Längdskidor

Idag tog vi också en tur ut för att åka lite längd skidor. Här har ni lite bilder.

Vill ha

Är inte denna Thomas sabo berlock ursnygg. Den är stor och passar att ha på ett halsband. Synd bara att den kostar 1500 kr. Men jag är lite sugen på att köpa den för pengarna som jag får nu när jag har haft godisförbud i ett år.

Dagens shopping

I dag var jag ute och shoppade på centan med Natalie. Det var jättekul och jag hittade också lite saker.
Skjorta från Cubus i militär-grön färg.
Svart liten väska från Cubus
Lik dan fast i brun.

Mellandagsrea

Jag har typ shoppat varje dag nu i veckan, det är ju mellandagsrea nu så då får man ju shoppa lite men jag har faktiskt inte hittat så jättemycket men i alla fall lite :-) Detta har jag köpt
Jättefin t-shirt från Gina Tricot
Tog tyvärr en för stor storlek i dessa eftersom att jag redan hade denna i två andra färger tänkte jag att jag kunde ta samma storlek men denna kändes mycket större än de andra men jaja den krymper väl lite i tvätten.
Man ser knappt hur den ser ut blev väldigt mörkt men den ska vara mörkgrå och den köpte jag i alla fall på Gina Tricot.

Godmorgon

Just nu sitter jag och bloggar från iPad. Hihi kul ;) Idag ska jag och pappa ut och åka längdskidor och sen ska jag och Natalie shoppa på centen :-) ska bli jättekul som det alltid är.

Monopol

Jag mamma och pappa har precis spelat färdigt monopol som jag fick i julklapp. Jag förlorade och pappa. Skitspel :( haha, nu är jag trött och ska gå och lägga mig. Hörs imorgon

Sen julklapp

Idag fick jag en till julklapp i brevlådan, mamma hade nämligen glömt bort den :) hihi det var en prenumeration på CHIC! Jättebra, jag hade faktiskt önskat mig det men glömt bort det. Tack mamma och pappa!

Shopping

Idag ska jag iväg till Centan med Rebecka och som vanligt så kommer det att bli jättekul ;) Hoppasman hittar något fint på rean. Förresten så köpte jag lite kläder igår som jag lägger upp bild på sen. Puss <3

Söndag

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men det har varit väldigt mycket den senaste tiden så jag har inte hunnit. Jag har mina kusiner här Anton och Elias här och vi har precis spelat tv-spel. Snart ska vi ta en liten sväng förbi Nova för att kolla lite på mellan dagsrea men det blir inte länge.
Jag hade en jättebra julafton med mycket mycket paket. Det bästa paketet som jag fick var nog en IPAD. Fast den är inte endast min utan det är hela familjens. Detta fick jag också. Jag har inte hunnit ta bild så jag tar dem jag hittar på internet.
Jättevarm och go Peak tröja. Nu kommer jag verkligen inte att frysa i backen
Jättestor tavla som jag också önskade mig
Thomas sabo halsband
Jättefin Thomas sabo berlock
En annan jättefin Thomas sabo berlock
En bär bag men hittade inte exakt rätt bild men nästan lika dan :-)
Super Mario Galaxy 2, har hunnit spela det lite och det verkade jättekul :)
Sen fick jag massa andra saker också som present kort och mycket annat men jag hittade inte bild på allt så det fick bli några :-)

Tvn

Nu ska vi ta det lugnt och kolla på tv. Vi ska nämligen kolla på Filip och Fredrik det är ju fortfarande Stefan Holm som är med så det ska man ju såklart kolla på. Hörs imorgon

Tvn

Nu ska vi ta det lugnt och kolla på tv. Vi ska nämligen kolla på Filip och Fredrik det är ju fortfarande Stefan Holm som är med så det ska man ju såklart kolla på. Hörs imorgon

Pepparkaka + glögg = jul

Vi har precis klätt vår gran och den blev jättefin så nu håller vi på att lägga alla paket under granen. Visst är det mysigt med julen med pepparkakor och glögg :D Nu ska jag se till att slå in de sista paketen. Puss

Godmorgon

Idag är det första lediga dagen på jullovet. Så himla skönt. Jag sov inte så jättelänge idag men i alla fall till en halv nio och för att vara mig så är det ganska bra. Hihi :p Jag ska starta jullovet med en shoppingtur med Rebecka och det ska bli jättekul som vanligt :D Jag har några julklappar kvar som jag ska se till att fixa.

LOOOV!!!!

Äntligen så har vi LOOOOOOOOOOOV!!! Så himla skönt ;) Nu har man sov morgon varje dag och så behöver man inte planera massa läxor och så. :D Idag var det också avslutning med handbollen men smarta mig gick till fel hall för jag trodde att det var torsdag. Haha, såklart! Nu sitter jag och kollar på Filip och Fredrik, därför att de tävlar mot Stefan Holm. :D

Bakat

Idag när jag kom hem från skolan bestämde jag mig för att baka något. Det fick bli saffransmuffins och kanelkakor. Såhär blev dem.
Kakorna i ugnen :-)
Såhär blev dem och jag lovar att de är lika goda som de ser ut. Hihi :p
Saffransmuffisen ;)

Bilder

Jag har inte haft tid att lägga upp bilderna på mina ringar och på min advent present än. Men nu kommer dem. :D

Pepparkaksbakning

Idag kom Natalie hem till mig för att sedan jag mamma och Natalie skulle baka pepparkakor. De blev jättegoda. Många blev det också. Visar bilder sen. Nu sitter jag i soffan och kollar på The day after tomorrow. Den är bra hittills men orkar nog inte kolla på hela idag utan jag får nog fortsätta imorgon.

4:de advent

Idag är det fjärde advent. Det är inte alls lång tid till julafton :D Jag fick en adventpresent idag och det var tre jättefina uggel lyktor som jag önskat mig. Jättefina var dem. Tack mamma och pappa!

Ringar

Igår var vi in till stan och handlade julklappar. Det gick ganska bra, jag har bara några kvar att köpa. Men jag köpte inte bara julklappar utan jag hittade även två jättesnygga ringar.

Snabba Cash

Idag köpte pappa en film på elgiganten för endast 9 kr. Det var Snabba cash och den har jag velat se länge. Så vi åt hämt pizza framför tv:n och kollade på Snabba cash. Den var mycket sorglig, det vara bara sorgligt hela tiden så jag tyckte inte att den var alls bra. Man blev ju bara så ledsen. Imorgon blir det julklapps handling eftersom att idag är det ju bara en vecka var till julafton! Jättekul :D Nu är jag lite trött så snart sk jag nog gå och lägga mig. Hörs imorgon

Fredag!

Idag är det bara en vecka kvar till julafton!! Vi har precis haft matteprov, som jag tro gick bra :D Hörs sen

Förnying

Jag är lite sugen på att förnya lite i mitt rum. Jag har mycket svart och vitt just nu och jag vill fortfarande det men lite nya saker kan man ju alltid ha. :D


Uggel lykta från Lagerhaus


Söt uggle kudde från Lagerhaus


Kudde från IKEA


Stor tavla från IKEA


Tavla från IKEA men jag hittade en liknande på Bolagret som jag tyckte var finare men hittade ingen bild.


Randigt tyg från IKEA


Dagens outfit!

Det har varit lite dåligt på sistone med dagens outfit. Tyvärr! Men det ska det bli ändring på! Här kommer dagens outfit!
Tröja - H&M
Harem byxor - Cubus
Uggle halsband - Kicks
Ringar - cocoo.se, accent och kappahl

Julkort

Jag och mamma brukar alltid gör våra egna julkort. Eftersom att vi båda tycker om att pyssla och allt sånt. I år tyckte vi att de blev mycket fina. Såhär blev de!
Blev de inte fina? :D

Fjäder örhänge

Jag har glömt att lägga upp bild på mitt fjäder örhänge som jag fick i advent present. Men som sagt bättre sent än aldrig. Jättefint tycker jag att det är.
Kommer från jfr.webb.se Kolla! De har jättefina smycken ;)

Hemma från skolan

Nu har jag kommit hem från skolan och har precis tittar färdigt på Svenska Hollywood fruar som jag hade spelat in igår. Idag ska jag bara ta det lugnt. Jag hade tänkt beställa några korsringar från cocoo idag men när jag kom hem hade alla tagit slut det var typ 10 stycken innan idag!! Synd, jag får hoppas att de snart kommer in igen.

Shoppat i helgen

I helgen köpte jag faktiskt min första julklapp. Alltså inte som jag ska få då :p Men när vi var och shoppade lite julklappar köpte jag även lite grejer till mig själv :D
Jättefin stickad tröja från h&m
Jättefin tröja från h&m

Shopping

I fredags shoppade jag med Becka på centan :p det var jätteroligt :D Jag hittade inte så mycket men jag köpte i alla fall något.
Söt julig strumpa från Kappahl.
Rött nagelack från Cubus

Gymmat!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och gymmat. Jag har nämligen fått ett gymmkort! Nu ska man bli stark!! Hahaha :D Inte för att jag redan är :P haha

Måndag

Förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar men jag har haft det strässigt och mycket att göra, men i veckan ska jag se till att ta igen det. Idag har vi föresten sovmorgon! Skönt

Ingen bio

Idag skulle jag ha gått på bio med mamma och pappa, vi hade biljetter till någon film som hette The next three days tror jag. Men jag kände att det varit så himla mycket och att det varit så stressigt så jag hoppade över det.

Paket i brevlådan

Idag när jag kom hem från skolan hade mina fina ringar från cocoo kommit. Jättefina var de, jag hade beställt 2 ringar och sen så fick jag också en julklapp från cocoo. En jättefin turkos ring, supersnygg var den :) Tack så jättemycket cocoo för era supersnygga smycken speciellt ringar med mycket bra leverans och service. Jag lägger snart upp bild på ringarna!
Denna ringen fick jag för ungefär en vecka sen men som jag skrev så var den för stor så jag skickade tillbaka den för att byta till en storlek mindre och den nya satt jättebra!
Denna ring fick jag i julklapp från cocoo! :) Jättefin
Här är alla ringarna! Alla ringarna är från http://www.cocoo.se/ Gå in och kolla!

Advent present

Jag har glömt att skriva vad jag fick av mamma och pappa första advent. Men jag fick i alla fall en uppdatering för min dator. Den innehåller iLife, Snow leopard och iWork.

Shopping

Jag har inte haft tid att lägga upp vad jag shoppade sist men här kommer äntligen bilderna!
En väldigt enkel men mycket snygg tröja från H&M, man får inte riktigt rätt bild av färgen men den är i alla fall vit/mörkblå randig.
Thomas sabo berlock. Denna köpte jag på Smycka.

Advent present

Igår fick jag en advent present av mamma och pappa. Det var ett jättefint örhänge av jfr. Visar bild sen.

Natalie & Viktoria Design

Glöm inte att kika in på vårsn hemsida! Nu är ringarna klara, och väntar bara http://natalieviktoriadesign.blogg.se/


Natalie!!

Idag ska jag sova över hos natalie. Vi ska kolla på tv och ha lite mysigt. Idag var jag också på IKEA och köpte en tv bänk till min tv. Lägger upp bild sen när jag också ska lägga upp bild på vad jag köpte i torsdags.

Ha det bra!

Vinter bild

Kul att det är snö tycker jag. Jag gillar vintern speciellt när det är en vinter med snö och fint. Detta är en liten bild från när vi var på julmarknad.

Orm ringar

Jag älskar verkligen orm ringar men har ingen alls faktiskt. Jag hade först tänkt köpa Kenzas ormring från Guldfynd by Kenza men jag blev faktiskt lite besviken när jag såg den. Men när jag tittade in på cocoo.se såg jag att det hade kommit in en ny ormring, och det var bara en kvar! Så jag skyndade mig att beställa den. När man väl skulle köpa en ormring köpte jag också en till. Om en varför inte två, hahaha :D
Tack cocoo för att ni har så himla fina ringar till så bra priser!
125 kr
125 kr
Jättefina tycker jag!

Jag är med på Kenzas blogg!

Det är jag i rosa hood!! Shitkul jag blev aslycklig när jag såg att jag och mina vänner var med på KENZAS BLOGG!!!! Fattar det knappt. Tack så himla himla mycket Kenza!
JAG ÄR MED I KENZAS BLOGG!!

Shoppat

Idag när vi var på Kenzas event i malmö hann vi även att shoppa en liten snabbis. Jag hann köpa en tröja på H&M och en Thomas sabo berlock. Visar bild sen! ;)

Kenza!

Idag var vi till Kenzas event  malmö! Jättekul! Få träffa självaste Kenza! Jag älskar hennes blogg och tycker att den är jättebra! Roligt också att hon har en egen kolektion av smycken. Man fick ta bild med henne och en bild av henne med autograf på. Kommer bild på mig och Kenza snart!

2 December

Idag är det andra december, julkalendern tyckte jag verkar bra hittills. Idag fick jag makeup penslar från min julkalender.

1 December

Idag är det första december bara 24 dagar kvar till julafton, hihi :p När jag fyllde år fick en adventskalender, och idag fick jag öppna lucka ett! Det var en jättefin vit ögonskugga.

RSS 2.0