30 November

Ja då var det onsdag och sista Novemeber, allt går så himla snabbt! Blev ett väldigt snabbt inlägg för jag måste sticka till skolan nu men vi hörs senare!
Haha en bild från fotostudion, luktar mitt hår gott?

Så suur!!

Jag måste bara berätta att igår när jag var hemma från skolan satt jag och kollade runt lite på Nelly och hittade några fina saker bl a en klänning som var såå fin!! Jag hade bestämt mig för att köpa den, skulle bara vänta till mamma kom hem så att vi kunde beställa den men när mamma kom hem och jag skulle ta fram den var det någon jävel som köpt den och det var den sista!! Har också letat runt på nätet om den skulle kunna gå och fåtag på någon annan stans... men nej. Åå sånt stör mig så himla mycket!! Den var verkligen sååå fin och ja, jjag kommer nog aldrig kunna släppa detta hahahah!! Lugn Viktoria det är bara en klänning! haha, en väldigt fin klänning!!

Här har ni iaf en bild..

Tisdag

Idag har bara varit en sån lugn dag! Jag har inte gjort någonting alls typ. Skolan gick väl bra, (förutom att jag hade punka imorse!) Hade gärna stuckigt och träna men eftersom jag var hemma och sjuk igår så kan det vara bara att vila men imorgon hade jag tänkt ta ett pass eller köra vid maskinerna, var några dagar sen nu faktiskt!
En liten bild på hur jag såg ut idag, dock väldigt dålig..

Frisk och pigg

Nu känner jag mig helt bra, skönt! Jag har duschat med hårinpackninginpackning och har sedan en nybäddad säng framför mig :D Jag orkade faktiskt också göra lite julkort så här har ni några bilder. Nu blir det att se på den som dräper.

Loppis fynd

För någon vecka sen följe jag med mamma på en loppis där jag nog investerade i mitt första loppis fynd hehe. Jag är inte precis den typen som gillar loppis men har faktiskt letat lite efter en fin gamal stol att måla om i vitt och denna var perfekt. 50 spänn fick jag den för och med lite vit färg blev det super!

Hemma

Idag stannar jag hemma från skolan för jag känner mig inte helt bra, jag känner mig mycket bättre så imorgon tror jag då kan gå till skolan. Men shit vad det blåste igår alltså! Det var väldigt nära att vi fick en studsmatta genom årt fönster!

1 advent

Jag mår faktiskt lite, lite bättre nu. Nu har jag iaf lite energi för att lägga in bilder och blogga hehe. Men tänk att det är 1 advent idag. Det går ju så snabbt!
Som advents present fick jag ett par jättesöta trosor från Björn borg :)

Sjuk..

Jag har tillbringat hela dagen nerkrupen under ett täcke framför tvn. När jag vaknade imorse mådde jag skit, ont i halsen, varm osv. Hatar hatar hatar att vara sjuk! Jag hoppas verkligen jag är bra imorgon. Så förlåt för den dåliga uppdateringen.. Hoppas ni är friska iaf!

Lördag

Idag har jag varit på Polhems öppet hus, hmm vet inte riktigt vad jag tyckte men jag fick nog inte lika bra intryck av Polhem som jag fick av Katte.. Efter Polhem stack vi till en julmarknad och nu sitter jag här hemma med Natalie. Hopplös och hatad av alla börjar på tv4 kl 21.30 så den ska vi nog kolla på. Det har varit en mysig lugn lördag som kan vara skönt ibland!
Innan idag var vi in på ett café som bara sålde macarones så vi köpte några. Vi har precis smakat några och nja jag vet inte om det var de godaste macarones jag ätit men de var iaf väldigt fina!

Idol 2011

Tack Becka för en grym kväll igår! Det var riktigt kul!! Tack så himla mycket för presenten!!

Idol live!!



Pics from my B-day

Bara en liten titt på några saker jag fick :) (hehe rimmade)

Min dag idag!


Idag är det ingen vanlig dag.. nej för idag är det min födelsedag! Tack till alla som gjort min dag! den har varit kanon. Hade inte kunnat vara bätte! Jag blev grattad på morgonen av mamma, pappa och farmor och jag fick jättefina presenter, bla en moppe (som jag redan visste), smycken, kläder, sen fick jag en superduper god parfym av bästa Natalie! som jag kommer använda flitigt för den luktade så himla gott! (Beyonce) Sen ska jag och Becka på IDOL imorgon live! som jag fick jag av gulligaste Becka!! Ska bli så himla kul!! Och tack för alla gratulationer!! Nu ska jag avsluta denna underbara dag med god chokladtårta! Puss!

Onsdag

Idag gick jag tidigare från skolan eftersom jag skulle med på en mässa för företag, där Tina Turner bland annat hade föreläsning och vilken tjej! Man fick sån otrolig inspiration av henne och hennes drivskraft! Hon är en som verkligen har sina fötter på jorden kan jag säga! jag har iaf haft det jättebra! man fick också en goodiebag med lite tidningar och lite produkter, bland annat från Emma S. Så min dag har varit jättebra! Det har ju dock gått ut över bloggen och det kommer nog inte bli så mycket bättre imorgon. Men hoppas ni förstår, puss!
Sjukt goda cupcakes fanns det,
En bild när Tina Turner stod och pratade.

..

Farmor har kommit nu och vi har precis ätit mat, sen nu måste jag fortsätta på mitt NO arbete, som vi har till torsdag för imorgon har jag inte alls någon tid och på torsdag vill jag helst inte plugga, hehe. Jag har också suttit och kollat igenom lite gymnasier och program... Det är nog det jobbigaste just nu alltså!! Det ligger som en tjock jobbig klump i huvudet. Det är så mycket man tänker på och allt har fördelar, nackdelar. Allt påverkar en i framtiden om man skulle ändra sig, inte trivas osv. Ska försöka att inte lägga ner så mycket av mina tankar i detta som jag tyvärr gör, vilket tynger mig.. Jag känner en enorm stress över detta och jag mår inte bra bara för ett sketet val!! (Även fast detta kanske inte är så intressant för er läsare är det så skönt att skriva av sig, man liksom släpper lite och det känns skönare när man kollar problemet rakt i ögonen om ni fattar vad jag menar, sen kan ni förstå om det är dålig uppdatering och ja.. hoppas ni förstår!)

Jag ska svara på kommentarerna senare, men hinner nog inte just idag därför jag måste prioritera skolan.. Men jag lovar att fixa det förhoppningsvis imorgon, förresten statistiken har stigit och kommentarerana blivit många fler vilket värmer mitt hjärta! Tack alla som kikar in och alla som lämnar fina kommentarer!



Tisdag

Tisdag idag och i övermorgon fyller jag år! Hihi jag vet jag tjatar men åå det ska bli såå skönt för det är många saker jag kommer kunna göra nu, eller nja hehe 2... haha! Nu ska jag ta mig lite snabbt mellanmål sen blir det att plugga innan jag sticker iväg på golfträning. Sen ikväll kommer farmor! Hoppas alla haft en bra dag! Puss
Förresten ser ni att jag öndrat bakgrunden till vit, tyckte det blev fint men vet inte riktigt om jag ska ha vit eller grå.. Hm får tänka på det..

Godnatt

Har varit på affro, sen hem och plugga.. Jobbigt! Ska bli skönt att krypa ner i en varm härlig säng, godnatt alla fina!

Bildbrist?...

Dagens

Skor - Scorett, Jeans - Dr.denim, Blus - rut m.fl, Kofta - (?), Halsduk - h&a mp;m, Jacka - Barbour
Ja det blev en väldigt snabb och ful dagens idag, både klädväg och fotoväg.. hehe. Hoppas alla haft en bra måndag! Det har iaf jag, men jobbigt såklart med skola.. Idag blir det gym, plugga och sen måste jag också städa för imorgon kommer farmor. Puss!

Lussebullar

Förlåt för dålig uppdatering denna helg men har inte riktigt haft varken tid eller lust till det. Mamma och jag bakade innan
lussebullar som är såå gott!! och nu sitter jag här framför tvn med en kopp te. Till veckan är det ganska mycket planerat,
massa gymnasiemässor, farmor kommer hit, min födelsedag (om 4 dar!), golf och ja sen läxor förstås. Hoppas alla haft
en bra helg!

Jag såg nu när jag gick in på min blogg att man kunde inte se hela meningen, som det står nu tror
man nästan att jag inte haft tid att blogga därför jag åt lussebullar! hahaha! Ska försöka fixa det när jag kommer hem..

Lördag

Denna dagen bara flög iväg! Jag har bara varit hemma och bland annat målat om en stol jag köpte förra veckan. Sen nu är klockan 6 och vi ska iväg och äta på restaurang. Hoppas alla haft en bra lördag, min blev inte riktigt som jag tänkt, eller jag hade iaf planerat fler saker som jag absolut inte hann..

Förresten ser ni att jag gjort om på bloggen, jag gjort den bredare, ändrat header osv. Vad tycks? Jag blev själv nöjd. Dock är jag inte helt klar, som ni ser så behövs ju rubriken flyttas men har inte hunnit det idag så får försöka fixa det imorgon.


Inrednings insiration
















Bilder tagna från trendenser.se

Torsdag

Skolan idag gick bra, inget speciellt hände. Nu ska jag forsätta skriva på ett NO arbete som ska in senast 23.59 idag och sen ska jag också iväg till en fys träning med golfen.

Idag släpptes ju Versace for hm men jag tycker att klädern inte alls var så fina och inget speciellt tyvärr. Nä nu stängs snart min data av men vi hörs sen!



Jag ska också någon dag fixa så att jag får bredare bilder och bredare blogg, vet inte hur bred men kanske något som denna bild ovan, dock ser man ju bara halva bilden nu eftersom jag först måste breda bloggen.


16/11

Sitter just nu och halvtittar på True blood. Dagen har väl varit bra förutom att den bestått av en hel del pluggande, vi har bland annat 30 spanska glosor tills imorgon, som jag verkligen inte kan! Men åå orkar verkligen inte öve mer nu.. det får gå som det går.
Jag har haft ont i huvudet hela dagen, men har precis tagit en huvudvärks tablett och jag känner att den börjat värka lite, skönt!

simpel - acne



Ja detta är vad jag letar efter, en helt simpel t-shirt, vit och svart från typ acne. Denna ovan är från acne och är perfekt enligt mig! Absolut nästa som står på min inköpslista, men visst har jag varit duktig med att inte köpa något den senaste tiden! Jag har verkligen sparat mina pengar! duktig Viktoria! och snart fyller jag ju år så lite till kan jag hålla ut..

Yoga

Kom precis hem från yogan, som jag och Natalie var på. Ehh... det var inget för mig, hehe..
Resten av dagen har jag varit i skolan och sen varit med Natalie. När jag kom hem precis kände jag också doften av nybakade bullar, pappa hade bakat kanelbullar! Så nu ska jag sätta mig ner i soffan med ett stort glas mjölk och en kanelbulle.

Godmorgon!

Det var riktigt jobbigt att gå upp idag, ville bara ligga kvar i sängen resten av dagen kändes det som. Men nu är jag pigg, har fått i en rejäl frukost och jag sitter nu med en kopp te och ska läsa igenom några SO artiklar. Vi börjar inte förns om mer än en timme så jag kan ta det lite lugnt, skönt!

Tekopp

Måndag idag igen, alltså veckorna bara springer iväg nu känns det som. Idag har jag varit med Natalie en stund då vi kollade på ett ghost whisperer avsnitt och sen gymmade jag med Anna. Har sån sjuk träningsverk idag fortfarande, men det är så skönt att verkligen känna att det tagit.
En bild på en ny tekopp jag köpte idag, har letat efter en vit, handgjord stor tekopp och denna var helt perfa, Vet inte varför bilen bara blev 400 bred jag försökte ladda om den 3 gånger men npt funkade inte?? Aja jag får kolla å det imorgon.

Pics from yesterday


Det blev bara två jag la upp hehe, men tänkte att det kan vara bra att ha lite bilder i lager för kommande inlägg ;)

Jag avslutar denna dagen med en bild från idag på mig och världens bästa pappa! Älskar dig pappa!

Farsdag

Söndag idag, och den har tillbringats med världens bästa pappa! Det är ju farsdag idag (som ligger ganska lägligt till min födelsedag om nån vecka, fjeskdag idag alltså..,hahaha nä skoja bara!) Jag och pappa har varit på en fotostudio idag, som ligger på pappas jobb där man kan ta bilder med helt vit bakrund och blixtar osv. Jättekul! Jag kan lägga upp några bilder sen.
Jag har också varit på golfträning idag som gick bra, jag har gått över till en annan klubb där jag nu tränar under vintern och änsålänge (stavning?) känns det väldigt bra! Idag fick vi bland annat en träningsdagkbok där vi ska fylla i varenda träning (!) Men ändå bra för man blir ju verkligen motiverad att träna. Hoppas alla haft en bra Söndag! och glömma inte gratta era pappor!
Bild från fotostudion och jag ska försöka lägga upp bilderna idag eller imorgon

Macarones

Blev sjukt nöjd denna gången, resultatet blev mycket bättre och jag tror att de är godare också. Ska testa en sen.. Idag blir det en lugn dag, lite golf och lite gym. Sen får vi se vad som händer. Puss!

Fredag kväll..

Ja detta är vad jag har gjort under min fredag kväll.. (no lifer? haha!)

Hoppas ni ser vad det är.. jag visar mer bilder imorgon! puss

Fredag!!

Såå skönt med helg! Jag kom precis hem från stan med mamma där vi tog en fika och kollade på lite saker som jag önskar mig.. (Bara 13 dagar kvar..!) Jag tog en varm choklad och en macarones som jag gärna velat smaka en riktig hehe, om ni kommer ihåg så blev ju inte de som jag bakade perfekta precis... Jag tog också samma smak som jag gjorde här hemma, alltså svartvinbär och den var riktigt god! Den smakade faktiskt lite som min bara att min inte blev lika vacker och fast så jag ska någon dag göra ett nytt försök.
Världens bästa mamma!

Wanties


Torsdag

Jag sitter nu framför tvn, så skönt att bara inte göra någonting. Jag har en del program inspelade som jag ska kolla på, sex and the city, gossip girl, modelljakten och innan såg jag på ghost whisperer. Det blir nog en tv kväll som ni ser haha! Orkar inget annat faktiskt.. Är så sugen på att gymma men det blir nog inget idag utan jag får stå ut tills imorgon.

Mobilblogg; i skolan

Sitter just nu i skolan och har rast innan vi äter så jag köpte en varm choklad i cafeterian, kanske lite konstig innan lunch men aja.. Hann inte ta outfitbild igår tyvärr. Men ska försöka bli bättre och ta ofta :) ha en bra dag!


Godmorgon

Nu sitter jag framför datan med en kopp te och tar det bara lugnt för vi börjar inte förns om 50 minuter då vi börjar med gympa. Sitter också här och försöker komma på något mer att skriva men nä.. det får bli såhär kort hehe. Iaf.. jag ska idag också försöka ta en outfitbild.


Ni får en bild på Ashley och hennes sjukt fina hår!! Jag är riktigt sugen på att slinga mitt hår såhär ljust..

Julpyssel

Innan var jag och Natalie iväg till gymmet där vi var både på body attack och affro och gaash vad jobbigt! Men älskar att träna speciellt på gym! Nu sitter jag och mamma framför tvn och tar det bara lugnt. Vi har också börjat med att göra julkort som mamma och jag har som tradition varje år. Älskar julen och alla traditioner, det är så mysigt!
Här har ni några bilder på dagens pyssel.. Tänkte att jag kan försöka lägga ut lite mer bilder på pyssel och annat för det är ju ett av mina intressen men som jag inte bloggat så mycket om.

7 November

Skolan idag var ganska lugn med tanke på att vi bara hade 2 riktiga lektioner eftersom 2 lärare var sjuka.. Sen har nu Natalie och jag bokat moppekurs, i början av December blev det, så det ska bli väldigt kul! Jag har hela tiden haft det på huvudet att jag måste boka moppe kurs och det är så skönt att få det ut huvudet.

Godmorgon

Ja då va det tillbaks till skolan.. Det var väldigt jobbigt att stiga upp ur sängen imorse och jag lär vara ganska trött under dagen. Jag åt iaf en ordentlig frukost och jag ska nu bara borsta tänderna sen sticka till Natalie. Ha en bra dag!

Bloggpaus

Jobbigt att skolan drar igång imorgon. Men aja snart är det min födelsedag och sen snart är det jul. Åå älskar julen! Den är så himla mysig! Jag har iaf haft ett väldigt bra höstlov, jag har spelat mycket golf och jag skulle gärna ha ett längre lov så att jag hade hunnit träffa kompisar lite mer.
Denna godingen avslutat jag lovet med, medan vi kollade på Vem kan slå Filip och Fredrik. Nu ska jag hoppa i säng för att vara utvilad till morgondagen.. puss!

Fredag

Ja, idag har det varit fullt upp från morgon till kväll. Dagen började med att pappa väckte mig kvart i 10 då jag fick snabba mig och äta frukost och ta på mig för att vi skulle iväg och spela golf. Sen hade vi en underbar golfrunda på en mycket fin bana! Mitt golfspel vill jag inte kommentera för det var så bedrövligt men det var kul ändå. Sen kom jag hem, var kanske hemma 7 minuter för att sedan sticka till gymmet där ett zumba pass väntade. Snacka om fullt upp, hehe.


Bild i repris för som ni kanske läst så har jag verkligen inte haft tid med att ta bilder.. och jag vet bloggen har sugigt denna vecka men jag lovar att det kommer bli bättre!!

Torsdag kväll

Förlåt för dålig uppdatering men har inte riktigt varit sugen på det eller vad man ska säga. Dagen har jag iaf tillbringat med pappa, då vi har spelat golf (som jag tyvärr förlorade men det var svinkallt!!) och sen har vi också målat.

Jag har precis beställt visitkort till vickivicki design som jag är väldigt glad över eftersom jag har hela tiden tänkt på att jag måste och jag hatar att ha massa måsten så det var skönt att bli av med det. Nu får vi bara hoppas de blir bra! Är också glad eftersom jag var hos tandhygienist idag och fick mintkräm på tänderna vilket innebär att jag inte behöver borsta tänderna idag, glad!

Nyhet vickivicki design


Godmorgon

Vaknade kvart över 7 idag.. Åå jag vill ju sova länge nu när det är höstlov! Idag ska jag hjälpa pappa måla i vår hall och sen ska jag också spela golf. Ha en bra dag!
En bild från i förrgår då Anna och jag gick ut och tog lite höstbilder..

Bastu + badat i havet

Jag, Hanna, Astrid, Sandra och Natalie har varit iväg och bastat där vi också tog 3 dopp i havet!! Så himla ren man känner sig nu! Vi har iaf haft det jättebra! Jag ska försöka basta oftare, för vi har bastu här hemma och det är ju dumt att inte använda den.
Innan idag hade jag och Natalie ett litet mini spa typ. Vi hade fotbad (sååå skönt!!) Sen hade vi grönsaksdipp, målade naglarna och kollade på film. Mysigt!
Det fick blir mitt orangea nagellack som jag använt ganska flitigt den senaste tiden. Älskar oranget nagellack, sådär lagom inte för fint men samtidigt.. ja ni vet vad jag menar ;)

1 November

Nu är Natalie här och vi sitter och kollar på tv, vet inte riktigt vad vi hittar på men senare ikväll ska vi tsm men några andra åka och basta. Ska bli mysigt! Jag var också innan ute och sprang en runda och det var ett tag sen! och det märktes haha! Men är nöjd iaf att jag bara kom ut.

Skiiiiiiiit!!

Åå så jävla typiskt! Konserten igår blev inställd som säkert många redan vet!! Sååå störigt!! Den blev inställd pga att Rihanna var sjuk! Åå jag hoppas verkligen att det blir en ersättningskonsert. Är fortfarande jätteledsen och arg, hade blivit såå himla kul att se Rihanna live...
Nu ska jag iaf dra igång gårdagens modelljakten avsnitt, även fast det suger haha! Jag bestämde mig igår för att idag ta en springtur och det ska jag hålla!

RSS 2.0