men jag hoppas att man ser lite ;) hehe, de är också så himla sköna så dessa kommer nog användas mer än bara när jag springer.

Nagellack

Detta nagellack köpte jag också när jag shoppade sist. Sen skulle jag måla mina naglar på kvällen och det gick bra ända tills jag var klar och skulle sätta på locket då jag tappade det så att jag fick massa nagellack på min vägg och på min gardin och på golvet. Lyckat ;) Haha, så nu är inte min vägg vit på ett ställe längre. Kan man vara klumpigare.
Därför det är lite kladdigt, hehe
Detta kommer att användas flitigt i sommar, perfekt korallfärgat ;)

Hm conscious collection

När Becka och jag shoppade sist hittade jag detta fins linne från hm´s conscoius collection. Den fanns tyvärr bara i storlek 38 men jag tyckte att den satt helt ok ändå ;)
fram
& bak
Jättesött tycker jag ;)

Hemma

Nu är jag hemma från golflägret i Varberg. Det har varit jätteroligt, golfen har gått sådär vissa runder gick bra och andra gick mindre bra, men man njuter då istället av det fina vädret. Så skönt :) Jag sa att jag skulle blogga mer på morgonen innan jag stack i onsdes men den gick så snabbt och jag var tvungen att packa klart det sista och så. Men jag ska visa er tårtan som jag gjorde till pappas födelsedag  (en lite bättre bild) och sen visar jag också vad jag köpte när jag och Beckis var ute och shoppa sist.

Godnatt!

Nu ska jag ta visibly clear, borsta tänderna, ta listerine och ta tandtråd, sen ska jag också innan jag ska sova måla mina naglarlite snabbt. Bloggar mera imorgon men blir bara på morgonen för sen ska jag iväg på läger med golfen. Puss

Stan idag

Idag har jag varit på stan med Becka, vi hade det jättemysigt. Shoppade och åt glass ;) Nu är jag lite för trött för att visa bilder på det jag köpt + att jag måste måla mina naglar. Puss <33

Godmorgon

Har varit vaken ett tag, jag som är morgonpigg hehe :) Ringde också precis och bokade en klipptid nästa tisdag för jag har länge tänkt att jag ska göra det men det har inte blivit av. Vet inte riktigt om jag bara ska klippa topparna eller om jag ska klippa snelugg eller nåt annat, får tänka på det ;)
Idag ska jag vara med Beckis, vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra och när vi ska vara men jag håller på att packa nu så får vi se hur det blir sen. Puss <33

Grillat

Jag har precis kommit hem efter att ha varit ute och grillat med lite kompisar. Vi har grillat korv och sen grillade vi också marsmallows. Jättemysigt var det :)

Duschat

Nu har jag precis duschat efter att jag sprungit. Det gick väldigt tungt att springa idag men jag tror att det mycket beror på att jag fortfarande är förkyld. Nu ska jag klä på mig och sen ska jag sticka till Anna :)<33

Springtur

Nu ska jag ta en springtur, vet inte hur långt jag ska springa för jag är fortfarande förkyld så jag får se hur det känns i kroppen. Puss <33


Godmorgon

Så skönt att solen skiner när man vaknar! Längtar längtar till sommaren ännu mer när man ser solen skina :) Idag hade jag tänkt ta en liten springtur men jag får vänta nån timme så att min mage hinner smälta min frukost. Sen måste jag också börja packa till onsdag då jag ska på ett golfläger.
Denna veckan hade jag tänkt att jag inte ska äta något godis eller kakor eller nåt sånt onyttigt. Sen hade jag också tänkt göra 200 sit-ups varje dag men det blir inte onsdag, torsdag och fredag eftersom jag är på läger då ;)

Håller på

Nu är tårtan klar. Har inte tagit bilder förutom dessa så jag tänkte att jag så länge kan lägga upp de här och det är ju jag som är kock hehe. Tyckte att den blev väldigt sommrig och fin. Hoppas bara att den smakar lika bra :)
haha :)

Tårta

Nu håller jag på att baka tårta till min pappa, jag tar bilder sen när den är klar och lägger upp dem här (om den blir fin, hahah)
Det ska vara jordgubbar på tårtan, gott :)

The tourist

Igår kväll såg vi på the tourist med Angelina Jolie och Johny Depp. Jag hade velat se den på bio innan men det blev aldrig av för vi hade så mycket planerat då men det var faktiskt tur att jag inte såg den på bio för så bra var den inte. Men jag tyckte ändå att den var helt ok lite spänning och så men inte bättre än okej om ni fattar ;)

Bosjökloster

Imorse började vi att fira min pappa eftersom att han fyllde år :) Sen hade vi bokat en golfrunda på bosjökloster och först var det inte alls bra väder men sen började solen skina och då var det jättefint ;) Sen efter det hade jag också en golflektion.
Lite bilder från idag ;)

Godmorgon

Vaknade klockan 7 idag :( Så det var ju lite jobbigt men åt som jag tycker är lite konstigt är att när man vaknar tidigt är man oftast piggare på morgonen. Konstogt?? I dag ska jag spela golf, vi ska ha typ nån tävling. Samlingen är halv 11 så jag ska ta och ta på mig och göra mig i ordning nu.
Ni får en jätteful bild på osminkade mig, men jag bjuder på den ;)

Fredag

Igår kom pappa hem efter att ha varit i Tyskland i tre dagar med sitt jobb och pappa hade köpt en present till mig! En lacoste parfym :) Den luktar verkligen jättegott! Tack pappa!!

I skolan

Nu sitter jag i skolan och vi har nu blivit klara med vårt grupparbete. Skönt att vara klar och inte behöva tänka på det mer. Sen snart är det PÅSKLOV! :) Jag blev faktiskt nöjd med vårt arbete så hoppas att vi får bra betyg. Nä nu ska jag sticka. Är förresten jättehungrig så jag hoppas att det är något gott till mat idag. Puss <33


JAAA!!!

FÄRJESTAD SVENSKA MÄSTARE 2011!!! JAA!! HAHA JAG TROR NI FÖRSTÅTT ATT JAG TILLBRINGADE MIN KVÄLL FRAMFÖR TVN :)

Varma mackor

Har precis gjort varma mackor med ost, skinka och tomat. Det var länge sen jag åt det så det ska bli gott ;) Ska nu ta och äta dessa samtidigt som jag spelar mario kart. Haha spelnörd

Förlåt

Förlåt för att jag den sista veckan varit så dålig på att uppdatera, men jag har inte alls känt för det och det har varit lite mycket på sitone, jag har haft en bra vecka så det är inte så utan det är nog bara mest idag det varit en liten jobbig dag, men jag vet att det löser sig. Det nu som är problemet :)
Vi har ju som sagt tema vecka denna vecka, och idag sprang vi typ tipsrunda, jag tror att det typ var kanske 5 km eller nåt sånt. Men sen efter  att vi sprungit den fick man sticka hem och duscha vilket var väldigt skönt ;)
Igår shoppade jag Beckis vilket var jätteroligt som det alltid är. Hihi :) En sak som var lite rolig eller det var ganska många roliga saker haha. Men en sak var i alla fall att vi hade bestämt att vi skulle träffas vid pressbyrån så vi stog där och väntade sen skickade jag sms till Becka att ja nu var jag här, var är du? Hon bara men jag är ju också här?? :) Hahah men sen efter ett tag kom jag på att det fanns 2 pressbyrån. haha :) Lite kul ;)
Men jag ska som sagt bli bättre på att uppdatera!! Lovar. Jag behöver bara liksom ta det lite lugnt och så först :)<333

Mästerkock

Nu är jag hemma från shillingen med söta becka. :)<33 nu sitter mamma och jag och kollar på Sveriges mästerkock medan vi äter fruktsallad som jag gjort. Sen ska vi också kolla på event. Puss ;)<33

Godmorgon

Det blir ett snabbt inlägg här för jag måste hinna packa väskan och hinna sminka mig innan jag sticker iväg till skolan. Sen längtar jag så himla mycket till torsdag för då släpps ju hms concious collection :) Kläderna är så himla fina! Jag älskar de virkade shortsen och sen finns det också massa andra fina toppar. Jag frågade Natalie innan om vi inte kunde shoppa på torsdag men hon har nog inte sett meddelandet än så jag kan ju lika bra fråga i skolan. Ha en bra dag! Puss <33

Förkyld!!

Jag är så himla förkyld, det bara rinner ur min näsa hela tiden och huvuet känns som om det snart spricker för att det är så tätt. Haha :) och om jag ska klaga lite mer så svider det så himla mycket under min näsa för man blir ju så öm om ni fattar vad jag menar :) Hehe
Nä nu ska jag sluta klaga, det hjälper ju inte precis. Men var i alla fall och tränade handboll som var till halv nio vilket jag tycker är lite sent för då hinner man inte göra så mycket efter. Men vi sprang i alla fall inte ute idag på handbollen vilket jag är riktigt glad för, annars vet jag inte vad jag hade gjort eftersom jag tycker att detta väder är så trist. Hoppas att det blir bättre snart speciellt till helgen för då ska jag spela nån golftävling.
Sen imorgon ska jag kanske träffa Beckis :) Vi hade tänkt åka in till stan men eftersom att jag inte kan komma in förns vid 5 och så är vi inte helt säkra på när affärerna stänger så då ska vi nog istället åka till Nova. Så det ska bli jättekul! :) Som det alltid är med Beckis <333
Haha detta blev nog mitt längsta inlägg text mässigt. Haha :) Aja, i och med att jag inte hunnit uppdatera särkilt mycket idag bli det ett jättelångt ;) Haha. Nä nu ska jag sluta skriva och så ska jag ta och göra mig i ordning för sängen. Skönt!:)

Pannkakor

Just nu håller jag på att göra pannkakor för jag var så himla sugen på att göra det ;) hehe. Idag är handbolls träningen flyttad en timme framåt så jag hinner nog också städa mitt rum också för jag hann inte hellt klart igår. Puss <33

Städa :(

Mitt rum är så himla stökigt nu, måste verkligen städa det. Suck. Är också väldigt trött så egentligen orkar jag inte men sa försöka börja lite. Ska också träna golf och gym idag. Bloggar fömodligen mer sen! Puss <333

Grillat

Vi har precis ätit grillade hamburgare. Det är såå himla gott hehe :) Nu låter jag som en tjockis som älskar mat. Haha :) Idag var jag ute och sprang sen efter det åkte pappa och jag till ett ställe i närheten där de säljer penseer (stavning?) därför att jag tyckte att vi kunde plantera lite blommor nu när våren börjat, Sen efter det åkte pappa och jag och tränade golf för jag hade en lektion bokad.
Nu sitter vi och tittat på the event som jag missade i onsdags. Tänkte sen också måla mina naglar för det nagellacket jag har nu har börjt slitas bort. Bloggar mer sen ;) Puss <33

VICHY

Just nu använder jag Visibly clear som ansiktstvätt, eller använder kan man ju inte precis kalla det hehe. Typ en gång varannan vecka. haha Men tycker inte att det är någon skillnad så det är nog mest därför jag inte använder den + att jag är lite lat. Men i alla fall så ska jag testa en ny, VICHY heter serien. Men först måste jag göra slut på de andra produkterna, som faktiskt är bra för då blir det att jag använder det.

3 i 1 kräm. Tar bort smink, är en hudlotion och är som ansiktsvatten. Superbra för mig därför att man inte behöver ta massa olika krämer. Bara denna och sen en återfuktande. Toppen!
Lovar att när jag sen börjat använda detta ska berätta om det är bra ;)

Springa

Nu ska jag ut och ta en springtur i det fina vädret. Bloggar mera sen! ;) Puss <33
Jätteful bild på mig, men jag bjuder på den ;)

Frukost

Såhär såg min frukost ut idag.

Dagen

Idag hade jag tänkt att inviga mina löparskor :) Men tänkte att jag inte ska springa så långt idag. Sen i eftermiddag ska jag och pappa åka och träna lite golf för jag har också då en golfträning inbokad halv fem idag. Hur ser eran dag ut idag då? :)

Löparskor

Tänkte att jag kunde visa mina nya löparskor som vi köpte igår. Man väljer ju inte precis efter utseende men jag tyckte ändå att dessa var helt ok i utseende också ;)

Förlåt

Förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen men jag har sovit över hos Natalie och sen igår var jag och pappa iväg och köpte nya springskor till mig. Sen var också jag mamma och Natalie en sväng till Centan och sen när jag kom hem var Natalie här en stund då vi bakade kolakakor och drömar. Väldigt goda blev dem! :) Hihi Så förlåt! Men nu i veckan ska det bli bättre. Puss <33

Godmorgon

Har precisvaknat men det har inte Natalie än men idag ska vi på zumba igen som börjar kvart i elva. Natalie ställde hennes klocka på halv tio och det är ju inte så länge till :) Sen pratade också pappa och jag om att åka tilllöplabbet och kolla på nya springskor för nu när jag sprungit lite längre behöver jag några som är lite bättre för det :)<33 puss

Hemma hos Natalie

Nu sitter jag hemma hos Natalie. Detta blir ett jättesnabbt inlägg men vi har det jätteroligt och vi har varit ´på zumba som också var jättejkul. Bloggar mera imorgon! ;) Puss <33

Vill ha helg

Nu sitter vi i kapprummet och har håla i en timme! Det är väldigt drygt tycker jag och speciellt för att det är innan sista lektionen. För då hade man ju annars kunnat sluta en timme tidigare. Men men det är väl så det är. Jag mår inte så jättebra, är väldigt trött i hela min kropp. Så nu vill jag ha helg :) Tur att det är det snart, hehe.

Skola

Nu sitter vi och väntar på att första lektionen ska börja. Vi har spanska och sen har vi SO där vi ska lämna in vårt arbete och sen innan lunch har vi också matte där vi ska ha matteprov. Jag är nog lite konstig för jag tycker att matteprov är kul ;) Hahah, nu börjar vi. Puss <33


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig men ska först kolla på det sista av matchen mellan Färjestad och Skellefteå som är i final. Idag blir det nog ingen läsning, är så trött. Imorgon fredag!! wie ;) Veckan har gått så himla fort. Vilket jag faktiskt tycker är skönt. Puss <33

Dagens outfit

Även fast jag inte hunnit blogga så mycket hann jag ändå ta dagens outfit ;)
Linne - h&m
Haremsbyxor - Cubus
Korsörhänge - JRF
Rösta på denna outfit på minoutfit här :)

1,2 mil

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag men det har varit fullt upp, fast på ett bra sätt eller vad man ska säga hehe. För först efter skolan jobbade jag och natalie lite på vårat SO arbete. Sen skulle natalie hem för hon var tvungen att göra lite saken ;)

Då gick jag ut och sprang. Eller jag gick ju inte, men ja man brukar väl säga att man går ut och springer? :) Hehe aja sak samma. Men i alla fall så när jag var ute och sprang så tänkte jag att jag inte behövde springa så himla lång men sen när jag skulle vända och springa hemmåt var det sån himla motvind så jag av någon anledning vände och sprang ett annat varv hem som ä lite längre. Men mot slutet var det jättemycket motvind så det var verkligen tufft. Så jag sprang faktiskt 1,2 mil :) Nu är hela min kropp slut, speciellt mina ben. hehe

English test

Vi har precis haft ett engelska prov och det gick bra. Men det var inte riktigt som ett test tyckte jag, det var typ tre sidor med bara ord man skulle översätta antingen från svenska till engelska elr tvärt om. Det var nog bara ett ord jag var osäker på och det var ordet ungrare (svensk ord?) som man skulle översätta till engelska, och jag visste inte ens att det fanns ett ord som hette så på svenska. Hahaha :)




Sur

Matchen gick skit rent ut sagt. Så jag är inte direkt på humör, hehe. Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har liksom pluggat och så, så det har inte hunnits med. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Puss <33
Hehe, jag bjuder på denna bild som jag tog precis ;)

h&m

Här är lite fina saker som finns på h&m. Nu är jag riktigt sugen på att shoppa, hehe. Men jag får väl stå ut till helgen :)


Hemma

Nu sitter jag och är jättetrött här vid datan. Idag ska jag spela match som jag tror också är den sista matchen för oss. Konstigt att det är sista matchen nu? ;) Nu ska jag nog ta det lugnt och sen måste jag plugga. Puss <33

Labb

Vi håller på att labba nu på kemin. Vi ska få fram saltet från en blandning av salt vatten och sand. Snygga vi e ;)


Rast

Nu sitter jag och Natalie i skolan i vårt kapprum och har rast. Vi har precis haft SO och snart ska vi ha matte. Sen tror jag att vi har lunch och sist har vi NO som typ slutar klockan två då vi slutar för dagen. Denna dagen är så skön sovmorgon och sen slutar vi två :) Det gillar starkt


En ful bild på mig men en mycket söt bild på Natalie :)<33

Sovmorgon

Idag har vi ju som alla onsdagar sovmorgon! och jag älskar denna sovmorgon av hela mitt hjärta. Men jag brukar inte direkt ägna min sovmorgon åt att sova, hehe nä jag brukar ju gå upp så hinner man göra massa saker. :) Sitter här och äter lite frukost som idag var lite fil och musli och en fralla. :) Har också hunnit läsa lite i min bok. Jag har faktiskt läst över 300 sidor i den nu ;)

Just nu

Håller just nu på att plugga på alla läxor som vi har. Vi har ju också som jag nämnt en inlämning i SO till fredag som handlar om befolkningaproblem. Jobbigt. Men det hade varit ännu jobbigare om jag hade tränat idag för då hade jag varit tvungen att sätta mig och plugga typ åtta. SÅ man får ju se det positiva :)


Klänning från hm

Denna klänningen tycker jag verkligen är underbar! Så himla fin är den. Tänk er denna till bruna ben i sommar :) Tycker nog mest om den rosa men den blåa är ju också superfin! 349 kr på hm :)


Ingen träning

Det var tydligen ingen handbollsträning idag eftersom att 97orna skulle spela match. Synd :( Men lite skönt var det för då hinner jag plugga lite så blir inte allt imorgon. :) Sen har jag lite andra saker att ficka. Så jag får se om jag hinner blogga mera sen ikväll. Puss <33

Dagens outfit

Kofta - Joy
Linne - Bik Bok
Tights - Gina tricot
Armband - Åhlens
Halsband - Thomas sabo

Hemma från skolan

NU sitter jag och äter mellanmål och ska nog sen plugga lite eftersom att vi har 2 prov och en inlämning denna vecka :( Jag tog också dagens outfit imorse så den ska jag lägga upp här snart ;) Puss <33

Minoutfit

Sitter här och äter frukost. Filmjölk med bananskivor i :) Jag kom på att jag inte berättat att jag har registrerat mig på minoutfit.se så där kommer jag lägga upp vissa outfits. Ni får gladeligen också lägga en röst. Jag la länken till min profil tror jag ;)

Gym

Kom hem för ungefär en time sen så jag har också ätit. Mamma hade gjort en jättegod sallad :) Nu ska jag ta och byta om för att mamma och jag sen ska åka och träna gym så att vi blir starka. Natalie hade också tänkt testa en vecka från fredag och se om hon vill börja. Hoppas hon tycker det är kul för då kan vi ju träna gym tillsammans! :) Jag får ta och övertala henne, hehe <33

Dagens outfit

Idag hade jag min nya topp från concsious(stavning?) collection och sen också mitt thomas sabo armband med min nya berlock.
Fotograf: Natalie
Topp - concsious collektion hm
Jeans - Cubus
Armband - båda thomas sabo
Gå gärna in och rösta på denna outfit här ;)

Hemma

Jag har precis kommit hem från skolan. Så fint väder och så skönt det är med vår! Längtar bara ännu mer till sommaren nu. Nu ska jag nog ta och göra mig lite mellanmål även fast jag inte är speciellt hungrig men eftersom att jag ska iväg och träna golf är det nog bra att äta nåt innan. Sen ska jag nog spela lite mario kart medan jag äter mellanmål. Hihi
Men först ska ni få dagens outfit som kommer i nästa inlägg! ;)

Rast

Nu sitter vi i kapprummet och ska snart ha svenska. Som jag längtar till eftersom att då ska man läsa bok och jag har med min twilight bok. Den är faktiskt jättebr atycker jag ;) hehe.


Skolan

NU sitter vi på skolgården och väntar på att våran no lärare ska komma. Jag var lite glömsk och glömmde min dator. Hihi ;) så jag fick låna Natalies dator :)


En liten bild på mig


Och en bild på min söta Natalie


Sängen!

Nu ska jag ta och sminka av mig och borsta tänderna. Sen ska jag krypa ner i sängen och läsa lite ur twilight boken. Så det är blir godnatt för idag! :) Puss <33

Resident evil

Vi håller just nu på att titta på resident evil. Jag tycker att den inte är jättedålig, helt okej men väldigt overklig sån film med massa konstiga varelser och övermänskliga krafter och så vidare. Haha :) Nä men den är helt ok.

Dagens shopping

Jag hade beställt innan en thomas sabo berlock på smycka eftersom att de inte hade den och den hade kommit nu så då gick vi dit och köpte den. Den var jättefin så jag blev väldigt nöjd med den. Sen hittade jag också en jättefin topp på h&m från consciuous collection. Jag trodde att den skulle släppas 14 April men vissa plagg har väl då antagligen redan släppts. Sen köpte jag också två andra linnen på h&m men det ena prvade jag aldrig och när jag provade den här hemma var den inte alls snyggt. Så det blir lämna tillbaks med den hehe :)
Linne från h&m
Topp från h&m, åå jag tycker att det är så himla fint!
Och här var Thomas sabo berlocken som jag köpte på smycka

Shopping med mamma

Idag var jag och mamma till stan på en mysig shoppingtur. Jag köpte lite saker som jag visar i ett senare inlägg ;) Vi tog också en fika på Espresso house där jag och mamma delade på en varm macka och en chokladmuffins och jag drack också färskpressad juice
Världens bästa mamma!
Såhär såg jag ut idag ;)
Jeans - Cubus
Stickad tröja - Zara
Väst - Gina tricot
Stickad halsduk - ?
Converse

Lördag

Som sagt så hade vi gäster igår så det var därför jag inte bloggade. Sen sov också Hanna och Anna över här och vi hade det jätteroligt :) De var sen här tills ungefär klockan ett idag och sen åkte mamma och jag till stan och när vi kommit hem ifrån det så stack pappa och jag direkt till golfbanan. Så det är därför jag inte har bloggat alls mycket denna helg.  Här kommer lite bilder från igår :)
Det var dessa vi var och åkte skidor med :) Jag sitter längst ner till höger hihi :)
Vi åt chokladfondue till efterrätt. Supergott! :) hehe

Puss

Blir en supersnabbis. Jag och mamma ska nu sticka till stan och shoppa. Jag har haft Hanna och Anna här som sovit över och det har varit väldigt kul. Men jag bloggar mer sen! Puss <33

...

Jag kom inte på någon rubrik, haha :) Nu sitter jag och väntar på att vi ska ha gäster. Så jag bloggar nog int mer under kvällen men vi får höras mer imorgon! :) <33 Puss

h&m

Jag behöver förnya min garderob med lite mer färg nu till våren. Korallfärgen tycker jag är riktigt fin och den blir man ju också så glad av och påminner en om sommaren.


Såå skönt

Har precis kommit hem från en springtur och jag sprang faktiskt 1 mil :) Såå himla skönt var det. Men nu är man helt slut haha :)

Springtur

Blir bara ett litet snabbt inlägg här för jag ska nu klä på mig för att sen ta en liten springtur. Känner mig lite yr men det kan vara för att jag spelat tv spel, mario kart hihi :)

Är tillbaks om ungefär en timme då jag bloggar mer. Kommer lite vårinspiration som jag fixat lite med nu på morgonen. Puss <33


Mario kart

Natalie har precis varit här och vi har ätit godis och fruktsallad ;) och spelat mario kart. Jätteroligt :) Vi hade först tänkt sova över men det blev tyvärr inte därför Natalie hade en tidig gympa imorgon. Men det får vi ta nån annan dag :) <333 Jag var förresten abra tvungen att ta en bild när jag hade 5 ballonger på balloon battle för jag har alldrig haft så många hahah :) <33

Nyduschad

Nu har jag precis kommit från duschen, jag har också pratat med Natalie i telelfonen och vi ska kanske sova över :) sen men först ska jag äta så ska vi prata mer sen. Puss <33

Hemma

Haha nu när jag skrev Hemma som inläggsrubrik. Fick jag den låten; hemmaaa a a a a aa, dudududu känn dig som hemmaa a a a a aa, dududu Haha ni vet den reklamen :) HAha, nu kom jag bort med lite i vad jag skulle skriva. Men det var inget speciellt. Typ att nu är jag hemma... haha
Så skönt att det är fredag, HELG!! Den är så välkommen :) Just det jag skulle ju ringa natalie när jag kom hem ;) Bloggar mer sen. pusspuss <33

Zumba

Efter skolan var jag hemma hos Natalie en liten stund och vi spelade mario kart och Natalie, jag sög inte mer än vad du gjorde faktiaskt! Haha :) <33
Nu ska jag på zumba. Hihi ;) Det var väldigt kul sist jag provade det så det blir absolut fler ggr och idag är andra gången. :) Så jag ska snart sticka iväg på det.Puss <33
Haha vrf jag tagit upp benet på bilden (har nog gjort det fler gånger ;) är för att man ska se hela liksom vad jag har på mig. För Annars ser man inte och det känns liksom inte så nödvändig med Dagens tränings outfit! HAHAH om ni fattar :)

Snabbis hemma

På fredagar har vi en så himla störig håla innan sista lektionen, den är på en timme och så typiskt också att det är elevens val efteråt för det kan man liksom inte ändra eftersom att det är andra klasser som har den lektionen tsm. MEn idag stack i alla fall jag och min söta Natalie hem en sväng. Natalie är hemma hos henne och jag är hemma här men vi ska mötas om typ 10 minuter för att cykla tillbaks till skolan.
Jag tycker ändå det är lite mysigt att sticka hem så här. Man saknar hemmet lite när man är i skolan. I alla fal jag gör det :) Puss <33

RSS 2.0