Rihanna!!

Rihanna!!!

Godmorgon

Ja man började höstlovet med att sova så länge man vill och det var för ig till typ halv åtta! Jag som vill vara helt utvilad tills ikväll, aja det kommer bli grymt anyway! Har kollat på ett avsnitt av gossip girl, kollat lite bloggar och lite sånt. Hoppas alla får en bra måndag!
Eftersom jag har dåligt med bilder får ni en bild från helgen, ska nån dag ta mig ut och ta lite höstbilder.

När jag hör din röst

Ska verkligen bli så skönt med lov, kanske lite tjatigt men ska bli så himla skönt! Jag ska i alla fall börja mitt lov med att sova så länge jag vill, sen va med Anna och sen på kvällen är det Rihanna som gäller!! :D
Jag läste också ut andra boken från twilight serien, idag kanske inte lika bra som den första. Men den första boken är den bästa bok jag läst i hela mitt liv (inte för att jag läst särskilt många hehe) och då är nog detta den näst bästa boken jag läst i mitt liv. Filmerna är ju inte alls lika bra som böckerna och eftersom jag redan läst boken innan jag ser filmerna vet man ju vad som kommer hända så jag skulle säga att filmerna är bra och har man inte sett dem ska man se dem men det är inga underverk om ni förstår.

Borgeby kids and friends

Innan idag var jag och mamma iväg en sväng till borgeby kids and friends för att kolla på lite kläder som jag önskar mig till min födelsedag. Väldigt mycket fint finns det! Jag fick i alla fall med mig en superfin sjal från Ester Elenora med mig hem. Men får dock vänta med att få den för det blir en present till min födelsedag :D

Hoppas alla haft en bra helg! Min helg är ju inte heller slut eftersom man har höstlov till veckan. Jag har planerat att träffa lite kompisar sen har jag också lovat pappa att hjälpa till att måla vår hall. Ska nog även spela lite golf. Så det ser jag fram emot!


Helg

Förlåt för dålig bloggnign men har inte haft så mycket tid vid datan, igårkväll efter zumban stack jag till Natalie där vi kolla på tv, åt godis och hade det mysigt. Idag har vi varit ute i den underbara skogen och plockat många lite svamp! Älskar att vara ute och plocka svamp om man bara hittar.

HÖSTLOV

Så skönt med höstlov!! Speciellt efter denna skita tema veckorna. Riktigt jobbigt! Men nu behöver jag inte bry mig mer om det för nu är det lov! Idag ska jag träffa Hanna sen ska jag också på zumba och sen får vi väl se vad mer som händer.
Känner att jag måste äta lite bättre mat för de två senaste dagarna har jag ätit så mycket skit, godis, cupcakes oboy.. hehe, bättring!

Orkar inte

ÅÅ vad jobbigt att börja göra iordning sig, jag sitter är i soffan framför vakna med the voice tsm med en te kopp. Aja skönt med fredag iaf. Idag blir det redovisning av våra arbeten så vi får hålla tummarna för att det går bra.


Torsdag

Dagen idag var väl sådär, som vanligt! Hatar tema arbete! Skönt med endast en dag kvar!! Nä nu ska jag byta om till vanliga kläder och sen ska jag träffa Rebecka :) Hoppas alla får en bra torsdag! Puss!

Dagens outfit

På skolan idag har vi maskerad och jag ska va en knutte (mc åkare för er som inte förstår språket) heh
En av årets snyggaste outfittar? eller vad tror ni?

Dagens outfit

Imorse tog jag en snabb outfit, körde på all black today
Jeans - dr.deim (som jag förstört!! berättar sen) Tröja - monki, halsring - Gina tricot, tygväska - Cheap Monday, Skor - Converse, Armband - Thomas Sabo

Courier New

Åå har letat efter ett typsnitt som både finns på mac och på pc och som är lite sån gammal tidnings skrift och nu när jag satt och höll på med mina visitkort hittade jag en perfekt! som man också kan se på pc! :) Jätteglad blev jag, jag är dock inte säker på om jag ska ha samma typnitt på rubriken som förrut eller om jag ska ha denna?? Hmm får se. Typsnittet heter i alla fall Courier New för er som undrar.
Riktigt rälig bild men jag menar,, what ever!

Onsdag

Kom hem från skolan för kanske en halvtimme sen, har suttit och kollat på avsnitt från sex and the city och snart ska jag fixa lite saker till mitt vickivicki design, visitkort och lite sånt. Hoppas alla har haft en bra dag.

Tisdag

Skolan idag gick bra, skönt med bara 3 dagar kvar till höstlovet!  Nu ska jag sticka iväg på golfträning hörs sen!
Här får ni en bild på en mycket enkel dagens

Body attack + Affro

Är helt slut eftersom jag och Hanna körde body attack och sen direkt efter affro. Sjukt jobbig! men kul. Nu sitter jag och kollar på pengarna på bordet och sen blir det nog den som dräper.

Brist på bilder...

Ny vecka

Är helt slut nu efter en dag i skolan där vi har fortsatt med vårt tema arbete. Vi firade också FN dagen då vi skickade upp ballonger i luften med en småtting, jag och Natalie gjorde även en egen ballong som vi skickade upp ♥

Idag är det en vecka kvar till Rihanna!! 1 månad kvar till min födelsedag :D  och 2 månader kvar till julafton!!


Ändringar

Som ni ser så håller jag på att göra om lite på bloggen. Har lagt till 2 bilder i vänstra spalten (kommer fler) samt tagit bort min profil och istället skrivit den direkt på framsidan. Jag själv tycker det blir jättebra men jag är långt ifrån klar. Ska ändra typsnitt, försöka ta bort den gråa linjen som finns på vänstra sidan, fixa fler kategorier och sen lite andra småändringar.
Är det någon som är duktig på html koder och sånt får ni gärna försöka förklara för mig hur man tar bort den gråa linjen som jag pratade om.
Jag fick lite hjälp från denna sida. Så tips till er som också behöver hjälp kolla där.

Dagens outfit

Har hittat ett perfekt outfit ställe, behövs heller inget stativ där (eftersom jag tagit sönder mitt heh) Det ända jag ska fixa är att få bort växterna till höger så tror jag det blir perfekt. Ingen speciell outfit idag men hade bara lust att gå ut och ta lite kort och nu när jag hittat ett bra ställe att ta outfits på så tror jag att det kommer komma outfits lite oftare.
Jeans - Cubus, Jacka - Barbour, Skor - Skorett, Tröja - Zara, Vantar - Gina tricot, Halsband - vickivicki design

Mitt lilla krypin

Ja, jag fick en fråga för ganska länge sen om att visa mitt rum, detta har jag helt glömt bort! Har tänkt på det innan men har heller aldrig riktigt tagit tag i det och har därför glömt bort det, Förlåt! ska verkligen skärpa mig med att göra saker nu och inte sen, för jag har lätt för att skjuta upp saker och sedan glömma bort det, håller verkligen på att jobba med det. Men ja jag tänkte iaf att bättre sent än aldrig.

Slappe lördag

Dagen har väl tillbringats framför tvn i pyamas, hehe. Har verkligen inte gjort ett skit! men faktiskt skönt det också ibland, att bara va för sig själv och inte göra något nyttigt alls.

Barbour

Hann inte lägga upp bild igår men här kommer,

Ben&Jerrys

Kom hem för en halvtimme sen, köpte inget men har bestämt mig för att jag faktiskt ska spara mina pengar :) Får se hur länge det håller hehe. Ben&Jerrys ska i alla fall öppna på Nova som är väldigt bra :D Nu ska jag städa mitt rum lite snabbt.

Torsdag

Snart drar jag och Natalie in till stan, Ha en bra dag!
Who want some apple? hehe

Godmorgon

Jag vet de senaste dagarna har bloggen sugigt! Men jag vet inte rikitgt var min tid tagit vägen? Utvecklingssamtalet gick bra, vi bestämde att jag skulle läsa 30 min(!) Varje dag, men just nu går det bra eftersom jag läser en grym bok. Skönt att det är torsdag och alltså snart helg :D Har inte bloggat als många inlägg från mobilen men appen suger verkligen! Har man publicerat ett inlägg kan man varken ändra det eller ta bort det, man kan inte välja kategori och om man väljer mer än en bild kommer bilderna sitta ihop! Jag vet inte hur länge de höll på med den appen?? 1 år typ och så blir den så dålig! Haha Aja den kan ju vara bra att ha om man bara ska uppdatera något litet.

Gossip girl

Har tagit mig lite mellanmål och ska börja kolla på ett avsnitt av gossip girl, är jätteglad att den nya säsongen har börjat. Så skönt att inte ha några läxor att tänka på.
Har ju inte visat jackan än så bilder kommer förhoppningsvis idag ;)

Godnatt

Igår pluggade jag inför SO provet, var på synundersökning och var på body attack med Hanna som var riktigt jobbigt! Sen idag i slutet av skolan gjorde vi SO prov som jag tror gick bra sen tränade jag också golf. Nu har jag läst några sidor i min twilight bok och ska nu sova eftersom jag måste gå upp strax efter 6 (!) imorgon för att jag klockan 7 ska vara på skolan för att ha utvecklingssamtal!!

Måndag

Denna + nästa vecka har vi tema vecka, vilket jag tycker är väldigt jobbigt! Man ska göra ett helt arbete om en ö som man ska komma på helt själv osv. Det är så drygt och jobbigt. Aja det bra med det är ju i alla fall att vi inte har några läxor. Med ett undantag imorgon, då vi har vårt stora SO prov. Så idag blir det pluggning, pluggning och pluggning! Men ska även på en syn undersökning (för att ta moppekörkort) sen kanske jag också ska på core.

Förretsen idag när jag kom hem låg min barbour jacka i brevlådan! Och den var helt perfekt!


Söndag

Förlåt att jag inte bloggat alls mycket i helgen men det har varit ganska fullt upp. Igår morse var jag på världens jobbigaste pass på gymmet, jag lovar! det var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv! haha omg säger jag bara!! Jag kommer inte ihåg vad passet hette men man tränade rumpa lår och lite mage.

Sen resten av dagen tillbringade jag med Rebecka. Vi kollade på en film, bakade cupcakes (jättegoda!) och snackade och lite sånt. Jättemysigt!

Sen idag har jag varit iväg och spelat golf med juniorlaget, mamma och tog även en snabbis till Nova för jag ville jättegärna kolla inne på Spirit stores som de gjort om där och de hade 20%! Men hittade inget faktiskt :( lite tråkigt tyckte jag, de hade heller tyvärr inte den acne kofta som jag var sugen på att köpa. Men aja då har jag mina pengar kvar till min marc by marc jacobs väska :)




Just nu

Just sitter jag och Rebecka och kollar på No strings attached, jag får berätta mer om dagen sen..


Tack!!

Tack snälla för hjälp att hitta acne koftan! Såå snygg den är! Jag vet inte vad det är jag faller för, för den är ju rätt så klassisk och inget särskilt speciellt men den är så snygg! Kostar 1995 kr. Funderar faktiskt lite på om jag ska slå till eftersom att spirit stores har 20 % rabatt i helgen??!

Bloggpaus

Som ni ser har jag haft en bloggpaus några dar, men jag har känt allt annat än för att blogga, ni vet ni som bloggar hur det kan kännas men nu är jag back on track! Har varit lite nere de senaste dagarna om jag ska vara ärlig, vet inte varför. Det var nog egentligen ingen orsak utan jag kände mig allmänt sleten och deppig. Men nu känns det mycket bättre!
Idag har jag varit på gymmet i 2 och en halv timme!! haha, jag är rätt slut nu. Först gick jag igenom alla maskiner för jag hade inte gjort det än och sen var det zumba :D Imorgon ska jag förmodligen på ett annat pass där man tränar rumpa, lår och rygg tror jag det var. Snart sticker jag och ska träffa Hanna och Natalie så vi får se vad vi hittar på!
(orkade inte ta bild nu så ni får en som fanns på datan)

Header


Snälla hjälp mig hitta

Hittade ett collage med denna underbara acne kofta på en blogg. Har försökt hitta den på internet, vet någon vad den heter eller var man kan köpa den så är jag jätte tacksam om ni kan berätta, för den var såå himla fin!
Bild från currently.se

Sisters Point

Detta var det ända(!) jag fick med mig hem från Karlstad, från min favvo affär Akazia (finns tyvärr bara i Karlstad)

..

Sitter och slöar vid tvn, känner mig frysen och trött. Så nu har tofflorna åkt på och jag har gjort mig lite te. Hoppas verkligen inte jag börjar bli sjuk nu..

Tisdag

Idag har vi haft skolfoto och bad, och såklart så ska de lägga det på samma dag där skolfotot är efter! Det är helt sjukt, av alla 190 skoldagar på året väljer man den sämsta dagen, samtidigt som bad. Jag blev inte alls bra på skolfotot, tyvärr. Men aja orkar inte bry mig haha! inte likt mig, för det brukar vara viktigt men skit samma, nu har i alla fall Natalie och jag bakat scones så det ska bli gott.


Godmorgon

Då var det måndag igen, jobbigt men nu är det bara en vecka jobb sen 2 temaveckor och sen höstlov. Jag har haft en mysig helg som har spenderats med släkt, träffat mina söta kusiner och umgåts med farmor och farfar. Hoppas alla haft en bra helg!


Nyheter vickivicki design


Skönt med Fredag

Skönt med Fredag! Hoppas alla haft en bra vecka, i helgen blir det att träffa släkt. Ska bli kul, kommer också komma in lite nyheter på vickivicki design, antingen idag eller imorgon! puss
Denna riktigt snygga stickade tröjan bland annat fatsnade jag för i STYLEBY, 1899 kr från GANT

STYLEBY

Nu är jag hemma och det har varit en rolig dag, men man är verkligen helt utmattad när man kommer hem. Imorse beställde jag pristoler till vickivicki design, haha alltså inte riktiga pistoler utan små i metall, för det var en som undrade om jag inte kunde göra ear cuffs med pistol och det har jag faktiskt tänkt på innan så inom kort vet ni att det kommer komma in. Jag har också lite nyheter som förhoppningsvis kommer imorgon!
Vad glad man blir när denna ligger i brevlådan när man kommer hem, perfekt! Nu ska jag krypa ner under en filt och bara ta det lugnt.

Godmorgon

Godmorgon, ska sticka iväg nu, hemma runt 6. Förlåt bloggen har verkligen lidigt denna vecka. Lovar att bättra mig nästa! Puss
Jättefula, men pallar int bry mig.

Hemma

Hemma från en tuff dag, hehe. Men det har varit kul. Nu ska jag ta mig lite fil och flingor och ta det lugnt framför tvn.

Ingen kanelbulle :(

Idag har jag känt mig mycket bättre, har inte behövt snyta mig en ända gång! :) Så imrogon blir det jobb, vi har prao och jag ska praoa på en pizzeria, tsm med Natalie hehe :D Jag ser faktiskt fram emot det, ska bli kul.
Idag är det ju kanelbullens dag men har inte ätit en ända! haha, jag älskar kanelbullar och vi har världens goaste i frysen som pappa bakat men det blev aldrig tillfälle. Aja de finns kvar.

70 %

Jag har hört på många ställen att det är bra att äta mörk choklad, jag har aldrig direkt gillat mörk choklad men jag bestämde mig för att testa att ta typ en halv ruta varje dag (just för att det sägs vara bra) och nu har jag faktiskt börjat gilla det. Det sägs också att man kan prestera mer på träning om man äter det, ?? vet inte om allt stämmer men jag tror allt det är bra för blodet och så.

Godmorgon

Är hemma idag igen, jag hade nog orkat och jag känner mig inte dålig men det är mest att jag är förkyld och det är ju inte så bra att gå runt och nysa på en pizzeria (som jag ska praoa på) och göra alla gäster förkylda hehe. Men imorgon hade jag tänkt gå iväg.
Jag är inte helt säker på att byta barbour jackan till en annan storlek, för den sitter bra och jag har nu testat med flera tjockare tröjor under och det har gått men jag får se, får visa mamma sen när hon kommer hem.
Här har ni en bild på hur den ser ut på.

Ledsen

Åå var så glad att jag äntligen skulle få min jacka, den var jättefin verkligen! men storleken stämde inte :(  Men det var helt deras fel eftersom att när vi beställde kollade vi på storleksguiden och där stod det att UK size 8 var en EURO size 36, men på jackan var en UK size 8, EURO size 34, den passade men kan inte ha något tjockt under som jag velat så vi får returnera den. Är jätteledsen för nu får jag vänta 3 veckor på att få en större.
Annars var jackan överfin!

Kollar tv

Åå så tråkigt det är att vara hemma, tidn går ju så sakta! Snart är klockan 5 i alla fall. Pappa sa också att jackan har kommit!:D så jag väntar på den.

Har sorterat lite i min bokhylla(jag hade 3 innan och nu 2) av den lilla energin som jag har i kroppen. Men otroligt nog fick jag faktiskt plats med allt!


Sjuk

Idag skulle jag egentligen ha gått iväg på prao men är jätteförkyld och känner mig helt enkelt inte bra så jag stannar hemma idag :( Åå vad jobbigt, hoppas verkligen jag är helt bra imorgon.

Nu ska jag dra igång ett modellakten avsnitt, sen har jag också sex and the city inspelat från igår så jag ska nog kolla på den, vi har också fått tv1000 film kanalerna vilket passar bra just nu.

Gårdagen

Gårdagen var väldigt lyckad. På förmiddagen började jag plocka lite i mitt rum, tog bort en av mina 3 bokhyllor så nu håller jag på att rensa för fullt för att jag ska få plats med alla mina g rejor i 2 bokhyllor. Sen spelade pappa och jag golf och det gick faktiskt väldigt bra! Gjorde en birdie :D Senare på kvällen kom Hanna, Sandra och Natalie hit, vi kollade på film och snackade osv. Väldigt mysigt!
Sen har jag blivit förkyld :( Och det suger verkligen! Man måste hela tiden gå och ha öppen mun för annars kan man inte andas! haha skit jobbigt e det! Nä nu ska jag gå och snyta mig och fortsätta med min rens. Ha en bra söndag! men vi hörs mer, puss!
(Jätteful bild men jag måste hålla andan varje gång jag ska ta fota eftersom jag inte kan andas genom näsan hahahahaha!)

RSS 2.0