Gott nytt år!

Gott nytt år! och så får vi hoppas att 2012 blir lika bra som 2011. Här har ni två snabba bilder på vad jag har på mig idag. Puss

Fredag

Jag kan tala om att jag idag har sån himla träningsverk! Haha när jag jag går alltså.. gör så ont! Men ändå skönt att känna att det verkligen tagit :D Idag har jag varit ivägmed pappa och spelat golf, vi åkte även förbi dormy, där jag fick mig ett par peak golfbyxor :) Nu håller jag på att hjälpa till med lite bakning tills imorgon då det är nyårsafton!!

Duschat

Body pump var jobbigt! men ska fortsätta med det för jag tror det är bra träning. Har precis duschat och tagit olja i håret. Jag har också testat en ny handduk som är till endast för håret, jag testade den också igår och den är verkligen toppen! Nu behöver jag inte längre gå runt med en tung stor handduk på huvudet. Fick den av mamma i julklapp men vet dock inte var den kommer ifrån..

Odd molly

Här har ni bild på koftan jag köpte idag.

Body attack

Kom hem från stan för inte så länge sen, jag hittade en del fina saker men jag har bestämt att jag ska spara mig lite. Dock följde en jättefin odd molly kofta med hem, visar bild sen. Mamma och jag var också in i en inredningsaffär som hade så himla mycket fint! Tyvärr ganska dyrt såklart men det lär inte bli sista gången jag kollar där kan jag säga. Nu ska jag byta om för att sen sticka iväg på body attack tsm med Anna. Ha en bra kväll alla!
Eftersom jag har lite dåligt med bilder får ni en bild från helgen på min såå söta syssling.

Min jul ♥

Min jul har varit underbar! Massa fina julklappar och massa trevligt folk. Jag är jättenöjd, förlåt för den hemskt dåliga uppdatering och jag ska inte sluta blogga. Men jag kände bara att nu under julen ville jag bara umgås med mina nära och kära och inte behöva tänka på bloggen. Men hoppas alla haft en bra jul med mycket julklappar och massa god julmat som man nu är fruktansvärt trött på haha..
Nu ska jag och mamma dra in till stan så vi hörs sen!
Tre bilder från julafton :)

Pepparkakshus

Jag har tillbringat dan tillsammans med Becka, vi har varit och shoppat och sen har vi dekorerat vårt pepparkakshus här hemma, gett julklappar och haft det jättekul! Jag fick en jättefin tröja av Becka! som jag får visa er imorgon om jag hinner för har mycket att fixa iordning. Tänk att det är julafton om mindre än 2 dagar!!
Visst blev Beckas och mitt pepparkakshus rätt fint! Själv blev jag faktiskt riktigt nöjd :D

Torsdag

Såå skönt med lov igår! Var väldigt trött typ hela dagen så jag var i skolan sen hemma tog jag det bara lugnt. Är också nöjd med mina betyg som vi fick igår :) Jag har nu precis ätit frukost och ska sen träffa Becka, hörs mer sen!

Sprungit

Har precis sprungit på springbandet,  jobbigt men såå skönt. Pappa visade mig ett spring schema som jag nu ska följa, på torsdag är nästa dag att springa enligt schemat. För mig gör det mycket att ha ett schema bestämt för då backar man aldrig ur. Det finns riktigt många olika scheman, allt från amatör till långdistanslöpning. Sök på google, tips!
Nu står maten på bordet, mammas fläskpannkaka! (nog bland det godaste!) så vi hörs senare :)

Tisdag

Kom precis hem från skoldagen då vi haft basketturnering, vi kom 2a iaf och ja det var väl ändå rätt kul. Nu har jag en del saker att fixa. Längtar till imorgon för då får vi våra betyg men åå jag är så nervös haha! Jag vet inte om jag vågar öppna dem..
Bild på vår fina julgran, fattas bara en del paket hehe :)

New

Denna härliga skjorta köpte jag i helgen, tror det är samma som jag har i vit? Modellen är iaf  perfekt enligt mig..

fem dagar

Kom hem för ca 20 minuter sen. Dagen har varit väldigt lugn, det ända vi gjort är typ att kollat på film. Nu ska jag lägga mig framför ett gossip girl avsnitt för jag är helt slut (?) Hoppas alla haft en bra måndag iaf!


4 Advent

Tänk att det är mindre än en vecka kvar till julafton!! Idag har jag varit på ett julbord med familjen (jag trodde jag skulle spricka..hehe), anledningen till jag sprang imorse, dock sprang jag inte 1 mil hehe.. men körde iaf intervall träning i 40 minuter. Jag har bestämt att jag ska komma igång med springningen nu. Sen har vi också fixat gran och pyntat den + att det snöade idag. Börjar kännas som lite jul faktiskt.
Bild på mamma och mig när vi var och åt julbord.
En bok jag fick i min adventskalender idag, jättekul. Det står olika saker man ska göra varje dag. Kan vara allt möjligt.. Jättekul!

Lördag + Fredag

Ja förlåt för dålig uppdatering! igen! Jag måste faktiskt skärpa mig nu...
I fredags så träffade jag Becka, vi shoppade och hade det väldigt bra! Sen igår var jag ute och handlade lite julklappar, (har nästan alla klara nu :) Sen på kvällen skulle vi till Anna och hennes familj och göra marsipan som vi gör varje år, där stannade jag också och sov över tills idag. En mysig helg helt enkelt!
Nu ska jag sätta på mig springskorna och springa 1 mil! haha berättar varför sen...
En jätteful bild från igår men har lite dåligt med bilder.. så ja ni får stå ut helt enkelt ;)

Helg

Äntligen heelg!!
Här har ni en bild på hur jag såg ut idag, varför bilden kom på snedden har jag ingen som helst aning om, aja orkar inte..

Odd molly


Denna underbara blus köpt i helgen,, vad tycks?

Torsdag

Nu är man helt fri från läxor! Allt avklarat! Idag hade vi matteprov och sen NO redovisning, där vi hade gjort en stol i wellpapp. Haha våran stol blev lite misslyckad men aja det var rätt kul iaf. Nu är det bara en riktig skoldag kvar. Sen är det helg och på lördag är det en vecka kvar till julafton! Känns inte alls som det är jul, man har inte haft tid alls med sånt man brukar, pynta osv, synd.. Nu sitter jag framför tvn och kollar på det senaste Vampire Daiaries. Hoppas alla haft en bra torsdag!

Pepparkakor

Ska nu sätta mig framför tvn och ta det lugnt. Var iväg på gymmet på ett CX WORKS pass. Såå jobbigt!! Tangled var föresten vädligt bra! haha, man blir aldrig för gammal för disneys filmer.
Två bilder från pepparkakerna vi bakade i söndes..

So prov check!

Äntligen är So provet avklarat, den senaste veckan har typ endast bestått av plugg men nu kan man börja pusta ut! Så himla skönt! Jag började detta med att ta det lugnt och kolla på en film, Tangled hehe..
Så nu när proven är över har jag mer tid till bloggen. Ha en bra dag!

Plugg....

Jag vet jag sa att uppdateringen skulle bli bättre men nä, jag har så himla mycket plugg nu dagarna framöver så jag har verkligen inte hunnit och kommer inte ha så mycket tid heller..
Men har inte så mycket att berätta från igår, jag pluggade en stor del av dan och sen bakade vi också pepparkakor med en annan familj som blev väldigt goda!
Bild på ett armband jag fick av mamma och pappa när jag fyllde år, älskar det! Det har gett mig styrka varje gång jag tittat på det. Har hängt med runt handleden nästan varje dag sen jag fick det..

Lördag

Igår hade vi det jättemysigt! Vi bastade, åt tacos, kollade film snackade osv. Jättekul var det verkligen! Tack alla för igår!
Idag har jag och mamma varit iväg och köpt lite julklappar, sen nu har vi gäster här hemma. Hoppas alla haft en bra lördag!
Bilder från igår..

Elle

Ja förlåt för den dåliga bloggningen, har ju inte bloggat på flera dar. Men ibland behöver man en liten paus från det och det var vad jag behövde. Nu är jag tillbaks igen hehe.. Sitter här och värmer mig för det var verkligen svinkallt idag! Jag har en del saker att göra eftersom vid ungefär fem kommer Astrid, Hanna, Natalie och Sandra då vi ska basta. Ska bli kul! :)


Lika roligt varje gång man kommer hem och en tidning ligger i brevlådan


Julkort

Mamma och jag hann med att göra lite julkort innan så här har ni några bilder. Jag sitter nu framför tvn och börjar känna mig lite trött..








Första mammas, andra mitt och tredje mammas :)


Mean girls.. (haha Natalie..)

Idag har vi haft bad på gymnastiken, sen har dagen flytit på som vanligt. Natalie var här innan då vi åt lussebulle och varm oboy medan vi kollade på Ghost Whisperer, mysigt! Sen gick Mean girls på tv som jag bara pausade för att plugga lite so. Så nu ska jag dra igång filmen snart. Jag är också lite sugen på att göra en beställning på romwe för det var ju 30% rabatt och jag hittade lite fina saker. Men ja, jag får se för jag är lite osäker vad gäller hur lång tid det tar att få sina saker osv. Hoppas alla haft en bra tisdag!


STYLEBY #6

Sitter nu och kollar igenom det senaste numret av STYLEBY, jag fick det i brevlådan för någon vecka sen men har inte hunnit kolla igenom den helt. Ännu ett strålande nummer av Elin säger jag bara!


Ny vecka

Ja då var det ny vecka, tyvärr har jag massa plugg framför mig.. vilket suger. Skön dag i skolan, vi slutat tidigt. Sen har jag inte gjort något speciellt nu hemma, pluggat, kollat tv osv. Ska snart byta om för att sticka till gymmet. Hoppas alla får en bra vecka!

2 Advent

Ja förlåt för att jag inte bloggat på flera dagar men det har varit fullt upp! I fredags vaknade jag halv 7 för att sticka iväg på moppekurs tsm med Natalie, det var riktigt riktigt roligt kan jag säga! och samma sak gällde lördagen. Men när man kom var man helt slut! Igår var jag också med Natalie till hennes släkt där vi åt jättegod mat och gjorde massa annat roligt :)

Sen idag har jag varit iväg på golfträning och sitter nu här med hundra papper om andra värlskriget!! Hatar plugg, och tyvärr kommer nog bloggen lida en del de resterande veckorna innan jul eftersom vi har en del prov, jag måste plugga till moppe provet, måste köpa julklappar (3 veckor kvar och jag har inte köpt en ända!) och massa annat som är planerat.. Åå alltså! orkar inte ha så fullt upp, visst det är roligt att hitta på saker men jag vill också kunna njuta och bara ta det lugnt.

Denna bok fick jag idag i advent present och man blir bara såå sugen så fort man öppnar boken, jag ska såfort jag har tid testa något recept. Ha en fortsatt bra söndag!

1 December

Det har varit full rulle och kommer fortsätta vara.. Snart sticker jag iväg på golfträning, fys och sen ska jag till Natalie då vi ska kolla Something borrowed och ha chokladfondue :) Mysigt! Eftersom det varit fullt upp hela dan får ni två bilder från idag i skolan. Puss!
Ja, jätteful och morgontrött på bilden men aja..

Natalie vet inte om att hon är på bild men hon är ju alltid lika söt!

RSS 2.0