Kopenhagen



Idag har varit en supermysig dag!! Jag Sandra, Astrid, Hanna och Natalie har varit i Köpenhamn på en mysig dagstur full med shopping, crepes, mat osv! Supermysigt! Hade dock kunnat varit lite fina väder men aja det lär inte vara sista gången för mig att åka dit!!

Borgeby kids and friends



Här har ni en del bilder från torsdag då jag och Natalie var på modevisning och så mysigt det var!! Tack hjärtat för en underbar kväll! (Sorry för att det tog sin tid att få upp bilderna men ja det har varit en del saker att göra!

The pursuit of happiness


Nu: myskväll med Natalie! Jakten på lycka ska bli rolig att se eftersom Will Smith är en av mina favvo skådisar!

Sushi bar

Pics från Natalie
En mysig dag på stan är vad jag Anna, Hanna, Astrid och Natalie har haft. Vi har gått omkring i stan, kikat i affärer och ätit sushi på värdens bästa sushi bar!

Dagens #2





Ja det blev väldigt stressigt innan så hade egentligen tänkt visa mer än en bild men så ja här har ni fler. Modevisningen var för övrigt jättebra! Så mysigt kväll vi hade!!

Dagens



Nu sticker jag till Borgeby kids and friends modevisning med Natalie, ska bli roligt! puss

Dr martens







Lovely weather!

Nu är mitt hår perfekt till att sätta upp med en donut, en del faller ner ibland men annars perfa!

Dagen har för övrigt varit bra, jag ska inte skriva så mycket för jag ska nu ut och springa i detta underbara väder! 6 km står på schemat vilket är skönt för känner mig så lat idag, senare ikväll är det även golfträning. Ha en bra dag!

Hello my new friends!



Glad jag blev när de här snyggingarna låg på posten! och vad jag älskar dem! Ni får se bättre bilder imorgon! Nu ska jag ta det lugnt framför tvn.

Vilket väder!



Min eftermiddag har varit mysig, varit med Becka och tagit det lugnt. Käkat fruktsallad och vilket härligt väder det är!


Göteborg i text

Hann bara lägga upp bilderna från Göteborg innan för hade lite stressigt men ja ni har Sabina att tacka för alla fina bilder!

Kan berätta lite kort om vad vi gjorde i Gbg för har inte gjort det så mycket. Vi kom fram i centrum på morgonen runt 9, sen satte vi oss på espresso house och tog en liten frukost, jag tog en te. Sen hade vi checkat in några affärer som vi direkt gick till, den första var en favvo för alla tror jag! Hade massa fint! Jag köpte där en väldigt fin "mobilväska" (kanske inte direkt men ja jag får visa bild så ser ni) Sen gick vi till beyond retro som vi blev såå glada över eftersom vi inte visste den fanns i Gbg, vi spenderade iaf en ganska lång tid där. Jag hittade en jättefin jeans jacka som jag testade, hade den varit lite ljusare i färgen hade jag nog slagit till. Sen kollade vi i massa andra affärer också såklart och framåt tre tiden tog vi en lunch på ett supermysigt fik. Maten var också väldigt god. Condeco eller något liknande tror jag cafét hette. Sen kollade vi vidare i en del affärer och ja sen var det dax att åka hem. Som sagt det var en supermysig dag! och det lär inte bli sista gången jag åker till Gbg för en shoppingdag!


Göteborg #1










Godmorgon underbara dag


Vaknade 12.20 idag!! (fast det är ju egentligen 11.20 eftersom man flyttade fram klockan idag men ändå! för att vara mig!)

Superfint väder! 10 grader ute och en springrunda på 10 km väntar! Kan det bli bättre? :)

Virkade shorts




En av sakerna jag köpte i Gbg, väldigt fina! Dock fanns inte rätt storlek men jag ville ha de lite större och då tyckte jag dessa var väldigt perfekta faktiskt. Dessa blir så himla fina i sommar till bruna ben!! Åh gud vad jag längtar till sommar och värme!

Slappefredag



Min lördag har varit en mysig hemma dag, tagit det lugnt sen har jag varit med Anna då vi fortsatt med vårt filmskapande, tagit det lugnt framför tvn osv, mysigt! Sen hade jag tänkt träffa några nu på kvällen och titta film eller nåt sånt men ja alla var så trötta haha så vi bestämde att stanna hemma, vet inte varför jag är så trött men ja har känt mig lite nere några dagar, vet inte om det har att göra med trötthet att göra eller vad men ja så kan det va ibland. Jag njuter iaf av denna kvällen med lite ben & jerry mums. Nä sen måste jag ta tag i min kost och träning osv! Ska bli skönt att komma igång med gymträning men jag får njuta av den onyttiga glassen nu för sen blir det ändring haha! Ha det!

Startar helgen med STYLEBY



En STYLEBY tidning var precis vad jag behövde nu! Egentligen har jag en springtur på schemat idag men helt ärligt struntar jag i den. Känner mig lite sådär och vill bara ta det lugnt med en tidning och njuta av att det är helg!

Sååå trött



Nu är jag så himla trött! Måste verkligen ta igen lite sömn några dagar framöver för jag ligger nog ganska mycket efter med det. Jag lovar lägga in bilder från Göteborg men det får bli imorgon. Hoppas alla haft en fin torsdag! Jag kom inte för så länge sen hem från Becka där jag vi åt tacos och till efterrätt marängsvisch (!stavning jag vet men palla..) Supermysigt! Nä nu måste jag sova, hörs imorgon puss!


Grattis älskade vän!



Grattis älskade vän och hoppas du får en underbar födelsedag!!

Idag har det varit lite smått kaos i skolan, eller nja kanske inte direkt kaos men väldigt oplanerat iaf. Jag packade min gympakasse i morse och utgick från att jag hade gympa sista lektioner men som jag sen fick reda på krockade med en föreläsning och så blev bara allt helt stressigt osv. aja imorgon är det fredag och gud vad denna vecka gått snabbt!! Nu sitter jag med spanska läxa och sen har jag en del saker att fixa, vi hörs sen puss!

Underbar dag i underbar stad



Jag har haft en toppen dag!! Jag Anna, Ida och Sabina har nämligen varit i Göteborg på en supermysig shoppingdag. Det var verkligen en spontanideé måste jag säga, eftersom jag igår när jag stod i duschen kom på att jag hade studiedag idag och att vaför inte följa med mamma till göteborg? Haha! Göteborg är en så himla mysig shoppingstad! och allt trevligt folk osv. Får berätta mer imorgon eftersom jag typ sov 6 timmar igår natt och klockan redan är kvart över 11. Känns helt sjukt att man varit i Göteborg idag och allt. Bilderna ovan var ju inte de bästa! men tog bara snabbt de jag hade på mobilen så får ni fler bilder sen eftersom både Ida och Sabina hade med systemkamera. Hoppas alla haft en bra dag! Jag har haft en superbra dag!

Movie makers





Filmproduktion på G..
Efter skolan satte Anna och jag igång med ihopklippning av film från Hopfgarten (när vi åkte skidor) Askul att se alla videos. När filmen är klar lovar jag att försöka lägga upp den här på bloggen! Som ni märk har jag haft några dagars bloggpaus nu över helgen men är tillbaks på banan igen. Hoppas alla haft en bra helg!

Slappefredag



Mums, gjorde precis en asgod smothie med banan, päron, blåbär, hallon, vaniljyoghurt och mjölk. Klockan är redan snart halv 5!! omg jag och natalie har typ bara slappat framför tvn (förutom att jag körde mitt springpass) men ändå! Jag ska nu hoppa in i duschen sen ska Natalie och jag ta en tur med rollorna.

Juste glömde säga att vi hade nationella prov muntligt i svenska idag och ja först fatta typ ingen i gruppen vad vi skulle diskutera men efter ett tag gick det bra tror jag. Ha en bra fredag alla!

Weekend



Liten bild på vad jag hade på mig idag typ..  Äntligen fredag!! Såå himelens skönt, och vet ni vad, vi slutade 12 idag som vi alltid kommer göra varje fredag, hur skönt är inte det? Natalie och jag har legat trötta framför tvn och kollat på E (haha) Nu ska jag köra lite intervaller på springbandet men jag har sån träningverk i mina ben så hoppas det går bra ändå. Puss!

Springtur



Mumsig fruktsallad som jag tog efter min springtur. Springturen gick bra, kändes inte alls så jobbbigt i huvudet för mina tankar flög iväg och tänkte på massa annat. Då har jag en av tre springningar avklarade denna vecka, nä nu laddas min data ur så vi får höras imorgon. måste bara säga att jag äälskar min säng!!puss!


Torsdag





Bilder på lite inspiration från en indrednings tidning,, just nu sitter jag och kollar på E men ska snart byta om till springkläder för idag står 7 km på schemat. Skönt med fredag imorgon! Hoppas alla haft en bra torsdag!

New









Pic på det jag köpte i helgen, sitter just nu och pluggar biologi och får bara inse, det går inte plugga in tre läsår på en kväll, imorgon kommer det gå shit!! Åhhh vad jag så himla gärna bara vill åka iväg till ett varmt land och inte tänka ett shit på skolan. Men tyvärr så är det inte. Aja det är ganska skönt att tänka att det bara är denna vecka, sen är det två temaveckor och sen påsklov! alltså tre veckor utan läxor, tummen upp för det!

Dagens






Fotograf - Natalie

Jag ska försöka bli bättre med dagens, eftersom sen i framtiden är det alltid roligt att titta tillbaka på hur man gick klädd, ni vet. Jag och Natalie sitter framför E (haha som alltid) vi ska ta oss lite mellanmål, sen blir det plugg!! och gud vad det blåser! kanske syns på bilderna. Ha en bra dag!

Kanelbullar



Hembakad varm kanelbulle och ett glas mjölk är nog bland det godaste som finns. Pappa bakade kanelbullar och de är helt klart världens bästa! Just nu sitter jag och Natalie och kollar på E. Jag ska strax ta upp min biologi bok och plugga.... drygt med nationella prov i biologi på onsdag!

Wanties


Pilaster





Pic på mitt rum just nu, tänkte visa er hyllan till höger. Inköpt igår, har letat efter en sådan pilasterhylla ett tag och ja jag tyckte det blev lika bra om inte bättre än vad jag trott. Jättenöjd. Har ändrat lite i mitt rum som jag gärna visar, ska bara fixa lite smådetaljer så får ni se sen.

Godmorgon kan jag väl säga eller nja, för mig blir det godmiddag. Jag ska snart sticka iväg till golfbanan för lite träning, och vilket väder det är ute! UNDERBART!

New clothing



Har precis kollat klart på melodifestivalen och rätt vann enligt mig. Kvällen har varit en lugn hemma kväll med god tre rätters. Här har ni bild på lite kläder jag haffade idag, väldigt nöjd med dagens köp! ska visa bättre bild på var och en så ni får se. Ha en fin kväll alla!

Dagens




Jacka - Barbour, Sjal - Ester Elenora, Stövlar - Ilse Jacobsen, Tröja - Monki, Byxor - Acne, Knästrumpor - affär i Karlstad, Vantar - Kappahl

Jag har tillbringat hela min dag i stan på shoppingtur med mamma, supermysigt! Har hittat några jättefina saker som jag får visa sen! Vaknade förresten 11 idag!! Hahah, det är väldigt sent för att vara mig. Nu ropar pappa på mig och behöver hjälp med mammas födelsedagsmiddag så vi hörs sen, puss!

Fredag


Bild från stan idag,

Just nu sitter jag tsm med Natalie och kollar på filmen Chloe. Var innan på stan tsm med Becka där jag köpte en skinnjacka i STOR och inte lite STOR storlek haha! Ni får se bild sen, ha en bra fredag!

.


IB test gjort



Ja då har man gjort intagningsprovet till IB som kommer påverka hela mitt liv framöver! Klarar jag det kanske jag om 10 år jobbar på ett kontor i USA eller England eller så misslyckas jag och då kanske jag om 10 år jobbar någonstans här i Sverige. Vilket inte är lite skillnad det! Vad sjukt det är när man tänker på det sättet, hur detta lilla prov kan påverka min framtid så oerhört mycket! eller ja det är så det känns iaf. Matteprovet gick väldigt bra, (som jag inte var lika nervös inför) engelska provet vet jag inte riktigt, det är liksom lättare att säga att ett matteprov antingen gick bra eller dåligt för där är ett tal antingen rätt eller fel, i språk kan man ju inte riktigt bedömma på samma sätt. I mitten av april får jag resultat, haha så ni lär märka om jag inte klarar det, hehe kommer alltså då gå in i deprission och inte blogga. Ja typ så viktigt känns det här!

Till mamma lagade jag mat, det blev soppa med brödpinnar. Gott måste jag faktiskt säga för att vara mig som aldrig lagar mat! Hoppas alla haft en bra dag! och för er som också gjort IB test´ hoppas det gick bra!

Grattis världens bästa finaste mamma!!




Onsdag


Bild på hur jag såg ut idag i skolan.

Just nu sitter jag och håller på att somna haha! och jag som ska upp tidigt för att fira mamma. Ska göra mig iordning, slå in ett paket och sen läsa några sidor och Steve Jobs biografin. Hoppas alla haft en bra dag!

Mums!



Mums säger jag bara! Efter skolan idag gjorde jag "och natalie" (natalie bidrog med att sitta framför tvn och kolla på E haha!) plättar med banan och smält choklad. Gottttt

Godmorgon onsdag

Idag har vi ganska skön dag, som börjar med hemkunskap vilket jag nu kom på inte tänkte på när jag åt frukost, aja. Efter skolan står golfträning + plugg till imorgon eftersom jag då ska göra intagningsprov till IB, är såååå nervös!!

Mysig dag på roller

Jag och Natalie har haft en jättemysig kväll, jag var ute och sprang (som gick ganska bra ändå) sen kika natalie mig och fråga om vi skulle rolla, självklart haka jag på (jag som inte rollat på typ hundra år haha!) vi rollade, tog en tur till ica där man inte fick ha rollor så vi var tvungna att gå i strumpor! äckligt haha! Jättemysig kväll! Jag måste bara också säga att jag duschat 3 gånger idag! imorse efter badet, efter springturen och nu när jag kom hem från våran roll-tur. Tack Natalie för idag!






ful får man faktiskt också vara ibland haha


Natalies snygga skor, improvisation kallas det heh

Joggingtur


Yes springtur på schemat idag, ska bli skönt att komma igång med springningen eftersom jag haft ett ganska långt upphåll! 6 km i behagligt tempo står på schemat idag,
Badet gick bra, vi skulle rädda en person och ja gå igenom alla steg osv, jag tror det gick helt ok iaf. Hoppas alla haft en bra dag! Juste idag när vi körde till skolan var det en idiot som körde om mig och direkt efter svängde, idiot! hade man kört snabbare hade jag säkert kört in i honom! Hoppas alla haft en bra dag iaf haha!

ha en fin dag!



Jag vet! bloggen måste skärpas nu! Har blivit väldigt tråkig de senaste veckorna men har varit massa annat som man prioriterat men jag lovar det ska bli bättre, har ni ideér om vad ni vill läsa får ni gärna säga till! Nu måste jag kila, vi ska nämligen ha bad i skolan idag nu på morgonen.

Godmorgon


Denna supergoda smothie innehållande blåbär, hallon, vanlij yoghurt, mjölk och havre fick bli min frukost. Jag älskar verkligen smothies! Hehe proffsig bild jag tog hehe.

Nu ska jag fixa iordning mig för att sedan sticka till stan, blir nog efter det en sväng till gymmet också. Ha en bra dag!

Äntligen helg!





Precis lämnat in mitt SO arbete! Herregud alltså, kul fredags kväll hehe. Skönt med helg äntligen iaf!! Men denna veckan måste jag säga har gått väldigt fort. Idag har jag varit på centan och borgeby, hittade en ester elenor sjal som jag skulle köpa men som jag sedan glömde bort hehe. Smart där, nä men det får blir en till tur dit, skadar ju inte precis. Köpte iaf en stickad stor tröja och ett par vantar. Imorgon ska jag ut och shoppa med pappa för att köpa presenter till mamma som fyller till veckan. På kvällen blir det köp mjölk skriv en bok  som är en typ revy. Ska bli kul, hoppas alla får en bra helg! Det ska jag iaf!

RSS 2.0