Ett tag sen

Hejsan! Det var ett tag sen :) Eller mindre än en vecka men ändå! Varför jag inte bloggat är därför att jag inte alls har haft lust och det har varit lite mycket de senaste dagarna. Jag har bara känt att bloggen har varit ett måste och så vill jag inte ha det! Jag vill skriva och tycka att det är roligt att skriva. Jag kommer nog absolut inte lägga ner bloggen, i alla fall inte än på ett tag men just nu väntar jag lite med skrivandet. Det kommer kanske komma lite inlägg då och då :) Nu är det ju också somamr och då vill man ju ta vara på det och då ill man heller inte ha massa måsten. Sen har jag också något att berätta men det berättar jag inte förns om typ 2 veckor :) Så ni får stå ut tills dess hehe :) Men jag tror att ni då förstår hehe. Men ni får ha det så bra sålänge och så får ni se när jag kikar in nästa gång. Kan bli om 1 dag 2 dagar eller om 1 vecka, det får ni se. Kram på er alla!

Glad midsommar

Jag vill bara göra en snabb mobilblogg och säga glad midsommar! Jag hoppas alla har det bra:) kram

Godmorgon

Eller kanske inte direkt godmorgon, klockan är ju snart 1. Denna morgonen har jag packat och och kollat på tv och tagit det lite lugnt. Vad jag packat till är för midsommar, vi ska nämligen iväg då :) I eftermiddag ska jag iväg och spela golf :)
Min frukost idag :)

Töntarna :D



Dagens köp

Denna dagen tillbringades med Rebecka. Jag har haft en underbar dag, vi har gjort ganska mycket, bland annat shoppat. Här är mina köp. Berättar om dagen senare :)
De här shortsen var typ samma som jag köpte och lämnade tillbaks för inte så länge sen, bara att dessa var i en mörkare färg :)

Kakor

Har inte gjort så mycket idag, men bland annat så har jag bakat. Mamma hade några kakor som hon gärna hade velat smaka så då tänkte jag att jag kan ju lika bra gör dem. De blev väldigt goda! :D
Resultat :)

Mitt första video inlägg


Yes det fungerade!! :D Förresten så måste jag påpeka att jag ser hemsk ut haha. Morgon trött och ful, men aja strunt samma.

Golf

Eftersom det är tävling med golfen i morgon tänkte pappa och jag sticka iväg och träna golf. Det har inte hänt speciellt mycket under dagen, men har varit väldigt trött idag. Ha en skönt söndag sålänge! Puss
Men först måste man fixa sig, har inte borstat tänderna eller nåt haha :)

Anna

Just nu har vi gäster här, Annas familj :) Vi har varit lite på datan, tagit en hel del bilder på datan också hehe :)

Dagen+igår

Jag har haft det väldigt bra idag och i förrgår kväll. Igår var jag ju med Anna och där sov jag också över, i tält dessutom. Vi hade det väldigt mysigt :) Sen idag var vår familj + min moster in till stan för att det där skulle vara någon blomster marknad. Men det fann ingen där så de måste ha kollat fel (lite bra tyckte jag hehe) Så istället spelade vi minigolf, där de också hade en Ben&Jerry glass kiosk. Jag kom 2a, delad med mamma. Men jag var den enda som gjorde 1 slag på ett hål :)


Här gjorde jag HIO (om man nu säger det i minigolf) Ett vädligt svårt hål faktiskt, man skulle få upp den på rampen för att den senare skulle hoppa till tratten och sedan ner i ett rör.

ANNA!!

Sitter här nu med Anna brevid mig. Vi har kollat på lite fina klänningar till midsommar som vi ska fira tsm :):) Nu ska vi baka, har inte riktigt bestämt vad med förmodligen kommer det bild sen ;)

Ska cykla och..

Ska cykla och möta Anna nu för att vi sen ska cykla hem till henne och vara där :) puss

Långklänning

Här är den andra långklänningen som jag köpte i veckan, ganska lik den andra men den här har inte text :)
Tyckte väldigt mycket om detaljerna på ryggen :)
Men som alla andra långklänningar är den här också för lång haha :D Bara sådär nån decimeter. Men jag ber bara mamma sy upp den.

Godmorgon

Ni som försökte gå in på min blogg igår upptäckte förmodligen att det inte gick för det var sånt lösenord, men jag hade det bara tillfälligt. Ville bara se en sak. Men nu kan ni läsa igen :) Ska ta och fota den andra långklänningen snart ;)
Jätteful morgon bild men jag bjuder på den ;)

Ny kategori: Nytt i garderoben

Om ni kollar till vänster på bloggen under kategorier ser ni att det nu finns en ny :) Nytt i garderoben. Där kommer jag lägga upp allt nytt jag köper, alltså kläder, skor, smycken mm. Kram

/Rebecka

Hejhej !
just nu sitter jag och vicki och kolla på tv, innan så var vi i lödde och fråga om sommarjobb :)
fast det hade det var upptaget såklart !
sen så gjorde vi pannkakor till lunch , sjukt gott !!
vi blev kankse lite tjockare men det var det ju värt :D
sen så ville jag spela wii och det gjorde vi , fast ja jag blev ju lite utklassad av vicki ;(
haha speciellt på golf ;)
nu ska vi nog bli lite mer sociala , hahahahaha !
pusspuss på er / Rebecka !

Långklänning

Igår när jag och Becka shoppade köpte jag två långklänningar som båda var på rean. Lite roligt var det för båda är långklänningar och båda har typ nästan samma färg, men båda var fina på sitt sätt så jag kunde inte låta bli att ta båda :) Såhär såg den ena ut i alla fall. Jag måste dock sy upp dem lite, eller rättare sagt mamma måste sy upp dem lite. För jag är ju kanske inte den längsta hehe.

Godmorgon

Har varit vaken typ 2 timmar nu, rebecka smsa precis och sa att hon precis vaknat. Hehe lite skillnad mot mig. Vi ska ta bussen till nåt jordgubbs ställe idag och fråga om sommarjobb :) Jag hade nu också innan Becka var klar tänkt sticka ner till biblioteket för jag fick en påminnelse igår att jag inte lämnat tillbaks en bok, men som tur var gick jag snabbt inpå datan för att kolla om de hade öppet, men självklart öppnade de ju inte förns ett så jag får göra det ikväll. Puss

Nybäddat :)

Har nu gjort mig i ordning för sängen, en nybäddad säng dessutom och jag har såklart då också duschat. Älskar nybäddat, är nog bland det bästa, hehe :)

Ny jacka

Jag har helt glömt bort att visa jackan som jag köpte förra veckan, på rea. Tyckte den var väldigt fin. Vet inte om jag ska ta bort metall dekorationen eller ha kvar den som den är??

Zumba

Idag på träningen sprang vi inte, vi hade zumba :) Jag tyckte att det var roligt, inte lika roligt som den zumban jag gick på innan men mycket roligare än att springa i alla fall. Vi ska ha det igen på torsdag.


Träning

Blir ett supersnabbt inlägg för jag ska cykla till träningen, handbollsträning men i kommer ju inte träna handboll utan vi ska bara springa. Orkar egentligen inte alls det men men det kan ju vara bra att röra på sig lite. Puss så länge

Hm gjort om

Gick precis in på hm´s hemsida och såg att de hade gjort om den helt och hållet, tycker faktiskt att den förra var bättre, nu ser man inte plaggen så bra :( men man vänjer väl sig får man hoppas. Vad tycker ni om hm`s nya sida? här! kan ni kolla

Godmorgon

Har precis vaknat. Var lite sugen på att gör pannkakor till frukost. Hade ju varit gott men jag får se hur det blir. Hoppas det blir fint väder idag så man kan sola lite :)

Golf

Är nu hemma efter att ha varit på golf, spelade inte utan hjälpte bara till. Jag fick köra golfbil, som är väldigt roligt :) Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än att jag ska vara med Anna :) Men vi får väl se, ha det bra. kram

Kommer sakna dig!

Har precis tagit farväl av Natalie som åker iväg på semester i 5 veckor nu! Kommer sakna dig övermycket! Vet inte hur jag ska klara mig. Vi får höras av så ofta vi kan och jag hoppas att du får en super bra semester. Loveu bästa vän!

trött trött trött

Kom hem för typ en timme sen. Filmen var bra! Inte jättebra men absolut inte dålig. Vi hade plats längst bak så man såg väldigt bra. Nu är jag sååå himla trött så jag tror inte jag orkar vara vaken särskilt länge till. Hoppas jag sover länge imorgon. För det kan jag ju göra nu i och med att det är sommarloov! Det är så roligt att kunna säga det, det är sommarlov :) Puss och godnatt
Fick verkligen anstränga mig för att inte se alltför trött ut, hahah

Pirates of the Caribbean

Jag och Natalie ska snart dra till tåget in till stan. Vi ska ta en fika och sen kolla på pirates of caribbean. Ska bli jättemysigt. Någon som sett den? :)

Till Natalie

Nu ska jag sticka till Natalie :) Hon bad mig ta med bikini också, så det blir säkert att vi badar :D Ha det så bra, puss

Godmorgon

Vaknade kvart över 8 idag, så jag är väldigt trött. Hatar när man är sådär trött men ändå inte kan somna om. Njuter för varje sekund av lovet. Visst det är söndag idag så jag vet inte om man kallar et sommarlov nu, men vi säger att man gör det :) Men i alla fall så är det sååå himla skönt. Nu ska jag gå och äta frukost så hörs vi sen. Puss

Tack världens bästa!

Tack mamma och pappa!! Älskar er
Fick en sommar present igår, av mamma och pappa :) och det var en systemkamera. Blev jätteglad, nu kommer det bli ännu finare bilder här på bloggen ;) Det kommer nog också göra att det blir fler bilder :)
En av alla bilder som jag tagit med den.

Bästa

Nu sitter jag och tar det lugnt. Det har varit full rulle hela dagen. Men det har varit väldigt roligt. Bäst av allt var nog att jag vann hehe :) Glömde förresten berätta att vi till efterrätt åt choklad fondue. Ååå det är så himla gott!
Det bästa att äta av fonuen är nog jordgubb m. choklad och coccos :)

Dagen

Jag har varit väldigt dålig på att blogga de senaste två dagarna, men men, det tar jag igen. Idag har lite släktingar varit här för vi har haft en golf tävling som vi har varje år. Det gick bra och inte bara bra utan riktigt bra! Jag vann :) hehe, de som var med var mamma, pappa, min farbror och min kusin. Jag vann faktiskt både brutto och netto för er som vet vad det är ;) Vi har också ett vandringspris där vi skrivit in alla som vunnit och nu står jag äntligen också där. Idag har jag tagit ganska mycket kort (som också beror på en sak, berättar sen) Men här kommer lite kort från dagen.

Här sitter min syssling William och leker kock, vi har blandat vatten, vindruvor, mjölk, mjöl och persilja. Allt enligt
Williams recept.
Lille William som är så himla gullig. Han pratar väldigt mycket och är i full gång hela tiden. Värdens gulligaste barn
Jag med det fina vandringspriset :)

sooommarlooov!!!!

Äntligen har man sommarloov och det är verkligen så skönt. Idag fick ju vi också våra betyg och jag blev nöjd :D Efter skolan följe Natalie med mig till Ica för jag skulle köpa tårtbotten och jordgubbar till tårta. Har alltid haft som tradition att göra jordgubbstårta till sista dagen. Så jag ska nog tas och gör tårtan nu :) Puss

Skolavslutning

Yeeeees!! Idag är det skolavslutning sen är man helt fri! Sååå himla skönt, men också pirrigt för vi ska ju få våra betyg idag också. Här får ni lite bidler på vad jag har på mig idag.

Skolavslutning imorgon

Nu är jag trött och ska gå och lägga mig. Roligt med skolavslutning imorgon. Nää då får vi ju också våra betyg!! Haha men jag vill ju också samtidigt få reda på dem :) Godnatt!

Shopping

Idag har jag varit och shoppat med Becka, det var väldigt roligt, som alltid :) Köpte några saker men det orkar jag inte ta kort på nu så det kommer antagligen på bild imorgon. Puss

Nytt

Detta var den andra av det jag köpte i tisdags, ett sött linne från Åhlens. Det var dessutom då också 30% på i stort sett alla kläder på Åhlens då :)

Nytt i garderoben

I tisdags när jag var och shoppade köpte jag bland annat de här shortsen. Ett par hög midjeshorts som kommer från Bik Bok.

Student

Idag var jag också på en sudent, eller i och med att jag inte blogga igår kanske ni inte visste att jag var på student igår. Eller skrev jag det i förra inlägget?? :) Haha, men man är så van vid att ni vet allt man gjort, ändå ganska konstigt när man tänker att ni vet exakt vad jag gör 24 i 7. Eller kanske inte exakt men ändå ;) Jaja hur som helst så har jag varit på student idag :) Imorgon kanske jag ska shoppa med Beckis! kulkul ;)

"mini" bloggpaus

Förlåt för att denna veckas bloggning har varit usel, men det har varit mycket, typ student kalas och massa annat som man måste fixa nu inför sommarlovet. Men det ska bli så himla skönt med sommarlov!! Älskar verkligen att vi bara har imorgon och sen slutar på fredag :):):) Sjuuukt skönt! Nä nu måste jag hoppa in i duschen, sen bestämma kläder för att gå på en student. Puss

Hahha

Igår tog jag det väldigt lugnt typ hela dan, kollade på film, solade och inte så mycket mer, sen på kvällen halv tio kom jag på att jag var tvungen att baka till skolan imorgon, haha. Det var bra att sätta på ugnen och börja. Såklart så blir muffisen jättedåiga, de är jättefula, ser ungefär ut som om man har sprängt ugnen haha :D Men det är typ kladdkaks muffins och sen la jag också i en marabou ruta. Så man får hoppas att de är goda ist. Haha

Över 25 grader!!

Idag är det sagt att det skulle bli 27 grader! vet inte hur varmt det är nu men i alla fall minst 25 :) Så jag ligger här ute i solen med datan, hehe. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men jag har lite smycken som måste göras och tyvärr också lite städning. Men just nu ska jag bara fortsätta att sola.

Hemma

Jag kom hem igår från våran mini tripp. Har haft en väldigt trevlig helg med familj, jag pappa, mamma och Natalie :) Vi har gjort lite blandade saker, bland annat tog jag och Natalie sommarens första och andra dopp i havet. Riktigt skönt var det! Det kommer bilder sen, men har dem inte på denna datorn så ni få vänta lite. Vi kom hem runt 6 igår men jag kände inte riktigt för att blogga då utan tog det bara lugnt . Kram

Lindt Creation coconut milk

Vi ska testa en ny smak från Lindt som verka väldigt god, sen var också fodralet så fint :)

Guld

Nu sitter vi här i husbilen på en camping och väntar på att maten ska bli klar, vi ska grilla hamburgare :) Idag har vi ju som sagt spela beach handboll och det gick faktiskt väldigt bra ;) Vi vann B-serien :) :) :) Vet inre riktigt vad vi ska göra imorgon men vi får se, ha en bra fredagskväll alla!
Fastnade verkligen inte på bild idag men jaja :) hehe

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig :) är väldigt trött och det förstår jag med tanke på att jag gick upp halv 7 idag.
Tror att jag inte berättat att imorgon så ska jag spela beach handboll och då ska Natalie också hänga med, för att vi sen fortsätter till någon camping med husbilen. Ska bli jättemysigt :) Speciell nu när Natalie ska med. Så denna kvällen har jag ägnat åt att packa men jag är nog i stort sett klar nu.

Crochet

Idag handlade jag som sagt en virkad topp/klänning. Vad tycks? :)

Shoppat

Har precis kommit hem efter en shoppingtur med Natalie :) Det har varit jättemysigt. Hittade tyvärr inga skor :( Men jag hittade en jättefin topp på cubus. Visar sen ;) Har jätteont i halsen också :(
Hade på mig ;)
Byxor - hm
Topp - hm conscious collection
Väska - Joy
Skor - Converse
Armband - Thomas sabo, vickivicki design
Ear cuff - vickivicki design

Shoppa

Jag och Natalie ska ta en snabbis till centan, tyvärr så gick inte bussen försn om en timme men jaja man får väl stå ut. Jag ska inte kolla på något speciellt. Jo skor måste jag faktiskt kolla på till skolavslutningen :)

19,6 :D

Idag väckte pappa mig halv 7 för att gå ut och spela golf. Hehe ;) Hade faktiskt gått med på det. Man var väldigt trött men det gick väl. Golfen gick bra, riktigt bra faktiskt. Fick 42 poäng så jag sänkte mig :D Sen var vi inne i golfshoppen och då fick jag mig ett par peak performande regnbyxor som var jättefina. VIsar bild sen!

Brandman

Idag har vi i skolan varit på nån sån räddningtjänst sak, där vi fick lite information om allt sånt med polis och brandman. Jag tyckte fatkiskt att det var lite kul hehe :) Man fick testa att spruta med sån brandsläckare och sen fick man också testa att släcka en docka med en filt. Faktiskt lite kul, har 2 videor som jag hade velat lägga upp men då måste man först skapa ett youtube konto och sen lägga in dem där och det orkar jag inte göra nu men jag ska fråga pappa och han kan hjälpa mig sen :)
Här är några bilder i alla fall ;)
Bilderna är på när jag och Natalie testade att ha sån gasmask, där man andades in syre som fanns i behållaren på ryggen.

RSS 2.0