STYLEBY

Innan var pappa och jag iväg för att träna golf. Sen på hemvägen åkte vi förbi maxi där jag fick med mig en tidning hem. STYLEBY, som jag faktiskt inte har köpt innan, detta är ju faktiskt det 4:e nummret. Just nu sitter jag och kollar igenom det medans jag kollar på Leila bakar. Min åsikt om tidning är att den var väldigt bra! Så jag tog faktiskt och beställde en prenumeration :)

Dagens outfit

Idag har jag på mig denna udnerbara skjorta från Akazia, jag fick inte någon bra bild på den, den är jättefin i ryggen också men jag ska försöka ta en bättre bild sen men sålänge får ni dessa. Svarta högmidje jeans från bikbok, örhängen och ying & yang halsband från Kina.

Plättar hemma hos Natalie

Just nu är jag hemma hos Natalie och vi gör plättar som verkar bli bra! Idag skulle jag egentligen haft handboll men igår ringde jag min tränare och sa att jag inte ville längre så nu har jag tagit en "paus" från handbollen. Synd, men tyckte inte att det var roligt längre :(


Klädstång

Har fixat en klädstång till mitt rum, blev väldigt nöjd faktiskt.



Golf

Nu sticker jag iväg på golf.

Läxor

Nä fyy vad synd, det var länge sen man behövde göra läxor men så nu börjar det igen, buhu :( Jag ska ta tag i det nu. Aja det är lika bra att göra allt nu så har man det gjort :) Sen 15.20 (tror jag) är det gossip girl, som jag ska kolla på. Puss



Justnu.


Just nu rast i kapprummet :)

Tidningsnaglar resultat


Pizza och skitdålig film

Natalie är här och vi har gjort hemmagjord pizza, som blev väldigt god, sen kolla vi också på en film, The American och ett tips;) se inte den!! Haha, världens drygaste film.


Tidningsnaglar

Här har ni en manual för er som vill testa göra några riktigt snygga naglar. Obs ni som ska göra, på videon sa jag att man skulle hålla tidningspappret mellan 15-20 sekunder, men det ska inte va så länge, mellan 5-10 sekunder är bättre märkte jag :)
Det kommer också bild sen på hur mina naglar blev.

Höstjacka..

Sitter och kollar på datan på höstjackor, är inte alls säker på vad jag vill ha för modell men jag har i alla fall hittat några fina. Som absolut är värt att kolla på.

Natalies place

Är just nu hemma hos Natalie, vi sitter och kollar på tv och tar det lugnt, mysigt. Har varit lite dålig på blogga men vill inte att jag ska va tvingad till det utan jag gör det när jag har tid och känner för det, men nu är det helg :D så då har man lite mer tid vilket är bra.

Alltså gaash!! Jag tror jag tog säkert 20 bilder, ingen blev bra, denna var den bästa men iblad är det så att man verkligen inte fastnar på bild. Hade varit skönt att va sån som bara blir bra på varenda bild.

Bloggpaus

Har haft en liten bloggpaus, men det har hänt lite saker och så, så jag har inte haft lust. Igår och i förrgår har jag varit på malmöfestivalen. Idag eller imorogn (ej säker) är sista dagen för malmöfestivalen men jag tror att jag stannar hemma idag, är lite trött och skulle vilja fixa lite saker. Nu måste jag göra mig i ordning men skönt att vi börja 9 idag. Puss

Rihanna live!!

Åå har inte berättat detta, även fast jag har vetat det ett tag men nu kan jag inte hålla mig längre! Den 31 oktober ska jag och Natalie se Rihanna live!! Längtar såå


5 minuters rast

Nu börjar sista lektionen för idag. Skönt, när jag kommer hem ska jag rensa i mitt rum och ska försöka ta outfit bild också. Sen är det träning ikväll. Puss

Veronica Maggio

Veronica Maggio igår var grymt bra!! Jättekul var det verkligen. Idag var det skola, första dagen med riktiga lektioner, haha redan trött! Vill redan ha lov! Nö nu måste jag byta om till handbolls kläder för sen kommer Becka och hämtar mig för att sen åka hem till henne och sen efter det vidare till handbollsträning. Puss!
Bild från igår:D

Jeans

Dessa ursnygga jeans köpte jag på semestern, såå snygga!

Allt bra

Igår kväll var vi in till malmö festivalen och sen hem till en vän. Väldigt trevligt! Idag har jag varit och spelat golf och snart ska vi in till malmö festivalen och se Veronica Maggio!! :D Ska blir jättekul. Vet bara inte vad jag ska ta på mig, men om jag har tid lägger jag in outfit så ni får se.

Dagens outfit

Skjorta - Cubus
Jeans - Dr.denim
Fodral - mf
Halsband bergskristall - vickivicki design
Rösta på minoutfit här!

Fodral

Detta jag köpte igår på malmö festivalen

Kollar bloggar

Sitter och kollar inspiration och bloggar. Älskar att läsa bloggar man får så himla mycket inspiration!

Malmö festivalen

Idag har jag varit på malmö festivalen, tyvärr var det ju inga bra artister idag, men det visste jag och det var roligt ändå ;) Det ända jag köpte var ett fint fodral ;)
Förresten jag ska komma igång med minoutfit.se. Ni får gärna gå in och rösta. Har än så länge bara en upplagd men det kommer fler.

Godnatt

Godnatt

Dagens outfit

Detaljer, här har ni en närmare bild på ett nytt halsband jag köpt, med fjädrar och jag älskar det.
Jeans - Dr.denim
T-shirt - lager 157
Halsband - Accesorize (butik i Göteborg)
Skor - Nilson shoes
Nagellack - h&m

Powerwalkat

Jag ch Natalie var ute och powerwalkade förut, väldigt roligt var det att gå en liten runda och bara snacka. Jobbigt att skolan började idag, men ja nån gång måste den ju tyvärr det. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar för sängen för igår sov jag verkligen jättedåligt så då ska jag försöka komma i säng tidigt för man ska ju också upp tidigt imorgon. Nä nu ska jag inte skriva mer. Puss

Slappar

Just nu sitter Natalie och jag och kollar på gossip girl. Vi har precis ätit nybakade scones och chokladbollar. Mums! Natalie har också planerat en powerwalk senare haha :D

Dagens outfit


Topp - Rut. m.f
Jeans - Dr.denim
Skor - Nilson shoes
Nagellack - h&m
Väska - Zara

Ny topp

Detta är en av topparna jag köpte på affären Akazia. Detta hade jag tänkt ha idag.

Godmorgon skolan

Ååå idag är det skola, så jobbigt att gå upp tidigt, jag har sovit skit dåligt inatt. Kanske nervös?? Har ätit frukost och ska göra mig i ordning. Puss kommer nog outfit bild idag :)

Duschen

Dagen har spenderats med Becka, vi har varit hemma hos henne där vi bland annat kollade film :) Shoppaholic var det vi såg. Sen efter det var vi också på handbolls träning. Nu sitter jag i mina träningskläder och ska hoppa in i duschen, göra ansikts mask och hårinpackning.

Gårdagens shopping



Godnatt!!

Puss på er och godnatt!! Ses imorgon, ska träffa Becka :D och sen är det också träning med handbollen. Puss


Shopping idag

Idag var jag ju som sagt och shoppade med Natalie. Jag köpte ett par jättefina höstskor på nilson shoes och en fin väska som jag hade tänkt blir väldigt bra till skolan. Men de får ni inte se nu utan ni får vänta tills imorgon :)

Dagen

Idag har jag varit med bästa i stan, tyvärr hann vi inte vara där så länge för vi stack dit vid 12, (jag vaknade förresten vid 11.20 idag!! ) och sen skulle jag vara på golfen vid halv 5 så det blev ju inte så länge men ändå tillräckligt :)
Vi var också och provade Jeffrey Campbells och sååå fina de är!! Gash vad jag vill ha! Men samma som Natalie skrev på bloggen så har man tyvärr ingen stans att använda de :(
Bilder på när vi provade Jeffrey Campbells och dessa är de jag tycker är finast!

Killers

Natalie är här nu och vi håller på att titta på killers, innan idag var jag och Natalie in till stan och sen har jag också varit på golf, men jag berättar mer om det i ett senare inlägg. Puss

Tränat

Nu sitter jag i soffan och vi har precis kollat på en film, 13 hette den och var väldigt hemsk och konstig, den handlade om ett hasard spel där man spelade om olika personers liv. Så jag rekomenderar nog att inte se den, 50 cent var med i den också för er som bryr er haha :D
Sen var jag och tränade med damlaget idag också, och det gick väl i alla fall bättre än vad jag trott.

Bad teahcer

Igår var Natalie och jag på bio, vi såg bad techer! och den var bra :) inte jättebra men en lagom rolig film. Men bara att gå på bio älskar jag, kvittar vilken film det är. Här har ni i alla fall trailern

Handbollsträning idag

Hela helgen har tilbringats med Natalie och jag har heller verkligen inte ihunnit blogga, snart ska jag iväg på handbollsträning som jag inte alls känner för men ja.

Garderobsrensning

Just nu sitter Natalie och jag och kollar på tv, vi har hållt på att rensa min garderob typ hela dagen!! Fick iden av Kenza, hehe och det blev en del som jag rensade ut men nu får jag plats med allt i min garderob som jag verkligen inte gjorde innan. Men tack så hemsk mycet till Natalie som hjälpte mig för det var minsann inte lätt!!
Sen var vi också ute en sväng och spelade tennis, jag sög kan jag säga ärligt! haha

11.15!!

Ja idag vaknade jag 11.15!! Det är ju nästan mitt rekord! haha :D Nu sitter vi och kollar på tv, vi har precis ätit en riktigt stor frukost. Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på men vi får väl se vad det blir.

The proposal

Just nu sitter vi och kollar på The Proposal :) En jättebra fim! Har sett den flera gånger, såg den när den var på bio också med Natalie :)

Med Natalie

Vi har varit på Nova idag och jag köpte inget speciellt, det ända var en sak till min filofax.


www.mitrovskas.devote.se

Ni som inte visste det så har Natalie gjort en blogg :) Den är jättefin verkligen! Så gå in och kolla här!

Ny ear cuff

Har kollat på lite olika kläder och satt på mig lite outfits som jag sen tagit kort på, för det är lättare att ha några innan skolan börjar för sen brukar man ha så stressigt på morgonen. Nu ska jag ta på mig för att sen träffa Natalie och sen till Nova, oj jag skrev nog det i förra inlägget, men aja skit samma :)
Ser ni min ear cuff, en ny modell som jag har ett par i lager, ska lägga upp de på vickivickidesign sen men jag säger till då ;)

Nytt linne

Här har ni ett till linne som jag köpt för ett tag sen, detta tyckte också hade en väldigt fin färg, reavara från jc :)


Gomorron

Vaknade för typ 20 minuter sen då klockan var 10.10 som är ganska sent för att vara mig :) Just nu sitter jag och äter frukost, macka med ost, skinka och tomat. Idag ska jag träffa Natalie :) Vi ska troligtvis in till Nova. Puss på er!

Nytt linne

Ett nytt linne som jag inte visat, har jättemycket att visa, men tänkte att jag tar det lite i taget så jag lägger inte upp allt samtidigt. Tillbaks till linnet, jo jag köpte detta fina på zara, tyvärr lite stort men tror jag kan ha det ändå. Tycker denna blåa färg är så fin! Tyvärr blev det inga bra bilder men ni får leva med det.



Lite bilder


Fint kort från havet i ?? ehh vet faktiskt inte hehe :) på mig hade jag en skjorta från Cubus och ett jättefint halsband från Mississippi
Bestämmer glass på den där glassbaren jag berättade om
Snacka om mycket glass!!
Ja det här var lite bilder från en av dagarna i alla fall :) Imorgon tänkte jag att jag kunde visa lite bidler från Liseberg :)

Ändringar

Som ni kanske ser så har jag ändrat headern på bloggen:) vad tycks? Själv blev jag väldigt nöjd. Hade tänkt lägga upp lite bilder från vår semester här i Sverige, sen kom jag ju också på att ni inte fått bilderna från när jag var i Kina, jag får se om jag lägger upp dem eller om jag skiter i det men jag tänkte i alla fall lägga upp några få bilder från våran resa här i Sverige i alla fall :)
Jag hade en jätte trevlig dag med Becka idag :) Vi shoppade men jag var väldigt duktig och köpte bara ett linne och ett fodral som jag inte är säker på om jag ska behålla ;)

Hemmmaa

Nu är jag hemma :) Man brukar ju säga borta bra men hemma bäst och det stämmer :) Skönt att vara hemma, kom faktiskt hem igår, har haft det jättebra. Igår avslutade vi semestern med ett besök på Liseberg med Natalie :) Jag får berätta mer sen!
Men nu ska jag göra mig i ordning för att snart cykla ner till stationen och möta upp Rebecka för vi ska och shoppa ;) Mitt konto har börjat ta slut så för mig blir det nog mest att kolla hehe :) puss

Dåligt väder + tidningar

Synd att vädret inte höll i sig, nu är det ju skitväder :( Aja, det kan vara lite mysigt att va inne och läsa lite tidningar och så. Mamma och jag var ner till affären innan och köpte 3 st tidningar som vi hade tänkt läsa.






Idag

Idag har jag inte gjort så mycket, men mamma och jag var i alla fall in en snabbis på IKEA, där vi köpte en taklampa till mig, jättefin var den :) Sen var vi också in en snabbis på ett varuhus för jag ville till Carlings och se om de hade dr.denim jeansen i svart som jag letat efter ett tag men som alltid tyvärr varit slut men inte här! Jag blev jätteglad :D Ha det bra så länge, kommer nog lite fler inlägg senare idag. Puss


Ett tag sen

Hejsan, det var ju ett ag sen. Jag har det jättebra och har inte haft alls tid till att blogga, får berätta mer sen om allt vi gjort men det tar jag någon annan dag då ni också ska få massa bilder.

Idag var vi bland annat till en glass bar där man fick stå och vänta 40 minuter för att komma in. Men vad gör man inte för en glass?? Hehe. De hade väldigt många olika glassar att välja mellan. En hade en donut i sig och en annan hade en hel brownie i sig, jag tog en som hette Grand Prix den innehöll: daim glass, polka glass, choklad glass, mjukglass, grädde, kolasås, ferrari bilar (godis), ett chokladmynt och strössel. Snacka om att man blev proppmätt!! Och ändå åt jag kanske bara halva! OMG säger jag bara! Jag får visa bild sen.

Men hoppas att alla har det bra och att alla njuter av det fina vädret!


Stel halsring

I förrgår när jag shoppade m natalie, köpte jag förrutom acne tröjan en stel halsring. Så fin! Vet inte riktigt när jag kan ha den, men jag var ändå tvungen att köpa den.


RSS 2.0