HÖSTLOV!

Äntligen har vi lov, jätteskönt. Jag börjar mitt lov med att mina mostrar ska komma och hälsa på. Hös sen

Gårdagens outfit

Jag har inte hunnit lägga in outfit bild från gårdagens outfit. Men bättre sent än aldrig.
Svart pösig tröja - Monki
Tights - JC
Varma mysiga strumpor - Stadium
Örhänge - JFR
Ringar - Kapphal och accent

Black

Jag ville måla mina naglar med svart nagellack för att ja outfit g har en som passar bra till det. Sen är det ju också jätte snyggt. Så jag köpte två nagellack på Cubus. Ett bas lack och ett svart.
Först andvände jag ett baslack. Det är både bra för att nagelacket ska sitta kvar längre men också för att skydda nageln så att den inte missfärgas.
Sen målade jag på det svarta och det blev väldigt fint.

Onsdag

Nu idag hade ju jag som sagt tänkt träna men det var skit väder så det bidde inte av. Men pappa och jag åkte till golfbana för att kolla inne i shoppen eftersom de startat sin höst rea idag. Det blev en handske som ska vara jättebra, det får i hoppas på i alla fall. Sen har jag inte gjort så mycket mer.

Godmorgon

Idag har vi en skön dag. Eller ja ganska lång vi slutar vid klockan 3 typ. Idag ska jag träna lite golf hade jag tänkt. Hoppas det bara inte ska regna.


Gårdagens outfit

Bilderna blev lite mörka, och med blixt blev de för ljusa, haha men jaja jag hoppas ni ser någonting i alla fall.
Tröja - Zara
Linne - Bik bok
Tights - Gina tricot
Halsband - H&M, det andra har jag fått
Armband - Gina tricot

Måndag

Förlåt att jag inte har bloggat något idag och jag var dålig på att uppdatera igår också. Förlåt ska bli bättre! Men idag har jag vari i skolan kom sen hem och då pluggade man och va sedan lite på datan sen är dagen plötsligt slut. Jag lägger nog upp dagens outfit imorgon.

Förändring

Som ni kanske har märk har jag ändrat storlek på bilder som jag lägger upp. Det ser lite konstigt ut i början nu när de gamla är små och de nya är stora men jag tycker att det är bättre och finare med stora bilder. Vad tycker ni?
?????????

God natt!

Nu är jag helt slut och jag har nu övat på musikprovet, önska mig lycka till på provet imorgon! Sen har jag också bestämt lite av veckans outfitar. Kram kram hörs imorgon

Söndag

Idag har jag spelat golf. Eller tränat. Jag hade en privatlektion. Som jag brukar ha ungefär var annan vecka, det är faktiskt riktigt bra. Sen när jag kom hem började jag genast att plugga till ett prov vi har imorgon. Vi har musikprov och jag blir snart galen på alla massa gamla låtar man ska lyssna på och känna igen.
Puss <3

Dagens shopping

Här kommer bilder på vad jag köpte idag.
Jag har alltid velat ha en stickad, hängig tröja som inte går för långt ner men ändå så att man kan ha tights under. Denna var precis så jag ville och den hittade jag på Zara. Jag älskar den!
Man ser inte alls hur den ser ut på bilden, en stor svart klump. Men denna var också jättefin, med knappar bak. Denna köpte jag på Monki.
Också en stickad lite hängig kofta, men alla är fina på sitt sätt. Denna fina köpte jag också på monki.

Min nya vinterjacka

Ett bra sätt för att man inte ska klaga på det kalla vädret nu när hösten är här och vintern sedan ska börja är att köpa en snygg och varm jacka. Då behöver man inte frysa och vem har sagt att man inte kan vara snygg också.
Jag köpte denna Helly Hansen jacka köpte jag på stadium.

Shopping dag

Nu har jag kommit hem från en heldag med bara shopping , är faktiskt ganska trött nu. Jag köpte jättefina tröjor på bland annat Zara och Monki. De affärerna finns ju tyvärr inte på centan eller så då passade jag på nu. Både Zara och Monki har jättefina saker. Har också köpt vinterjacka, eftersom att tyvärr så börjar det ju bli lite kallare. Men har man en varm och snygg jacka så är det ju inga problem. Lägger upp bilder sen

Gårdagens outfit

Här kommer äntligen dagens outfit.
Jeans väst - H&M
Tröja - H&M
Leggins - Gina tricot
Linne - Bik bok
Armband - Thomas sabo (finns ej med på bilden)
Kors örhänge - JFR

Dagens outfit


Här kommer dagens outfit. En mysig men fin fredags outfit
Skjorta - Gina tricot
Leggins - Gina tricot
Linne - Bik bok
Converse - Scorett
Korsörhänge - JFR
Ringar - Kappahl, Accent
Cenverse!

Fredags kväll!

Nu sitter vi och kollar på Idol. Synd att Alice hoppade av. Konstigt. Lovar att lägga in dagens outfit sen. Imorgon ska jag mamma och Natalie in till stan och shoppa. Kul!

Spanska prov

Imorgon har vi spanska prov så jag håller på att plugga. Därför har jag inte hunnit att lägga upp dagens outfit än men den kommer jag lovar! Nu ska jag fortsätta plugga!

Godmorgon

Nu sitter vi i skolan och har en lång rast. Idag har vi inte så lång dag. Skönt! När jag kommer hem lägger jag upp dagens outfit. Hade mitt nya örhänge idag. Ni får se!


Present!

När jag kom hem idag från skolan blev jag mycket glad när jag såg vad som låg i min brevlåda. Örhänget som jag beställt! Det var jättefint! Alldeles lagom storlek och som jag hade tänkt mig. Ska nog ha på mig det imorgon. Nu ska jag plugga spanska för vi har prov på fredag.
Adiós!
Köpte jag på www.jfr.webb.se 129 kr kostar det

Läsa

Vi har som läxa att läsa en bok och sen skriva recension. Som ni vet så är jag kanske inte den som läser så mycket böcker men det är väl bara att sätta igång. Jag har börjat läsa i taket lyser stjärnorna av Johanna Thydell. Jag har läst 1 kapitel och är bara 59 kapitel kvar att läsa! Hehe :-)

Todays outfit

Höst med mycket stickat!
Kappa - Bik bok
Kofta - Gina tricot
Linne - Gina tricot
Tights - Gina tricot
Skor - Bianco
Armband - Thomas sabo

Korsörhänge

Jag tycker de ett-örshängena är så himla häftiga. Jag beställde för någon dag sen ett korsörhänge som var jättefint! Prisvärt också. 129 kr men köpte det med 25% rabatt så 100 kr ungefär. Jättebilligt. Så nu väntar jag bara på att det ska komma i brevlådan.
Detta örhänge kan man köpa på www.jfr.webb.se Kolla även in deras andra smycken som är lika fina!

Rings

Jag har glömt att lägga in bild på de ringar som jag köpte i helgen. Jag köpte fem stycken men en gick i sönder så jag fick byta den. Det är tyvär inte med på bilden men det lovar jag att det kommer snart.

Den första och den näst sista är från kappahl och de andra två är från accent.


Kappahl - 49 kr. Helt sjukt fin och billig!
Kappahl - 49 kr. Jättefin och sjukt billig!


Denna är jag jättenöjd med, den är sjukt skön och kostade endast 59 kr på Accent.

Dagens miss

Idag efter gympan när jag skulle ta på mig insåg jag att jag glömt att ta med mig byxor, Jag skulle haft ett par tights. Så jag var tvungen att ta mina mjukisbyxor som jag har gympat i. Ååå. Vad jobbigt!


Bracelet

Jag lämnade in en butik som har thomas sabo. Min knut hade gått upp och jag vet inte hur man knyter den. Så nu är mitt armband färdig för andvändning.


198 kr kostar detta och finns att köpa i de butiker som säljer Thomas sabo

Dagens outfit


Kofta - JC
Linne - Bik Bok
Byxor - H&M


Svart armband - Thomas sabo
Berlock armband - Thomas sabo
Ringar - Mitten accent, höger kappahl, vänster kappahl

Godmorgon

Nu är jag i skolan. Förlåt att jag inte har lagt upp så mycket i helgen men jag har ärligt talat inte orkat. Men idag ska ni få se dagens outfit!


Söndag

Idag har jag spelat handboll. Det gick skit. Nu ska jag och pappa träna lite golf. Sen ska jag se till att skicka önskelista till släkten på vad jag önskar mig när jag fyller år. Hörs sen

Dushat

Nu har jag duschat, jag passade även på att göra en mask. Så blir min hy fräsh.

Gårdagens outfit

Har inte hunnit lägga upp bild, men den kommer snart
Kavaj - Ellos
Linne - Gina tricot
Sjal - Dubai
Tights - Gina tricot
Armband - Båda thomas sabo

Joggat

Nu har jag varit ute och sprungit eller joggat, vad man nu säger. Det var jätteskönt, jag har haft så mycket nu under veckorna med skolan och allt så jag har inte haft så mycket tid till att jogga, så nu var det skönt att man hann med det.

Godmorgon

Jag hade inte någon tid att blogga igår så jag la inte upp dagens outfit men det gör jag idag istället såklart! Igår shoppade jag med en kompis. Hittade massa fina ringar och äntligen så fanns det en marimekko pärm i svart som jag viljat ha länge men alldrig har den funnit inne i lager. Sen köpte jag mig också en vanlig hood tröja. Lägger in bilder sen. Nu ska jag ta mig en springtur.

Skolan

Nu är vi i skolan och jag har precis haft ett biologi prov. Efter skolan idag ska jag iväg med en kompis och shoppa. Nu ska vi snart ha mat. Jag lägger in dagens outfit sen.

Home

Hemma från handboll, nu är jag hemma från handbollen. Jag har pluggat lite läxa och nu ska jag fixa i ordning min blogg lite om det går som jag vill. Ha det bra

Dagens outfit


Skjorta - Gina tricot
Jeans - Gina tricot
Linne - Bik bok
Tub sjal - Gina tricot
Klocka - Ur & Penn
Armband - Thomas sabo

Hemma från skolan

Nu är jag hemma från skolan, ska snart äta lite och sen ska jag sticka till handbollen

Godmorgon

Förlåt att jag inte hann skriva något igår eftermiddag men jag hade så himla fullt upp. Jag hade tänkt att beställa ringar från Style by tyra och sen skulle jag också packa för idag ska jag sova över hos Natalie :) Idag ska jag packa, sen ska jag kolla på Natalie när hon ska på gympa. Hörs sen om jag hinner blogga

Sista lektion

Nu ska vi snart börja spanskan som är våran sista lektion och sen slutar vi. Hörs sen!

God natt!

Idag hinner jag nog inte blogga mer så det här får bli god natt! Vi hörs imorgon!

Dagens outfit

Här kommer bilder på dagens outfit. Jag ville framhäva mina nya snygga jeans så jag valde en enfärgad tröja och en tub sjal till.
Jeans: Gina tricot
Tröja:??
Tub sjal: Gina tricot

Godmorgon

Nu har jag precis vaknat och är trött, jag ska skynda mig så att jag hinner göra lite mer på arbetet vi har tills idag. Jag lägger upp dagens outfit senare. Efter skolan ska jag också vara med Natalie! Så det bli en toppendag!


Pizza

När mamma hämtade mig från golfen var jag svin hungrig jag hade inte ätit på mer än 7 timmar. Så vi beställde pizza. Mm det var jättegott. Vi tog som vanligt en hawaii, den väljer jag alltid. Den vade vi också en kebab som också är mycket god.

Kebab pizza

Hawaii


Golf

Nu har jag varit och spelat golf. Vi spelade match spel och jag spelade inte så jättebra men det gick ändå helt ok om man tänker på hur det har gott innan. Jag delade min match i alla fall. Det avgjordes på slutet. Samalagt hela laget kom vi också delat och förra gången vann vi så då fick vi behålla pokalen.


Gårdagens shopping

Här kommer bilder på vad jag köpte i går. Det blev lite fina saker



Kofta från Gina tricot


Linne från Gina tricot



Tights från Gina tricot

Sen köpte jag lite tyg som jag ska sy ett par vantar av i slöjden tyget är flice. Det köpte jag på panduro.

Godmorgon

Nu har jag vaknat, jag ska äta frukost och sen klä på mig för att sen ska jag spela golf. Hörs sen

Lördag

Idag har jag spelat en handbolls match, det gick inte alls bra vi förlorade och med ganska många bollar. Efter matchen åkte jag och en kompis från handbolls laget och shoppade. Jag hittade lite fina saker som jag lägger upp bild på sen. Nu ska jag plugga. Vi har en idrotts uppg och en hemkunskaps uppg.

Veckans outfitar

Här kommer lite outfits som jag har haft i veckan.
1.
2.
3.
4.
Vilken är din favorit?

Sushi!

Nu ska vi äta och idag har vi köpt sushi! Mm det ska bli gott
Mm gott!

Fredag

Förlåt att jag inte har bloggat på hela dagen men jag har inte riktigt orkat. Jag har haft en full dag. I skolan fick vi tacos :) Jättegott var det! Sen kom jag hem var lite med Natalie och sen så tränade jag golf med mina pappa. Igår när jag spelade handboll stukade jag mitt långfinger. Aj. Så jag hoppas det går bra att spela handboll imorgon.

Superstars

Nu ska jag krypa upp vid tv:n och kolla på Superstars. Det är ju final idag. Tyvärr så är varken Stefan Holm eller Jörgen Jönsson med i finalen. :( Hörs imorgon

Hemma!

Nu är jag hemma från skolan. Jag ska ta mig lite mellanmål och sen ska jag göra lite läxor. Jág ska också på handboll.

Sista lektion

Nu ska vi börja engelskan. Det är sista lektionen sen slutar vi! Hörs sen

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit!
Linne: Gina Tricot
Kofta: J store
Byxor: h&m
Smycken:
Klocka: Ur & Penn

Flätor

Idag såg mitt hår lite roligt ut så då bestämde jag mig för att ha flätor. Så här blev det.
Jag är trött, haha inte så snygg bild precis.

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit som jag lovade.
Tröja: h&m
Jeansväst: h&m
Harems byxor: Cubus
Smycken:
Armband: Thomas sabo
Ringar: Accent och style by tyra

Pluggar

Nu sitter jag och pluggar. Natalie och jag har också staratat ett smyckesföretag tillsammans. Där vi kommer att sälja superfina smycken. Kommer mer senare så håll utsik! Men i alla fall så håller jag på med det nu. Lägger upp dagens outfit sen när jag är klar med allt.

Lunch

Nu har vi ätit. Det var jättegott. Vi fick kyckling med stektpotatis och mangosås.

Schema!

Nu har ju veckan börjat så då får man skriva om på griffeltavlan. Så här veckans läxor ut.

Fullt upp

Nu har jag kommit hem från handbollen och jag har precis ätit. Nu har jag fullt upp med läxa och allt som ska göras. Hörs imorgon. Puss

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit!
Blus: Vero moda
Linne: Bik bok
Tights: Gina tricot

Gårdagens outfit

Som jag lovade så kommer gårdagens outfit här!
Skjorta: Gina tricot
Ringar: Accent
Armband: Thomas sabo
Linne: Bik bok
Tights: Gina tricot

Läsa

Jag har glömt att berätta hur det gick på utvecklingsamtalet igår. Det gick mycket bra. Det ända som var lite negativt var att de sa att jag skulle läsa lite mer böcker och jag gillar inte det. Men jag har några böcker hemma som verkar bra men som jag inte hunnit läsa. Jag tänke lägga upp bild men datan kronglar.


Många säger att denna är jättebra. Jag ska se filmen men vill läsa boken först.

Tisdag

Förlåt att jag inte la in dagens outfit igår men jag hann inte. Jag lägger in den idag samtidigt som jag lägger in dagens. Men nu har vi i alla fall rast.

Läxa

Nu ska jag ta mig ett glas mjölk och en kanelbulle, eller två haha! Sen ska jag göra lite läxor.

Bakdags!

Som sagt så är det ju kanelbullens dag så mamma och jag bestämde oss för att baka lite kanelbullar. Hemma bakade kanelbullar och farmors kanelbullar är nog det bästa jag vet!
Blivande bagare
Mina älsklingar
Jäsning
Klara och färdiga att äta. Mums!

Kanelbullens dag!

Idag är det kanelbullens dag så en kanelbulle under dagen får man väl klämma in.
Mums!

Hemma från skola

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Snart så kommer mamma och pappa och hämtar mig för att sedan gå på utvecklingssamtal. Det ska bli spännande.

Rast!

Nu har vi rast. Jag har inget speciellt att göra. Men sitter här på datan och kollar på lite shopping. Kläderna tänkte jag shoppat i helgen men de hade dem inte.


Kofta från h&m. Jättefin. Endast 199 kr.


Poncho från h&m. Denna också 199 kr mycket billigt också.


Trefinger ring från Cocoo.se Jättecool. Tyvärr slut men kommer säkert in snart.


Kors örhänge. Säljes styckvis 195 ke styck. Jättecoolt! Tyvärr slut det också men kommer nog in snart.

Nagellack

Nu har jag målat mina naglar och så här blev det!

Först målade jag på en lite blå silvrig färg.
Sen målade jag på svart graffiti nail från Isa dora som man hittar på H&M. Då blev det såhär!

Godmorgon

Idag är jag frisk och redo att gå till skolan. Hoppas bara vi inte får allt för mycket läxor. Lägger in dagens outfit efter skolan.

God natt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Sömn är ju bästa medicin till lite sjukhet. Men jag har ju inte varit jättedålig idag inte bara varit i så bra form. God natt! <3

Gårdagens köp

Här kommer bilder på vad jag köpte igår. Som sagt så hade jag tittat ut flera saker som jag skulle köpa med som inte fanns. Sen skulle vi också köpa skor men vi hittade inga som var helt perfekta.
Marimekko block- Akademibokhandeln
Mössa- Gina Tricot
Jeans- Gina tricot
Modell: Cecilia
Svarta tights- Gina tricot
Skjorta- Gina tricot
Leggins- Gina tricot

Ryder Cup

Tråkigt att det har regnat så mycket så att de har fått flytta så det blir spel på måndag eftersom jag är i skolan. det går ju riktigt bra för Europa hittills. Lite förnedring att Tiger skulle förlora med så mycket men men. Det är ju bra för Europa.

Tv spel

Som sagt så kände jag mig inte helt bra idag så den mesta delen av dagen tillbringade jag framför tvn. Jag spelade 3 olika tv spel.
1. Det bästa spelet som någonsin funnits. Jag älskar det. Har 1an 2an och 3an. Hoppas det kommer en 4a. 2an är helt klart bäst. Så m ni är ute efter ett spel så rekomenderar jag detta stort. Haha nu låter jag som en spelnörd men jag kan faktiskt erkänna att jag gillar tv spel.
2. Ganska nytt spel. Crash over mutant. Ett bra spel. Har inte spelat det så mycket så har inte spelat ut det men än så länge bra.
3. Detta är också ett bra spel. Pac man world 3. Kanske inte det bästa jag spelat men helt klart godkänt.

Söndag

Idag hade jag tänkt att vara med och spela en handbolls match som vi hade idag i och med att jag var frisk igår men idag kände jag mig inte så bra för att jag var ute och tränade golf i morse och då kände jag mig inte helt kry så jag hoppade handbollen.

choklad fondue

Vi har som sagt haft gäster. Vi åt paella vilket var mycket gott och till efter rätt hade vi choklad fondue. Mums!

Lördag!

Förlåt att jag inte har bloggat på hela dagen. Men det har hänt ganska mycket. Mamma och jag shoppade idag, så vi åkte iväg så vi var på shoppingcentret när det öppnade. Jag hittade lite kläder, hade kollat på några fler saker som jag hade tänkt köpa på h&m men de hade inte dem. Sen har vi också haft gäster.

God natt!

Nu sitter vi och kollar på tv. Vi har tittat på idol. Jag tyckte att rätt personer gick vidare så det var ju bra. Men ska snart gå och borsta tänderna för att sedan gå och lägga mig. Nu känner jag mig mycket bättre.

Fredag

Nu är klockan snart sex och Ryder Cup har pausat pågrund av mycket regn. Men det är en så länge sagt att de ska börja klockan 18.00 igen. Jag känner mig lite bättre nu faktiskt. Sen ska vi nog äta hamburgare.

Din påse

Nu hålls det på med en tävling på www.dinpase.se av malaco. Där man får göra sin egen godispåse. Sen kan man vinna att sin egens påse tillverkas och säljs. Snälla rösta på min påse som heter vickivicki

http://www.dinpase.se/#/26630

Frukt

Nu försöker jag äta mycket frukt i och med att frukt innehåller mycket vitaminer så att jag kanske blir friskt snart.

Kaffe maskin

Vi har köpt en ny kaffemaskin. Jag dricker ju tyvärr inte kaffe. Vilket skulle vara kul men ärligt talat så smakar det skit. Haha. Men jag tycker ändå det är kul att vi fått en ny kaffemaskin för det är sån med kapslar och det är roligt att göra kaffe då.


Varm choklad

Jag tänkte göra en varm choklad, jag ha fått nån speciell variant där det är choklad på en pinne som man stoppar ner i varm mjölk och så blir det varm choklad. Vi får hoppas det blir gott!
Gott!

Style by tyra

För er som är intresserade så tänkte jag bara säga att det är rea på uttagna delar av sortimentet hos style by tyra. Hemsidan heter www.stylebytyra.se Ringarna speciellt är mycket fina! Hoppas ni tycker lika dant.

Ryder Cup!

Nu i helgen är det Ryder Cup. Om man ska säga någo som är bra med att vara sjuk idag så är det att det var just denna dag när det är Ryder Cup så det blir Tv helg.

Hemma

Idag är jag också hemma från skolan, jag känner mig nog lite bättre jämfört med igår. Men jag hoppas att jag är helt frisk imorgon.

RSS 2.0