Sprungit

Jepp, det blev en springtur.. ett par km iaf :) Sen har jag skrivit lite på vårt judenodomarbete och nu ska jag krypa ner i min supersköna säng och läsa, mys! Godnatt!

Tisdag

Dålig uppdatering... jag vet, hehe ganska vanlig mening nu förtiden men ja det har varit så mycket nu. Men jag ska verkligen försöka bli bättre! Jag ska speciellt försöka göra några inlägg i skolan. Hoppas allt är bra med er iaf! I söndes köpte vi en ny säng till mig, en dubbelsäng!! Såå kul, och det är så himla skönt att ha en hel dubbelsäng för sig själv haha :) Igår alltså måndag, var jag på Polhem och skuggade för andra gången och ja det kändes faktiskt ganska bra. Men herregud det är bara typ 2 veckor tills vi ska välja!!!!!!!! omg, jag har ingen som helst aning. Vill inte tänka på det men åhh det är så jobbigt. Nu ska jag först fixa lite plugg sen tror jag att jag faktiskt ska gå UT och springa, hehe wish me luck!
Bild på mig och fina Natalie, som ni ser så ser mitt hår väldigt mörkt ut på bilden, vad tror ni skulle jag passa i mörkt..? jag är sugen på att göra något åt mitt hår, antingen klippa det lite kortare och då också färga det antingen ljust eller mörk eller fortsätta spara mitt hår men färga det mörkt eller ljust, snälla kom med synpunkter!

Sushi

Här har ni flera bilder på vår sushi som vi gjort, visst blev den fin!? Det var både roligt och blev supergott! inte sista gången jag gör sushi kan jag säga. Min kväll har varit väldigt trevlig, med god sushi och gott sällskap, nu är jag riktigt trött och ska ta och sova, nog sista natten i denna säng... mer om det imorgon, godnatt!

Godmorgon

(Min frukost idag, fattiga riddare + supergod smothie!) Godmorgon! Eller ja för mig godmiddag ;) Filmen igår var verkligen super fin! Nog den vackraste kärleks film jag sett. Så ni som inte sett the notebook, gör det! Idag ska vi lite senare få gäster som ska lära oss göra sushi, som jag älskar... Så jag måste se till att städa undan lite på mitt rum innan. Hoppas alla får en bra lördag, och njuter av helg!

The notebook

Sitter hemma hos Natalie just nu. Hon tvingar mig se The notebook som enligt henne är världens finaste film. Så vi har laddat upp med godis och jordgubbar.


kvälls te + skorpor



Jag vet min uppdatering suger!... men ja det är så himelens mycket med läxor, skuggningar och planering osv. Jag har också känt att jag varit väldigt lat den senaste tiden, mitt rum ser tex ut som ja jag vet inte vad. Så jag måste ta tag i mitt liv snart... hehe. Idag har jag heller inte haft så mycket att blogga om, från att jag kom hem har jag i stort sett suttit framför skoldatan och pluggat.. drygt! Nu ska jag lägga mig framför tvn för annat orkar jag inte, ha det bra! och jag ska försöka blogga mer imorgon!


Dagens

Vit pälsväst - h&m, sjal - Ester Elenora, byxor - Acne, gummistövlar - Ilse Jacobsen

23 Januari



Hoppas alla haft en bra helg! Jag har gjort lite blandat, bland annat var jag på Sherlock Holmes igår med familjen och den var faktiskt riktigt bra. Jobbigt med måndag igen... var så trött imorse.. aja ha en bra måndag, vi hörs senare!

Lördag

Bilder från idag på stan med mamma. Förlåt för ingen bloggning igår men jag hann inte riktigt, jag sov iaf över hos natalie där vi hade det supermysigt, kollade på filmen in time som enligt mig inte var så dum. Sen hade vi choklad fondue med ananas, jordgubbar mm. Som sagt väldigt mysigt! Jag hade ingen bra bild från igår tyvärr men Natalie; läser du detta kanske du kan skicka bilder. Hoppas alla haft det bra, puss!

Ilse Jacobsen


Mina nya snyggingar,

Urban outfitter

Ja här har ni lite bilder från min shopping i Stockholm, allt kommer från Urban outfitter och vad jag älskar den affären!

Små söta minicupcakes

Dagen har väl mest bestätt av plugg.. natalie var här innan då vi bakade små söta mini cupcakes. Som blev supergoda! Det mycket med skolan just nu, massa saker att tänka på som gymnasieval som jag knappt vill nämna och ja läxor, nationella prov. Ja jag kan bara babbla vidare om allt tråkigt, nu ser man fram emot nästa lov!

Dagens


T-shirt - Acne, Jeans - Dr.denim, Skärp - Urban outfitter, skor - Nilson
Jag ska bli bättre på dagens, men ibland orkar man inte ta bild + att jag inte haft tid eller orkad bry mig särskilt mycket om vad jag har på mig.. Ska bli bättring! Här har ni en enkel dagens, skärpet är nytt från helgen. Dagen har föresten varit bra, gått rätt snabbt enligt mig, nu ska jag städa mitt rum och sen måste jag plugga, blä..

Shopping stockholm - acne byxor

Inte de bästa bilderna men aja, ni får se bild när jag har de på mig. Ett av mina köpa i Stockholm, supersköna, och väldigt fina enligt mig.

Godmorgon!

Jag är lite extra glad idag eftersom jag hittade min sån SD sak.. (?) så nu kan jag lägga in mina bilder från kameran till min data! glad. Igår var jag iväg och gymmade, skönt att komma tillbaka till lite gamla rutiner nu för under julen har jag typ inte tränat nåt och bara ätit onyttiga saker hehe. Så det får nog bli en tur till gymmet idag igen. Hoppas alla får en bra tisdag, puss!
Min frukost idag, måste bara säga att jag fått lite dille på havrekuddar, eller vad flingorna nu heter..

Stockholm


Stockholm, jo där tillbringade jag min helg. En shoppinghelg som jag fick i julkpapp och det var verkligen toppen! Jag får visa mer sen vad jag köpte men det tar lite tid att ta kort på allt så jag tar lite i taget. Tyvärr fick jag inte med mig en marc by marc jacobs väska som var tanken.. de hade tyvärr ingen av de två väskorna jag velat ha men aja. Helgen var perfekt ändå! Älskar att bo på hotell och hotellfrukost.. mums det är såå gott! Sen hade vi sån fin utsikt över Stockholm också, man såg till och med Globen. Ja så jag hoppas ni förstått min dåliga uppdatering, hoppas ni haft en bra helg ni med!

Fredag 13/1


Visst har man en snygging till bästis!



Ja som ni ser på bilderna så suger kvalitén, kan man lugnt säga. Jag var tvungen att lägga in de i paint för hade jag använt de som jag skickat in direkt hade bilderna blivit jättesmå. Så om bilderna är lite feta eller avlånga så beror det på mig hehe. Vi har iaf precis haft rast i en timme snart, natalie läste ELLE  medans vi drack varm oboy, mysigt! Skönt med fredag idag, vi hörs sen!


Yes torsdag

Dagen har varit bra! Själv skulle jag säga att den gått väldigt snabbt, vilket är bra eftersom jag längtar så till helgen, hehe, nyfikna?
Idag hade jag tänkt ta en tur till gymmet men det var sånt himla dåligt väder så nja, jag tog ett lätt springpass på springbandet.. iaf 3,8 km.. jag har bestämt mig för att verkligen komma igång med springningen, så jag har nu valt ett schema som jag ska springa efter och jag är verkligen taggad! målet är att jag ska springa 2 mil.. och helst på 2 timmar. Tiden är kanske inte jätteviktig just men 2 mil, ja det ska jag klara. "Man ångrar aldrig en springrunda" och det stämmer så himla bra! Nä nu ska jag sluta prata om springning och ta tag i lite saker som måste fixas. Ha det bra! vi får se om det blir så mycket bloggning till helgen. Annars får ni ha en super helg alla!

Onsdag

Oj skrev precis torsdag som rubrik, lite snurrigt där.., Vi började inte skolan förns 10.15 idag vilket var skönt, även fast jag blev väckt 7 var det så skönt att bara ta det lugnt och kolla film på morgonen. Nu är jag helt slut och ska gå och lägga mig framför tvn, hm undra om det finns något bra? Sveriges mäster kock kanske?..

Ändrat bilderna till vänster...

Som ni ser till vänster så har jag bytt ut de två fula bilderna jag hade mot några nya, vad tycks? haha jag såg också att min lilla länk till vickivicki design, är felstavat istället för design står det deisgn. haha! Det måste jag ta tag i någon dag! Bra då att vi börjat skolan på ett sätt för då använder jag datan där jag har paint (ända nackdel med mac, finns inte paint!) så då kan jag fixa det :)

nano..


Denna lilla fina kom oväntat på posten igår.. till mig :D glad! Blir helt perfekt till träning.

Saknat dig

Gammal gammal bild.. så roliga minnen!.. Älskar dig bästavän!

Min klädstång

Jag fick en kommentar angående min klädstång och här har ni bättre bild på den..

Filmtips 21:00

Jag tänkte bara tipsa er som inte sett Australia. Den går idag på 4an och är en jättebra film! iaf vad jag tyckte, såg den för ett bra tag sen. Men har inte glömt bort den än vilket måste tyda på att den var riktigt bra eftersom att filmer inte direkt sätter sig på mitt huvud.
Appropå film, såg jag The Shining iförrgår med mamma. Den var bra men jag trodde dock den skulle vara läskigare...
Nu ska jag plocka undan det sista på mitt rum och sen ska jag sätta mig framför tvn. Mamma och jag kanske kollar på en walking dead.. Hehe det blev ganska mycket film talk detta inlägg..
Bara typ världens suddigaste bild..

Inrednings inspiration

Pictures from we♥it
Så mycket fint alltså! ja här har ni min tanke på hur jag hade tänkt få mitt rum till...

Godmorgon!

Jag har precis ätit en rejäl frukost, med ägg, bacon, nybakat bröd och färskpressad juice! Så gott! Frukost är nog den bästa måltiden enligt mig.
Idag ska jag fortsätta rensningen på mitt rum, jag fick faktiskt undan ganska mycket igår men har en del kvar. Så det blir en lite tråkig dag idag men aja, sånt måste göras ibland. Ha en bra dag alla!
Haha jag såg att de 4 senaste inläggen har varit bild på mat. haha! jag kanske har börjat gått över till en matblogg?? haha! Nä nu får jag faktiskt ta tag i bloggen...

Godmorgon

Jag har tröttnat lite på bloggen som ni kanske märkt, jag ska absolut inte sluta. Jag känner bara att jag inte har någon inspiration och orkar inte ta bilder osv. Men bloggningen kommer bli bättre! Det lovar jag! Ibland behöver man bara ta det lite lugnt och inte behöva tänka på bloggen hela tiden. Ni som bloggar förstår..
I torsdags var jag och Becka på bio, new years eve. Den var faktiskt riktigt bra tyckte jag! Igår hade mamma och jag en mysdag tillsammans, vi hade spa, med hårinpackning, ansiktsinpackning och bastning, mysigt! sen var vi en liten sväng till en möbelaffär och gud så mycket inspiration jag fick, jag har bestämt att jag ska göra om lite i rummet, skaffa en dubbelsäng bland annat. Så idag ska jag och mamma först och byta en tröja som var sönder och sen kolla på säng. När vi kommer hem ska jag ta en rejäl städning i mitt rum för jag har två bokhyllor som jag vill ska bli noll. haha! undrar hur det kommer gå..
Hanna fick mig att testa Chai latte som jag faktiskt inte testat innan hehe. Det var faktiskt gott, smakade lite som varm choklad fast lite mer söt.

Dagen

Jag vet min uppdatering suger! Men har iaf haft en bra dag idag! är så trött så jag vill bara lägga mig framför tvn tsm med mamma, får berätta om dagen imorgon, puss
Bild från idag, då jag va på stan med Hanna. I ♥ Sushi

Cupcakes

Idag har Anna och jag bakad jättegoda cupcakes, vi gjorde lite olika, lakris och hallon (blev inte jättegott men men..), vanlig och choklad. Sen var vi en sväng till IKEA också. Hoppas alla haft en bra dag!

... klarade det

Idag har jag varit iväg och gjort moppeprov, och... jag klarade det! Det var riktigt nervöst men så skönt att jag nu klarat det. Jag ville lägga tiden på att öva osv så varför det inte blev så bra uppdatering idag eller igår. Gulliga Rebecka kom över innan med en present för att gratta mig till körkortet! tack fina vän! du är guld värd ♥

..

Har hållt på att plugga moppeprov mesta tiden och nu ska jag göra en rejäl städning av rummet (suck), det behövs verkligen!.. hm vi får se om den lär bli så rejäl men jag ska iaf plocka undan. Sen blir det slapp framför walking dead :D

Godmorgon 1 Januari 2012!

Ja och nu är det 2012! 1 Januari, känns inte alls som 1 Januari, min hjärna har inte riktigt hängt med. Vi hade det iaf väldigt bra igår, sen idag sov jag till halv 12 som jag faktiskt tror är det längsta jag sovit ever! haha, morgonpigg person kanske? Denna dag spenderar jag tyvärr framför datan eftersom jag i veckan ska ta mitt moppeprov.

RSS 2.0