29 Februari



Herregud klockan är snart halv 6 och jag som har så mycket läxa har inte gjort ett shit, vi har inlämning imorgon, engelska och spanska glosor, so.... jobbigt! Nä nu ska jag ta tag i allt. Vill hinna gymma idag också men tyvärr går skolan före. Hoppas alla haft en bra dag iaf! Jag är såå shoppingsugen! Var evigheter sen!! Detta blir nog ända inlägget idag för har inte tid som ni kanske märker haha, nä nu ska jag sluta skriva här och skriva på mitt arbete istället. Puss!

"The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do"





Nu ska jag krypa ner i min stora mysiga säng! ska nog också läsa lite hehe. Förresten nu har bokrean gått igång och ska införskaffa mig lite fler böcker dels för att läsa men också för att jag älskar böcker som inredningsdetalj haha!

Dagen har iaf varit bra, efter skolan gjorde jag och natalie pankakor, supergott! det var nog ett tag sen man gjorde det. Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå upp tidigare för att platta håret eller låta det va lite lockigt... haha! i-landsproblem..

Godmorgon



Godmorgon! Två fula konstiga bilder men aja, så tråkigt att vakna upp till ett trist regn väder. Jag som tyckte det såg ut som vår. Jag ska ta tag i att ta lite bilder för just nu har jag inte alls så många, förutom bilderna från Hopfgarten. Det får bli till helgen jag fixar det. Jag är förresten väldigt nöjd med min nya frissa, känns så skönt att ha blivit av med allt slitet, tror faktiskt jag passar bättre i kort hår också, eller vad säger ni? På tal om hår, tyckerna ni jag ska färga det ljusare och då ljusa slingor eller färga hela håret ljusare?? eller låta det va, please help me!!

Ny frisyr...


Söndag

Nä nu känner jag hur mina ögon börjar slockna, fy f** vad det ska bli skönt att sova i sin egen stora mysiga säng idag.. Ska skynda mig med att borsta tänderna för att sen hoppa ner i sängen och läsa lite i biografin om Steve Jobs. Har läst typ 40 sidor och det är riktigt intressant! Godnatt, vi hörs imorgon!
Det fick bli en bild från Hopfgarten, tror bilden är från första dagen påväg till liften.

Hopfgarten

Jag har varit borta under sportlovet som ni säkert märkt här på bloggen. Jag har varit på en underbar skidresa i Hopfgarten, Österrike. Vädret har varit jättebra de flesta dagarna och skidåkningen har varit topp. Super har jag haft det helt enkelt. Men som sagt det är skönt att vara hemma också. Jag kan bara inte fatta att sportlovet är slut, det är sån himla konstig känsla jag har för det känds som igår man var så spänd för man skulle börja resan mot Österrike, nu är man plötsligt hemma.. Åhh vill tillbaks! Jag älskar verkligen skidåkning och ja allt runt ikring också förstås. Hoppas alla haft ett bra sportlov! Jag har massa bilder och videor från resan som jag kan dela med mig av men nu ska jag bara ta det lugnt, hoppa in i luften (haha ska vara duschen men jag är så trött så lite slarv fel blev det, ville bara ha kvar det för det lät lite roligt "hoppa in i luften" hah) och tänka på hur mycket jag inte vill till skolan imorgon.

Steve jobs

Äntligen har jag införskaffat mig denna bok! Ska bli så oerhört intressant att läsa den, dock är den på hela 570 sidor och ja jag med min entusiasm för böcker får se hur snabbt det går att läsa den haha, jag är då inte den läsglada typen..
Jag har även glömt berätta om mitt gymnasieval.. där sista dagen för val var igår. Jag valde faktiskt redan i fredes och det blev..... IB, jag har ända från början varit inne på ekonomi men sen typ 2 dagar innan jag valde kom IB in i bilden och ja det slutade med att det blev IB. Men jag är faktiskt väldigt glad över mitt val. Dock måste man göra intagningsprov i engelska och matte.. Därav valde jag också att köpa boken på engelska, så blir det lite träning hehe.

Onsdag 15

På skolan hade vi besök av en gammal dam som varit med och upplevt förintelsen av judarna. Helt sjukt att höra henne berätta massa så sjukt hemska saker som man liksom inte kan beskriva med ord. Ingen kan nog förstå hur det var, förutom de som varit med om det och överlevt. Men vilken kämpe! Det kallar jag stark! Man blir nästan gråtfärdig när man tänker på hur stark hon är och hela mitt hjärta log när man såg henne skratta och le nu. Det är så otroligt att folk som varit med om något sånt sedan kan resa sig igen och leva vidare. Jag beundrar verkliga alla dessa människor! När man vet vad som hänt i historien, känner jag mig själv som skit, här sitter man hemma med iphones, datorer, mat i överföd och kläder för flera år och klagar över små skitsaker. Jag ska verkligen värdera det jag har mer och vara så otrolig tacksam för det liv jag har. Det var så himla intressant och spännande (fel uttryck eftersom det var ju absolut inget man kan kalla spännande eller intressant eftersom det var så himla fel, det som hände, att det inte kan beskrivas med ord men jag hoppas ni förstår vad jag menar med intressant och spännande)att lyssna på henne. Man blir så himla ledsen men samtidigt är det inte så mycket att vara ledsen över nu, för allt har redan hänt och det finns inte ett skit man kan göra. Det ända man kan göra är att genom lära av människans felsteg inte låta något sånt här fruktansvärt hända igen..

En gång i puket

Kom precis hem från bio med Natalie, som jag fick av henne som alla hjärtans dag present! För gullig!! Loveu! Filmen var riktigt rolig! sjuk bra film för att vara en svensk. Hoppas alla haft en bra alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag!


Skridskor på havet

Bilder från idag, sista bilden är Hannas skridskor men bilden som hon tagit var så himla fin så jag var tvungen att ta med den. Detta är ialla fall vad jag har jag ägnat min förmiddag åt, jag har aldrig åkt skridskor på havet förr men det var verkligen härligt!

Fredag



Kände mig inte så bra på eftermiddagen så jag gick hem från skolan innan sista lektionen, men känner mig bättre nu. Dock måste jag spendera denna fredagen till plugg..... sååååå drygt!! Vi har två inlämningar kvar och ja jag orkar inte, hade egentligen planer med Becka idag men eftersom jag inte känt mig så bra så fick tyvärr det ställas in :( Hoppas ni iaf mår bra och om jag ska positiv så är det ju faktiskt helg!


Godmorgon!



Godmorgon! Nu ska jag snart sticka till skolan, där två inlämningar väntar. Mitt gymnasieval ska dessutom göras.. nervöst! Men skönt med fredag, hoppas alla får en bra helg!

Art made by me





Bild på en bild jag gjort själv, har letat efter några snygga "text tavlor" men inte hittat någon perfekt så jag gjorde mig en egen. Ska fixa pärmar(fel.. haha varför skrev jag pärmar, ah ibland är min hjärna lite trött, det ska ur som helst vara ramar), så får ni ser mer bilder på hur det blir när jag höngt upp dem, här var en liten titt iaf.

Idag gjorde vi Nationella i svenska som jag tyckte gick oväntat bra, eller ja det lär vi ju se när vi får tillbaka dem. Nu sitter jag här framför skoldatan och ska göra klart två arbeten som ska lämnas in imorgon, wish me luck!

Daniel Wellington

Jag letar efter en perfekt klocka, jag har mest kollat på herrklockor eftersom jag tycker de är snyggast. Ska fortsätta kolla runt men en favorit är denna snyggingen från Daniel Wellington


förlåt

Jag har verkligen varit dålig på att blogga den senaste veckan, ska bli bättre!! men måste se till att ta bilder för det är det dåligt med på lager just nu. Men det är så mycket just nu! Nationella, inläåmningar och framförallt gymnasieval.. Så jag får ta tag i att ta lite bilder till helgen. Nationella i tisdes gick förresten bättre än väntat, det var inte alls så svårt som jag trott, nu är det bara den där jäkla uppsattsen imorgon... vi får hoppas den också går bra. Hoppas alla haft det bra dessa dagar och för er som också gjort nationella hoppas jag att det gått bra!


Mot gymmet

Nu drar jag mig mot gymmet, och har lite smått panik över att nationella är imorgon.. När jag kommer hem blir det direkt plugg, hoppas att eran kväll ser något ljusare ut!

Skridskor

Idag har vi varit iväg och åkt skridskor som var ett tag sen! Jätteroligt var det! Sen har jag för övrigt varit på golfträning och sen pluggat.. Denna helgen har gått så snabbt, åhh vill inte att det ska vara måndag imorgon för på tisdag är det nationella prov :S
Bild från idag..

Lördagen



Natalie tog med mig till en restaurang, El patio och maten var sååå sjuukt god!
 

Natalie du får ta och öva lite till nästa gång haha :D 136 är nog också mitt rekord haha om ni nu vill veta :S


Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag var iväg typ hela dagen. Natalie gav sin julklapp till mig och den var super!! Först bowling och sen restaurang! Tack såå himla mycket gumman!!

HELG

Jag kom hem för inte så länge sen, gjorde mig direkt en varm choklad med marsmallows i eftersom jag var helt iskall.. Det är såå skönt med helg! men samtidigt har jag en känsla att jag inte vill att det ska bli helg för det innebär att det snart är dax för nationella prov och gymnasieval!

rubrik stor, jag vet

Haha shit, jag skulle bara gå in och kolla på bloggen snabbt för Becka sa att hon inte kom in på den innan, hur som helst så gick jag in på den och såg då att min rubrik till inläggen var riktigt STOR!! haha inte alls meningen, skulle bara göra den lite större, men inte så stor att rubriken knappt får plats i dataskärmen. Ja nu vet ni som var inne och kollade innan när den var bigga varför haha..

Kan då också berätta om dagen lite snabbt för måste jobba på mitt SO arbete. Jag har verkligen tränat mycket, gympa i skolan (dock väldigt lätt denna gången) sen gymmat och sen fysträning.. Speciellt mina armar är helt döda eftersom det var mycket armstyrka på fysen vilket är min svaghet, men ska träna mer på det och bli bättre. Sen åt vi åt ganska nyss, mamma hade gjort bakad potatis vilket var väldigt gott. Nu sitter jag här framför datan och försöker skriva mer på mitt so arbete men vet inte alls vad jag mer kan skriva!! Sen är jag också sååååååååå irriterad och sur över att vi ännu en gång ska byta lärare... orkar inte skolan mer. Känns som jag vill ge upp, men ja skitskolan ska inte påverka mig eller mina betyg har jag bestämt. Nu blev det jädrans mycket text men det var faktiskt väldigt skönt att skriva av sig lite haha. Hoppas alla haft en bra dag iaf!

Hjälp!

Jag håller på att fundera hur jag ska ha det i mitt rum. Jag vill också visa er hur det blev med den nya sängen men jag vill gärna fixa iordning allt först, för nu har jag liksom nästan allt vitt och ganska opersonligt men det är bara tillfälligt såklart. Men jag kan inte riktigt bestämma hur jag ska ha det, jag är lite inne på ljust, vitt och lite romatiskt. Jag vill ha lite gammalt blandat med nytt. Men vet inte alls. Jag har lagt tre olika förslag och hade varit jättesnällt om ni sagt vad ni tycker!













Pälssvans

Hej!

Hoppas ni mår bra. Idag gästbloggar jag, Natalie. Är så desperat ute efter en pälssvans och vore så himla tacksam om någon av er där ute kunde tipsa mig. Det skulle vara så himla snällt. Jag är medveten om att H&M hade en pälssvans men var inte ute i god tid så fick ingen.


Bild lånad från Google.

Vill ha en liknande som den på bilden ovan och den måste vara falsk. Pussar och kramar från Natalie!

RSS 2.0