Bio med bästa

Nu är jag hemma från bion, den var väldigt bra tyckte jag!:) men man är helt mätt av allt godis och alla popcorn haha :D Tack underbaraste Natalie för idag!
Imorgon ska vi iväg, vi ska träffa några kompisar och sen åka båt med dem så förmodligen kommer jag inte blogga så mycket, men håll utkik:)

Harry Potter and the deathly hallows part 2

Hej sötnosar!
Nu drar jag och min fina vän Natalie och ser på bio, vi ska se på Harry Potter. Ändå sorgligt att allt slutar här, jag som hade tänkt att söka en roll i nästa film som voldemorts barn.

Mitt första acne

Åå är såå glad. Igår när jag och Natalie shoppade köpte jag mitt första acne plagg. Ååå den är så fiin :) är så lycklig just nu.


Dagens outfit


Jacka - New Yorker
Topp - Rut m.fl.
Jeans - Cubus
Virkade skor - Din sko
Börs - Kina

Going the distance

Jag sitter nu hemma hos Natalie och vi ska börja kolla på film. Vi valde mellan going the distance och water for elephants men det blev going the distance :)

Puss

Hann inte fler inlägg än ett för nu sticker jag till Natalie där jag ska sova :) så måste packa lite saker först. Puss på er!!

Bilder från Karlstad

Ja det var några bilder från Karlstad när vi var ute och åkte båt :)

Hej på er

Det var några dagar sen, men man har  så himla fullt upp nu och jag orkar inte sitta vid datan. Jag är i alla fall hemma nu och jag hade det jättebra i Karlstad.
Jag skrev ju i förra inlägget att i och med att jag vann pappas och min golfturnering så skulle vi åka till Liseberg på hemvägen men när vi var påväg dit kom jag in på Lisebergs hemsida och såg att det var typ 80 minuter väntetid till attraktionerna och hur kul är det att åka dit köpa ett åkband och sen hinna åka 5 ggr. Så pappa och jag bestämde att vi ska åka dit en helg istället.
Nu ska jag ta och göra lite fler inlägg, så håll utkik jag ska bland annat lägga upp bilder från Karlstad :) Puss så länge

Påväg hem

Nu sitter jag i husbilen och vi har har precis kollat klart på en film. De senaste dagarna har vi tillbringat med släkt och igår spelade vi också golf. Vilket vi också gjorde idag :) Igår gick det inte så bra, pappa vann. Idag gick det lite bättre men heller inte bra men idag vann jag i alla fall. Så det innebär alltså att vi åker till Liseberg imorgon :D
Innan golfen imorse tog vi ett morgon dopp i Vänern och det var verkligen helt underbart! Så fint Värmland är. Sen efter det var jag också in en sväng till IKEA. Jag köpte lite saker till mitt rum. Får visa bild sen i mitt rum dels hur det blev med lite nya saker men också hur det blev efter att jag möblerat om som jag gjorde för någon vecka sen.
Nä nu ska jag ta och göra mig i ordning för att sen gå och lägga mig.

The ghost writer

Jag har också sett The ghost writer,  som var lite krånglig men om man bara hade fattat lite mer hade man nog tyckt den var bra, men som sagt väldigt komplicerad. Så det är nog bra om man inte ser den när man är trött hehe


Här har ni trailern!

Beställt


hej hej

Det var ett tag sen jag bloggat, det blir lite så nu på sommaren, man har inte riktigt tid till att blogga. Nu är jag också i Karlstad och hälsar på farmor och farfar och mina kusiner. Nu sitter jag hemma hos mina kusiner Anton och Elias och spelar MarioGalaxy 2 :D

Pappa och jag har spelat några rudner golf på lite olika baner, vi har bestämt att vi har en liten turné och än så länge har det gått väldigt bra. Jag har vunnit 3 av 3 gånger :D Och vet ni vad priset är om jag vinner, jo att på hemvägen åker pappa och jag till Liseberg :) Så ni får hålla tummarna för mig.

Igår var jag också in en sväng till stan här i Karlstad och jag hittade en jättemysig affär som hade asfina kläder. Jag köpte en blus och en topp som jag får visa sen. Ha det bra! Puss

Burlesque!!

Igår kom Natalie hit på kvällen och då såg vi Burlesque, och den var riktigt bra! Så den rekommenderas att se :) Nu ska jag sätta på mig och sen fortsätta att packa, för jag blev inte helt klar igår. Hörs senare puss
Här har ni också trailern till Burlesque;)

Shopping

Idag har jag varit och shoppat med Natalie:) Vi har haft det jätteroligt! Köpte inte så jättemycket, inte alls så mycket som jag hade velat. Hade jättegärna velat in på spirit stores för jag ville kolla på acne jeans men såklart så hann de dtänga innan vi hann dit, skit. Aja jag får väl kolla på det en annan gång. Nu ska jag börja packa inför åhus och sen ska Natalie komma hit så ska vi se en film. Puss på er

Godmorgon

Hehe överskriften blev precis som det förra inlägget (dålig fantasi:)
I förrgår så var jag i alla fall med Rebecka jättekul att träffa henne för det var ju i alla fall 2 veckor sen! Vi shoppade :) köpte lite saker, bland annat en pippitröja. Sen köpte jag ju också present till min lilla Natalie som fyllde 15 år!! Det fick bli en thomas sabo sak, jag vet inte vad man ska kalla den men typ ett sånt fodral i läder som man hänger runt halsen, om ni fattar vad jag menar. Sen när jag kom hem fixade jag i ordning en sak som jag skulle ge Natalie också, nämligen ett scrapbooking album, med bilder på mig och henne :)
Sen igår spelade jag och pappa golf, jag vann :) hehe. Sen efter det kom Natalie och Rebecka hit och då kollade vi på film Life as we know it, gjorde pizza som blev väldigt god och sen visade jag också lite bilder från Kina. Eller jag ska itne säga lite bilder. För det var hela 1100 haha :) Vi hade det jättemysigt.
Och sen idag ska jag och Natalie in till stan och shoppa :) Vi ska rensa affärerna haha. Vi pratade innan på bio men jag vet inte hur det blir med det. Men det ska bli väldigt roligt i alla fall. Det viktigaste är ju att jag får träffa mitt hjärta <3
Jag har verkligen inte haft lust att blogga de senaste dagarna, men idag kanske jag orkar slänga upp en dagens outfit innan jag ska träffa Natalie. Ha det så bra så länge och så får vi se när jag tittar in nästa gång puss ps det blev väldigt mycket text i det här inlägget så jag förstår att ni inte läser allt hehe, eller ni som kommit ner hit har ju kasnke gjort det, onödig fakta, aja jag orkar inte ta bort det. puss

Godmorgon

Känns konstigt att vara tillbaks med bloggningen för det var ju ändå typ 2 veckor sen, eller just det jag gjorde ett inlägg där i mitten av resan. Idag vaknade jag kvart över 5! Men så är det ju med tidsomställning. Idag ska jag nog bara det lugnt, packa upp och lite så. Ha det bra så länge!

Godnatt

Är väldigt trött så jag ska ta och lägga mig nu, ni kanske tänker halv tio och att det är konstigt att jag är trött men i och med att det är annan tid i Kina, så blir det som att jag gick upp klockan 2 förra natten/morgonen. För det är 6 timmars tidskillnad. Godnatt så hörs vi imorgon! Ska försöka ladda upp bilder på datan men vi har tagit över 1000 bilder! Hahha så jag har en hel del att gå igenom. Puss
Fastnade absolut inte på bild nu! Absolut inte!! Haha, men jaja orkade inte med det till slut så jag sket i hur det blev, nu ska jag krypa ner, nyduschad i en skön säng :)

Hemma från Kina

Nuu är jag hemma!! Men jag berättade inte heller att jag vart borta ;) Jag har vart i Kina!! och det har varit hur kul som helst, hade jättegärna stannat, men samtidigt vill man ju också hem, många som man saknar! Jag får ta tag och berätta mer sen men just nu vill jag bara ta det lugnt!! Hoppas allt har varit bra här i Sverige?:)

RSS 2.0