Morning



Godmorgon!! Idag har vi kort dag vilket är skönt! dock är den inte så kort för mig eftersom jag har ett SO arbete som måste in kl 12 idag som jag absolut inte är klar med så jag lär sitta till 12 i natt! Därför blir denna dagen inte specielt rolig.. Aja snart är det sommarlov och då ska jag verkligen njuta.

Dessutom har jag blivit förkyld.. kom sedan på att det antagligen var efter vi badade i havet. Har ont i halsen och det är så himla jobbigt!

In love // Jeffrey Campbell









Äntligen är jag ägare av ett par Jeffrey Campbell! Åh hade kunnat lägga upp tusen bilder för de är så fina! Lycklig!!

Wednesday





Jag har blivit förkyld! iaf så är jag påväg att bli för har ont i halsen idag. Förkylning suger! Idag har vi varit iväg med skolan till Tingsrätten och sett hur en rättegång går till. Nu är jag hemma och idag blir det dessvärre plugg till max..

Sauna ♥






// De fina bilderna tackar vi Hanna för!
Så himla härlig dag! Stack till golfträning runt halv 5 som kändes bra! Senare stack jag och tjejerna till Barsebäck där bastu och bad i havet väntade! Super mysigt! För övrigt så var det mitt första dopp i år, eller rättare sagt mina tre första dopp i havet i år. Tack tjejer för en underbar kväll! ♥ ♥ ♥

Monday // Strawberries


// Frukost idag, yummi!
Dagen har gått på ganska normalt. Dock måste jag sätta mig med plugg nu och det är så himla drygt! Aja jag får hålla ut denna sista vecka för detta är sista veckan med läxor osv. Hur skönt som helst! Man får njuta av vädret idag för av vad jag hört ska det bli dåligt väder till veckan, tummen ner för det!

Friday



Detta får bli ett kort inlägg för jag måste verkligen sova, är trött + jag måste upp tidigt imorgon.. Iaf idag har vi varit iväg på "klassresa" vi har bowlat och sett bio Men in black 3 ja haha det var våran klassresa! Dessutom 9ans klassresa haha!! Men in black var kanske inte succe direkt men ja en ok film helt enkelt. Själv älskar jag verkligen Will Smith! Han är bara så skön!

Moodboard +









Yeh är har ni bilder på min moodboard jag fixade i helgen, kände att en moodboard var perfa för jag behövde lite inspiration, tänkte inte på att den faktiskt till och med skulle bli en fin tavla också! Den har mycket plats för fler inspirationsbilder, såfort jag hittar någon inspiration i en tidning så vet jag var den ska ta vägen.

+22



Pics från gårdagen, såååå himla över härligt väder vi har här i Sverige denna vecka!! Jag verkligen njuter varenda liten sekund! Herregud nu börjar det ju likna något Sverige haha! Man försöker sola så mycket som möjligt, dock har jag inte hunnit alls mycket, åhh jag vill bara sola mycket så man blir brun! Igår var jag med fina Becka! Vi körde till ica köpte lite onyttigt, stack ut i solen, kolla elle och bara hade det allmänt skönt! Vi lagade även goda toaster och sen fick jag en present från Becka! Så gulligt!

Dock har jag sån jäkla stress nu den senaste veckan vi har kvar till jobb i skolan. Har massa saker som måste göras men har ingen tid till det!! Jag längtar så himla mycket till sommarlovet!

Loooove this weather!!



Åh det är världens härligaste väder!! Så himla skönt med lite sommarvärme! Idag har jag varit på golfträning. Åh jag vill hinna sola mycket så man blir lite brun!!

Nelly delivery



Åh när jag kom hem från gymmet hade ett paket från nelly kommit! Så kul! En klänning och ett par underbar skor (...), dock var skorna i fel modell så vi får byta de. Men klänning är jag supernöjd med! Hade faktiskt låga förväntningar på klänningen vilket är bra för då bli man ofta positivt överraskad. Annars har dagen varit bra! Så himla överhärligt väder så direkt jag kom hem stack jag ut i solen, sen runt 5 stack jag och gymmade.

Searching inspiration



 
Plugg gick skit, har inte gjort ett ända dugg!! Istället har jag suttit och letat efter inspo till mitt rum. Har en del idéer, tänkte även göra en moodboard för att lättare få en inblick i hur jag vill ha det! Så våra inredningstidningar är numera ganska trista eftersom jag rivit ut alla bra sidor hah! Dock är jag väldigt trött nu så jag ska nog krypa ner och sova. Puss

Morning// Pancakes







Bilder från i morse, mysig morgon, vaknade halv 11, gick upp kollade på tv, satte igång en film, fixade fullkornspankakor med banan (supergott!) och bara njöt! Härligt!

Idag blir det plugg.... så jäkla drygt! hade tänkt ta hela dagen till plugg men hallå klockan är ju snart 5! var har denna dagen tagit vägen? Sen ikväll blir det antagligen att träffa mina fina vänner!

Shape up!!



I know min blogg har sugit senaste veckorna och jag måste verkligen komma tillbaka! Jag har iaf börjat fixa med designen för är så trött på hur det ser ut nu! Det blir nog ingen superstor förändring ? Blir det lite nytt kanske man blir mer pepp på att göra finare inlägg eller vad tror ni?

...



//Kolla våra cupcakes vi idag gjorde på hemkunskapen! Våran hemkunskapslärare är en duktig bagare så hon hade även med sig sockerpasta som vi fick dekorera med! Jätteroligt!

Annars har min dag varit shit!! Jag och Natalie skulle sticka iväg och tanka min moppe, jag kör först och ska svänga in till macken. Men när jag svängen bara glider min moppe eftersom det är grus på asfalten!! Man blev så himla chockad och visste liksom inte vad som hände! Jag mår iaf bra förutom att jag har ont i mitt ben, men förhoppningsvis är det inte något allvarligt!


NP



Nu är nationella i matte avklarat!! Gick helt ok tror jag. Vi hade 1,5  timmes rast efter matte NP så jag stack hem och har bara tagit det lugnt osv! Jag älskar att sticka hem på raster, det är så himla mysigt! Nä nu måste jag dra mig tillbaks! Ha en bra dag!

Bottom



Är så slut i hela kroppen, känner mig också lite allmänt nere! Inget som hänt bara känner mig lite deprimerad ja ni fattar nog hur jag menar. Tycker det ser så himla tråkigt ut på bloggen också! Så när man har lite ledig tid ska jag ta tag i det och ändra om lite, känner att jag behöver lite förändring! Inte bara i bloggen.. Imorgon är det sista nationella provet i matte som står på schemat, lycka till!

Training +



// Nya träningsshorts,
Jag ska strax sticka iväg till gymmet och köra ett CX WORKS pass. Är väldigt träningssugen just nu! I helgen var Göteborgsvarvet i Göteborg och när man såg alla springa blev man bara så himla sugen! Nästa år vill jag så gärna springa Göteborgsvarvet (2,1 mil!!) och jag var så himla taggad men så sa någon att man var tvungen att ha fyllt 17 år!!!!  Vilket gjorde mig så förbannad ska man lida av att man fyller år sent på året eller?!!  Aja ha en bra dag!


Härlig helg i götet ♥





Jag har haft en mysig helg i götet bestående av lite shopping och träff med några bekanta. Härligt! Glasspremiär idag dessutom! Hoppas alla haft en bra helg! Imorgon är det back to school och jag ser inte fram emot det kan jag säga! Men wtf det är bara 3 dagar denna vecka som tur var!


Sushi med mammsi





Har varit i stan med mamma, så mysigt! Vi åt även sushi på världens bästa sushi restaurang enligt mig! Haha har inte ätit på så himla många men det behövs inte för den här är så himla bra! Lite mamma tid är precis vad jag behöver nu! Vet inte vad jag skulle gjort utan min mamma! Världens bästa mamma och jag är så himelens glad för att jag har min mamma!

Jag klippte även mig i stan vilket jag verkligen ångrar för det blev inte alls som jag hade tänkt mig! För kort!! och så klippte hon upp topparna för hon sa att det inte skulle bli fint annars och jag ångrar verkligen att jag tilllät henne för det blev inte alls bra! Åh jag bryter nästan ihop! Det ändå som gör att jag kan försöka tänka possitivt är att jag vet att det växer ut.. ÅHH mitt liv just nu är så jävla tungt!

Natural





Denna dagen var väl lite bätter, dock mår jag  fortfarande skit mentalt.. Ska plugga lite sen sticker jag iväg på golfträning, imorse sprang jag nog sammanlagt 1 mil, sprang till gympan, sen sprang vi på gympan i skolan och sen tillbaks. Vilket blev mellan 9-10 km. Det blev ju inte allt i samma utan det blev ju stopp imellan men aja fortfarande lika lång sträcka. Åh jag känner så för att åka till gymmet men allt känns så stressigt och då blir det lätt att man prioriterar bort gymmet för att hinna masssa andra saker.

Outfit


Godmorgon





Godmorgon, känns lite bättre idag men åhh jag är så himla slut mentalt!! Ska sätta på mig träningskläder för vi ska börja med att spring ute på gympan, dock är det ju inte så fint väder.. Ha en fin dag!

F*** life





Kolla dessa underbart goda plättarna Natalie gjorde!! Med banan i!! Var nog de godaste plättarna jag gjort i mitt liv!! Har ni inte gjort det innan så mosa några bananer och lägg i pannkakssmeten nästa gång ni gör så får ni smaka på något himmelskt!

Förutom att jag träffade Natalie och förutom att jag åt dessa goda plättar har min dag varit skit! Mår så jävla dåligt och orkar inte skolan längre!

Breakfast



Vaknade redan halv 7 idag och var ganska pigg? Jag gjorde mig iaf en god frukost, och kolla på mitt stekta ägg! haha den fina idéen kom från Sandra! Supergott och lite extra fint hehe. Nu börjar vi vår lektion så vi får höras senare puss! ha en fin dag!

Resultat



Igår sprang jag som sagt Lundaloppet (1mil) och jag sprang på tiden 54:18! Vilket jag är väldigt nöjd med! Fasen vad tungt det gick men guud så kul att det syntes på resultatet, 54:18 är ju trots allt min rekord tid. Dock är jag inte den snabba löparen utan jag siktar mer på att springa långt. Men jag är iaf väldigt stolt över 54:18!


Lundaloppet



Godmorgon! Jag vaknade lite över 11 idag!! GLAD hahah inte vanligt jag vaknar så sent. Idag är det Lundaloppet som gäller!! Ha en bra dag! puss

Bästa





Superduper mysig kväll igår!! SPA kväll med bästa tjejerna! Kärlek till er Sandra, Hanna, Astrid och Natalie ❤

Skön dag



// Godmorgon! bild från igår då det var ashärligt väder! Mera sånt tack! Jag och natalie gjorde iaf lite mellanmål med god smothie och sen satte oss ute i trädgården, lyssnade på musik och hade det gött.

Måste också bara inflika att vi idag börjar skolan kl 9 och slutar kl 12. Såå härligt! Ha en bra dag!!

Looovely weather



//Hahah fin pose.. Mera sånt här, ja tack! Åh vilket underbart härligt väder!! Ligger ute i värmen och solar samtidigt som jag försöker göra lite arbete men nä det går inte det är ju så underbart väder. Ha en bra dag alla och njuuut av vädret!!!!!!!!!!

RSS 2.0